Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 27
Jasmin012 spune:
BB, asta ii spuneam si eu pe mess unei prietene...cum a trecut timpul! Nu-mi vine sa cred uneori ca am intrat in luna a 6-a de sarcina...O sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem la termen, toate...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
da jasmin sa dea Doamne Doamne sa fie bine pana la capat!!eu mai am o saptamana jumate si intru in luna a7-a!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
da jasmin sa dea Doamne Doamne sa fie bine pana la capat!!eu mai am o saptamana jumate si intru in luna a7-a!!!!
poza eco bb si burtik
Ehe, BB, mai ai un mic pas! Odata ce esti in trimestrul 3 esti atit de aproape de momentul asteptat!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
jasmin sa ma vad iesita din luna a7-a (32 de sapt) si atunci poate sa vina bebelina cand vrea!!
se pare ca doar noi doua am ramas pe aici!!!
oare gimnastica in apa pt gravide pana cand putem face???
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Te gindesti sa incepi? Eu nu stiu sa innot, ca m-ar interesa si pe mine. M agindeam ca in luna a 7-a, sa ma duc si eu la piscina, sa ma rind cu miinile de margine si sa misc picioarele si corpul...dar sa fie Dan cu mine. Nu stiu pina cind se poate face, dar nu cred ca exista contraindicatie...cred ca se poate face pina in ultimul moment.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
da a inceput sa ma bata gandul si de abia am reusit sa gasesc in Timisoara sedinte de aquagym si aerobic pt gravide. acuma mi-a raspuns al email dna care se ocupa de asta si mi-a spus ca e recomandat dupa sapt 13 sa se inceapa. ma gandesc ac nu e mare apa, ca nu trebuie sa depui asa efort, nu?
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Nu, greutatea miscarilor si a corpului e mult estompata de apa. Te simti mult mai usor. De asta s-a si inventat naserea in apa, ca nu te doare si totul merge mult mai usor.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
da Jasmin stiu, dar dc apa este ff mare tie greu si cu respiratia si plus de aia nu toate viitoarele mamici stiu sa inoate. eu acuma cand am fost la mare mi-a fost asa de greu sa inot, chiar nu am reusit datorita burtii...
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
NOAPTE BUNA!!!!!
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Buna dimineata,dragelor!
Sa fiti frumoase si sanatoase si ziua de azi sa va aduca multa bucurie in suflet!
Petro,sa inteleg ca vrei sa va luam cu noi la iarba verde???Abia asteptam, nostru abia asteapta sa cunoasca cat mai multe domnisoare!!!Hai ma,ca nu suntem egoisti,luam pe toata lumea cu noi!!!
BB,cu tine omu' nu are nicio sansa la silueta...Din pricina salamului tau de biscuiti eram azi-noapte pe la 0.30 in statia Petrom si mancam Tiramisu,ca atata am gasit...
Fetelor,are careva dureri de genunchi ???Nu de la frecat podele sau altfel de sporturi extreme...Eu simt o durere asemanatoare intr-un fel reumatismului...Ma gandeam ca e din cauza kg depuse,dar chiar si atunci cand stau jos simt ca ma roade sufletul de durere si tre' sa schimb mereu pozitia picioarelor.Mai e cineva cu probleme de acest gen???