Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Jasmin mersi ,deja m-am intalnit cu fata si i-am dat injectiile,avea mare nevoie de ele,are gemeni si inainte de sarcina asta a mai pierdut 2 sarcini.Sper sa o ajute si sa duca sarcina la capat.

anca 26+

Maria
poze

foarte bine stiu cum eram si eu de disperata cand n-am gasit! Am injurat sistemul romanesc de sanatate ... scuze, dar asta simt si acum!

PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ai mare dreptate cui ii convine sa se ingrase 15-20 de kg?
Mie de ex dr nu imi spune niciodata nimic de kg,nu m-a intrebat niciodata cat m-am ingrasat

anca 26+

Maria
poze

al meu e stresat ca am pus prea putin si ca n-au fetele papa!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pussi dar de ce nu se mai gasesc?
Tu acum ai suficiente?
Eu zic sa stai linistita ca tu ai avut si probleme si daia nu ai luat prea multe kg.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

nu se mai importa... nu a ramas nimic injectabil pt. sustinerea sarcinii in RO. Eu am aflat de vreo 4 sapt. si atunci am facut turul farmaciilor pana mi-am facut stoc! Eu o sa-l pana in sapt. 32 de sarcina!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Bine ca ti-ai luat si stai linistita acum.
Astia nu sunt sanatosi ....chiar nu intereseaza pe nimeni.

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by slimatei
si unde mai pui ca mai am si o mie si o suta da ganduri...cum o sa-mi fie drumul..sper ca bine..dar...daca o sa ma simt rau....cum o sa rezist aproape o luna acolo... cu ce imi voi ocupa timpul..mai am si examene (restante...sa le dau sa nu...oricum nu ma ajuta memoria cu nimic)
sincer as ramane acasa cu cea mai mare placere ..imi fac eu o vacanta aici..dar nu se poate tb sa merg

stefi - nu stiu daca mai intri sa vezi mesajul meu ... in schimb eu cred ca iti va face bine vacanta asta in Ro ... ai sa vezi ca nici nu vei avea timp sa te preocupi cu fel si fel de ganduri ... vei fi inconjurata de rude, prieteni, toti te vor rasfata, vei revedea locuri dragi ... deci, nu te mai stresa degeaba. Dr. ti-a spus ca totul e in norma, stai bine tu si bblina ... bucura-te de aceste momente ... !!!!!!

Parerea mea este sa iti schimbi putin modul de a gandi, ceea ce vorbeam si dimineata cu fetele ... mai lasa drobul de sare pe care il vezi cam peste tot ... degeaba spui ca esti optimista pt. ca te contrazici dupa aia ... din mesajele tale reiese ca esti cam pesimista ... si e pacat, atata timp cat totul e ok.

Vacanta placuta si fruntea sus !!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata!! am revenit si noi pe baricade!! am fost la mami meu si am papat bors moldovenesc...yamiiii si acuma ma pun sa fac un salam de biscuiti cu rahat si nuca......vedeti de unde vin kg mele?? plus ca am in fata punga cu napolitane....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Salam de biscuiti?????????
uite ce mi-ai facut

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

sac... sac, lasa ancaD, ce numa' eu sa pun kg pe mine????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

E lasa ca acum se trezeste tati si fugim dupa dulciuri

anca 26+

Maria
poze

Mergi la inceput