Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
neata fete dragi!!
ancaD, vad ac ai rezolvat !!
jasmin, nu neaparat pui doar 15 kg, daca acuma la 22 de sapt ai pus 6 kg!! eu la 21 de sapt aveam doar vreo 3 kg in plus iar acuma la 27 am aproape 10 kg in plus!! si greul de abia incepe!! eu ziceam ca voi incerca sa pun doar 15 kg, acuma ca am ajuns al aproape 10 am gandesc ac de as pune cel mult 20 kg
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Da BB am rezolvat ,ma vad azi cu ea.
Eu m-am cantarit dimineata si am +6 kg
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca stai fff bine cu kg!! la aproape 27 de spat doar 6 kg!! bravo!!!
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
fetele daca nu mai intru..va urez tot ceea ce imi doresc si mie...tot ceea ce e mai bine pt. mine si bb..si sper sa ne auzim cat mai curand...
ce aveam asta-noapte?... ceea ce am de vreo 3 nopti incoace...nu pot dormi ca lumea...cat stau treaza ...imi mai trage cateodata ,prin vezica...de simt ca imi scapa...special cand o inghesui..sau cand stau intinsa pe spate...deci pana aici e totul ok...
dar dupa un timp dupa ce adorm...imi cade somnul asa de greu parca sunt un bolovan cu totul...nu numai burta...in burta am impresia ca se lupta bb-lina cu cineva..o lupta din aia cu cutite si sageti...nu pot sa-mi dau seama ce face, dar pot sa ma intorc si cu fundu'n sus ca tot nu-i convine...nustiu cum ar vrea sa mai stau...daca in schimb ma trezesc si stau de veghe..smechera nu mai zice nimic..parca nici nu ar fi...dar eu tb sa si dorm, nu?...si acum mi-e un somn....
si unde mai pui ca mai am si o mie si o suta da ganduri...cum o sa-mi fie drumul..sper ca bine..dar...daca o sa ma simt rau....cum o sa rezist aproape o luna acolo... cu ce imi voi ocupa timpul..mai am si examene (restante...sa le dau sa nu...oricum nu ma ajuta memoria cu nimic)
sincer as ramane acasa cu cea mai mare placere ..imi fac eu o vacanta aici..dar nu se poate tb sa merg
asta e.. sper ca nu v-am plictisit din nou...
toate cele bune si numai bine!din toata inima mea
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
ancadragoman spune:
Pai eu avem ceva in plus inainte de a ramane insarcinata si poate daia ,dar oricum timp mai este ca mie una mi s par cam putine
anca 26+
Maria
poze
bb_yasmi spune:
anca si mie imi este groaza de ce va urma!! sunt sigura ca acuma la sfrasit vom lua "grosu"
poza eco bb si burtik
MIKUTA4 spune:
Buna burticute! Vad ca se vorbeste de subiectul meu care sincera sa fiu pe mine ma ingrozeste "de ce?" o sa va intrebati,pai stati sa va spun;cind am ramas insarcinata aveam 1,68 si 66 de kg totul bine pina aici si fumam,odata ramasa am lasat tigarile si de fericire am inceput sa nu ma mai retin de la nimic si uite asa la 7 sapt cintaream 70 de kg,ma duc la dr si ea imi zice sa stau atenta si sa nu mai pun pe mine ,dar eu de atunci in fiecare luna de cite ori ma duc la control ma duc si cu 4 kg la mine,si asa la 21 de sapt sint posesoarea a 14 kg puse,deci pot sa spun ca eu personal va invidiez(in sensul bun al cuvintului)pe voi care ati luat doar 4 pina la 10 kg.Acum marti ma duc din nou la control si nici nu vreau sa imi imaginez ce o sa imi zica dr,dar ce pot sa fac daca si cu dieta data de ea kg se pun?A ajuns sa imi fie frica sa ma mai duc la ea dar din pacate trebuie sa ma duc,ca un doctor trebuie sa ma urmareasca si ea o sa ma asiste si la nastere.Sper ca nu vam plictisit si va pe toate .
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
bb_yasmi spune:
mirela, ce mai faci?? mai treci si tu pe la noi??? nu te stresa prea tare cu kg, daca vezi ca oricum le pui, gandestete sa fie bebe sanatoasa, asta este cel mai important lucru! apoi dupa ce vei naste daca vei avea ambitie si dorinta vei da kg jos.
poza eco bb si burtik
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
mirela, ce mai faci?? mai treci si tu pe la noi??? nu te stresa prea tare cu kg, daca vezi ca oricum le pui, gandestete sa fie bebe sanatoasa, asta este cel mai important lucru! apoi dupa ce vei naste daca vei avea ambitie si dorinta vei da kg jos.
poza eco bb si
burtik
BB YASMI eu fac bine ,de stresat nu m-as stresa daca nu ar fi doctorita mea care sa ma streseze,si la faptul de dat jos eu oricum o sa le dau jos dupa ce nasc si asa cum ai spus si tu important sa fie bebelina sanatoasa tie si Iasminei
Ai reusit sa il convingi pe tati sa va ia cu el?si cind plecati?
Mirela 22+
SARA-MARIA
DARUL DE LA DUMNEZEU
bb_yasmi spune:
ink nu ne-am hotarat. plecare ar fi pe 15 sau 16. sa vad cum am simt atunci prin preajma. eu oricum sunt in medical deci timp as avea.... si mie imi spune dr ac am pus cam multe kg intr-un timp cam scurt, si mai glumeste si imi spune ca daca continui asa ma lasa barbatu' si ce se face el atunci....stiu ca glumeste ca este ff glumet si imi place mult de el cum se comporta !
treci mai des pe aici macar sa ne spui cum te simti, cum merge sarcina!
poza eco bb si burtik