Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 22
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ink nu ne-am hotarat. plecare ar fi pe 15 sau 16. sa vad cum am simt atunci prin preajma. eu oricum sunt in medical deci timp as avea.... si mie imi spune dr ac am pus cam multe kg intr-un timp cam scurt, si mai glumeste si imi spune ca daca continui asa ma lasa barbatu' si ce se face el atunci....stiu ca glumeste ca este ff glumet si imi place mult de el cum se comporta !
treci mai des pe aici macar sa ne spui cum te simti, cum merge sarcina!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Al tau cel putin glumeste,si are si de ce ptr ca arati minunat lasa ca am vazut eu pozele COMPLIMENTE,dar a mea nu glumeste ma cearta serios.In rest nu ma mai laud cu nimic decit cu faptul ca ma chinui cu contractiile mele care mai sint si dureroase pe deasupra,si cu picioarele care mi se umfla foarte tare,dar sa vedem marti ce ne zice dr despre contractii,si debia astept sa imi vad si domnisoara ca facem morfologica eheeeeeeee am crescut!!!
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
Jasmin012 spune:
Ancuta, nici eu nu cred ca mai ai nevoie de medicament, Maria e mare de-acum...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
BB, merci pt incurajarea cu kilogramele...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Jasmin mersi ,deja m-am intalnit cu fata si i-am dat injectiile,avea mare nevoie de ele,are gemeni si inainte de sarcina asta a mai pierdut 2 sarcini.Sper sa o ajute si sa duca sarcina la capat.
anca 26+
Maria
poze
Jasmin012 spune:
Ancuta, , ai facut un gest frumos, sa dea Dumnezeu sa pastreze sarcina cu bine si sa aibe bebei sanatosi. Si apropo de kg, intr-adevar stai super cu ele, felicitari.
Mirela, si pe mine m-au certat si Iosup la eco si medicul ginecolog...desi cred ca obsesia noastra cu kilogramele li se datoreaza tot lor...cred fetelor, ca medicii nu ar trebui sa ne adauge un stres in plus la sarcina, si este inutil, cred ca in realitate fiecare pune cit ii trebuie si cit ii permite conformatia, sarcina respectiva...nu intotdeauna depinde de noi...ce faci daca bebe cere? Inseamna ca are nevoie, ca sa creasca...ca nimanui nu-i convine sa se ingrase prea mult, dar nici nu ne putem apuca de cura de slabire.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Ai mare dreptate cui ii convine sa se ingrase 15-20 de kg?
Mie de ex dr nu imi spune niciodata nimic de kg,nu m-a intrebat niciodata cat m-am ingrasat
anca 26+
Maria
poze
Jasmin012 spune:
Ancuta, cred ca medicul tau e intelept...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
ancadragoman spune:
Este super ,poate unde este si f tanar si nu are conceptii invechite.
anca 26+
Maria
poze
pet.cost2005 spune:
mirela - bine ai revenit !!!!
adina - pai facem Austria, Ungaria, in Ro insa schimbam traseul ... inante intram pe la Arad .. Deva, Sibiu ... Ca sa evitam traseul Sibiu-Brasov unde se circula ff greu din cauza lucrarilor, vom face Oradea, Cluj, Tg. Mures, Brasov ... nu l-am mai facut pana acum, dar ne descurcam noi ... si de oprit ... inca nu stium, hotaram pe traseu. Oricum, pe ruta Oradea-Cluj ... Voi cand plecati?
Daaaa ... abia astept sa merg acasa ...
Petronela
pussi spune:
quote:
Originally posted by MIKUTA4
Buna burticute! Vad ca se vorbeste de subiectul meu care sincera sa fiu pe mine ma ingrozeste "de ce?" o sa va intrebati,pai stati sa va spun;cind am ramas insarcinata aveam 1,68 si 66 de kg totul bine pina aici si fumam,odata ramasa am lasat tigarile si de fericire am inceput sa nu ma mai retin de la nimic si uite asa la 7 sapt cintaream 70 de kg,ma duc la dr si ea imi zice sa stau atenta si sa nu mai pun pe mine ,dar eu de atunci in fiecare luna de cite ori ma duc la control ma duc si cu 4 kg la mine,si asa la 21 de sapt sint posesoarea a 14 kg puse,deci pot sa spun ca eu personal va invidiez(in sensul bun al cuvintului)pe voi care ati luat doar 4 pina la 10 kg.Acum marti ma duc din nou la control si nici nu vreau sa imi imaginez ce o sa imi zica dr,dar ce pot sa fac daca si cu dieta data de ea kg se pun?A ajuns sa imi fie frica sa ma mai duc la ea dar din pacate trebuie sa ma duc,ca un doctor trebuie sa ma urmareasca si ea o sa ma asiste si la nastere.Sper ca nu vam plictisit si va pe toate .
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
te inteleg..totul e asa complicat! Eu am tot 1.68 si in oct. 2006 cand am inceput primul tratament pt. FIV aveam 53 kg. ! Incep tratamentul hormonal+lasat de tigari ... pierd sarcina la 8 zile si.. am 58 de kg. la final de dec. 2006! Ne nervi ma reapuc de fumat, pana in februarie ajung la 56 kg. cu o dieta de 5 zile si 3l apa plata zilnic, cand incep din nou tratamnetul hormonal( de data asta nu renunt la tigari..dr. imi spune sa fie cat pot de relaxata, sa fac ce-mi place..foarte voalat am inteles ca pot sa fumez, daca asta inseamna pt. mine mai multa liniste) In primele 2 sapt. de tratament ajung direct la 61 de kg. eram disperata, in februarie... dar raman doar cu astea 61kg. pana fac testul in aprilie! Dupa care incep cu .. ajung la 57 kg. in iunie. Acum in august am 65 kg. Eu una nu stiu ce sa cred! Care e defapt greutatea mea reala?? Oricum dupa nastere vreau sa ajung la 53kg, maxim 55 kg.
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile