Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 9
lorinaoo1 spune:
Ioana bilirubina totala e de 8.63 mg/dL si normal cica ar trebui sa fie mai mica de 1.
Lia, Ioana sunt sigura ca va fi bine pana la urma, bine macar ca am scapat de internare.
Pot sa spun ca sunt fff multumita de med de fam la care e inscrisa Lorinuta. S-a zbatut pt noi si a tinut legatura permanent cu noi, s-a interesat la spitalul de copii despre necesitatea internarii etc. Bravo ei
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
liadorian spune:
Lavinia, pana la urma ce Rh are Lorinutza? Stiu ca ai mai scris despre asta imediat ce-ai nascut dar nu-mi amintesc acum. Poate icterul asta prelungit e din cauza incompatibilitatii de Rh. (Na, si eu cu fixurile mele...)
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
danis spune:
fianna felicitari, sa-ti traiasca puiul! asteptam si povestea nasterii cand ai timp sa scrii...
sper sa-ti fi venit deja lapticul... ai incercat si ceai de chimen si anason?
Samurai-lady spune:
LUME,LUMEEEEEEEE
Veniti sa e vedeti si pe noi la BB Keita.
Suntem fromoshei,nu-i asa ???
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
BB KEITA 29.07.2007
jeni71 spune:
Am venit pe lume pe 29 iulie la ora 13.40 (cezariana, Apgar 9), si am avut la nastere 3.600 kg si 54 cm. Ma cheama Radu Teodor, si de ieri sunt acasa cu mami si tati meu.
Dupa cum stiti fetelor pe 23 iulie m-am internat pt inducerea nastere. Doua zile in sir mi-au facut analize si in final joi dimineata m-au pus pe perfuzii cu oxitocina. Am inceput sa am dureri, insa pana seara ma dilatasem 1 cm. A doua zi am luat-o de la capat cu perfuziile insa de data asta nu am mai avut nici o durere, drept pentru care medicul a zis ca duminica 29.07 imi face cezariana.
Sambata mai aveam putin si dadeam in depresie de stres plus ca cele doua zile cat am stat cu perfuzii m-au tinut la sala de nasteri si am vazut nasteri in direct si inclusiv chiuretaje. Foooooooooooooarte incurajator...
Mi-au facut cezariana (noroc ca dureaza putin ca aveam senzatia ca ma sufoc, ca vomit, ca ma apasa pe ficat, ma ardea ceva in spate, vroiam sa se termine tot) si la 2 ore dupa mi-au si pus copilul la san. Simteam ca ma urc pe pereti de dureri de burta dar vazandu-l a trecut tot. L-au lasat pe sotul meu sa stea cu mine vreo ora si sincer foarte bine mi-a cazut ca l-am simtit langa mine in durerile alea. Pot spune ca dupa masa de duminica si nopatea au fost sinistre, ca intensitate a durerilor. Greu a fost cand m-am dat jos din pat prima data, iar marti deja m-au dus in salon si mi l-au adus pe bebe. Ore in sir statea si stau si acum si ma uit cum doarme de frumos.
Azi avem deja 6 zile. Papam laptic de la mami si apoi dormim cate 4 ore. Singura problema e ca mi se intareste f tare pielea in jurul sfarcului si foarte greu prinde sfarcul, plus ca avand sanii destul de mari (acum si mai mari) e si mai greu de prins. Si se enerveaza cumplit cand nu reuseste sa prinda sanul. A mai patit cineva asta? Ma dau cu garmastan si stau cu comprese pe sani ca sa inmoi pielea din jurul sfarcurilor. E singura problema.
Incerc sa citesc din urma, si cat de repede pot mai intru sa vorbesc cu voi.
Milioane de pupici.
ghinetz spune:
Bun gasit, fetelor cu buritca, bblusilor si mamicilor chioare de somn. ( eu sunt in ultima categorie)
Lavinia, imi pare rau sa aud ca ati trecut prin anlize, spitaluri...Sper ca sunteti bine acum. Urmeaza sfatul medicilor si...ca una care am trecut prin luni de muls si dat cu biberonul iti recomand o pompa buna si tetine speciale pentru 1-3 luni. Victor a baut cu bibe 10 zile si apoi tot a invatat sa suga. Noi am folosit bibe de la Avent si tetine la fel. Pompa e una "tip seringa" (uite www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=9&produs_id=43" target="_blank">aici) Or sa treaca toate, ai sa vezi. E f inteleapta decizia de a mai auzi o alta opinie.
Lia, n-am zis eu ca ai o leoaica faina! Vrea sa fie musai in mijlocul zodiei. eu zic sa-i dai inainte cu Alifantis-Sorescu, ca o convingi tu.
Jadi, felicitari pentru reusita cu programul Eu...ce sa zic, nici macar schema de functionare nu o detinem inca. mergem asa, alandala. Cand foieste gurita dupa san, hop, mufam si...gata! Dupa-amiaza se intampla si la o ora. Nopatea avem si pauze de 4 ore. Dar suntem departeeee de un program.
alina.a, la multi ani! Am vazut pozele. Ce fete frumoase. Avem de unde curta.
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mioara2004 spune:
Nikole, Fianna, felicitari !
Samurai lady am vazut pozele cu bebele!
Jeni si eu la inceput Dorulet nu putea prinde sfarcul sa suga si se enerva mai ales la sanul drept - am un sfarc deformat, eram destul de disperata dar cu rabdare a invatat.Daca sinii iti sunt foarte umflati de la lapte mulge-te un pic inainte ca se inmoaie si sa poata prinde.Si eu m-am dat cu Garmastan in primele 3 saptamani,acum nu mai am nevoie. Acum, dupa 5 saptamani, nu mai sunt probleme.
Noi suntem bine, deja stie ca iese in fiecare zi la plimbare cu caruciorul, cum il pun in carucior, se linisteste si inchide ochii.
Ce as vrea sa va intreb: are pielea pe fata foarte uscata, oare cu ce crema sa-l dau? Eu am cumparat gama Klorane, l-am dat cu lapte hidratant de corp dar nu mi se pare ca are vreun efect...
Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
mioara2004 spune:
In legatura cu programul, si noi avem: ziua la 8, 12, 15, 18 si 21. Noaptea inca de 2 ori cand se trezeste el, in jur de 1-2 si 4-5.
Si eu dorm destul de putin, dar atipesc ziua cand doarme el si imi ajung si 15 min ca altfel sunt aeriana...CU mancarea, manac si ce nu e voie dupa unii . Dar am observat ca si daca am tinut regim tot a avut colici. Asa ca mananc orice fruct; la mancare inca nu varza, ceapa, usturoi, fasole. Nu mai beau sucuri doar compot si apa plata.
Mioara Doru Andrei (1.07.2007)
liadorian spune:
Am vazut pozele samurashilor! Superbi amandoi! Iar Keita e un blondutz adorabil!
Jeni, bine ca sunteti acuma acasa si ca ce-a fost mai dureros a trecut. Va admir sincer pe cele care ati trecut printr-o cezariana. Nu stiu daca as putea vorbi despre asa o operatie cu atata seninatate ca voi.
Oana, ! E Miruna o leoaica faina, dar eu sunt un peste mic si fricos si cu fiecare zi care trece imi ingheata si mai tare sufletzelul in mine. Ma tot rog sa se rezolve, sa se inmoaie si colul asta al meu si sa ma lase sa nasc.
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
jeni71 spune:
Mioara 2004, multumesc de sfat, voi incerca. Acum sunt mereu unsa cu Garmastan si tin comprese.
Liadorina, ce sa facem, asta e ! Oricum la mine s-a inchis fabrica de facut copii.
Pupici