Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ne-am intors frumushel de la monitorizare... Se pare ca de miercuri pana acum nicio modificare notabila. Colul permite indexul, dar e in continuare destul de rigid. "Nu e un col grozav de nastere", ca sa citez pe gine. Nu-i un col bun nici pentru o declansare, mama lui de col care m-a tinut atata in pat degeaba. Oricum, daca nici pana mieruri nu iese bebica, ne internam sa aiba copila sub supraveghere mai stricta. Deci rabdare si tutun...
Timi, nu abandona batalia pe ultima suta de metri! Uite, pun si eu umarul cu vreo doua majorete, ca la tine treaba e oricum mai serioasa decat la mine:
Alina, ce sa-ti urez? Inspiratie! Sa-ti vina-n minte cat mai multe povesti pentru Elisa!
Fianna, bafta cu lapticul! Sa vina repede!

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Alina unde sunt pozele cu fetita in rochita? E dulce foc pritesa ta. Si acum mi se pare mare ... sper sa va aduca numai bucurii.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nico in rochite nu am imbracat-o inca.am iesit afara pana acum numai aici in jurul casei dar de saptamana viitoare mergem in parc in rochite.dar abia acum ii sunt bune.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Ne-am intors frumushel de la monitorizare... Se pare ca de miercuri pana acum nicio modificare notabila. Colul permite indexul, dar e in continuare destul de rigid. "Nu e un col grozav de nastere", ca sa citez pe gine. Nu-i un col bun nici pentru o declansare, mama lui de col care m-a tinut atata in pat degeaba. Oricum, daca nici pana mieruri nu iese bebica, ne internam sa aiba copila sub supraveghere mai stricta. Deci rabdare si tutun...
Timi, nu abandona batalia pe ultima suta de metri! Uite, pun si eu umarul cu vreo doua majorete, ca la tine treaba e oricum mai serioasa decat la mine:
Alina, ce sa-ti urez? Inspiratie! Sa-ti vina-n minte cat mai multe povesti pentru Elisa!
Fianna, bafta cu lapticul! Sa vina repede!

eu le-am pus pe astea mici la lucru pt tine si timi

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Nikole, Fianna pt bebeii voinicei

Inca mai avem majorete sa le punem la treaba pt Lia, Timi si alte mamicute care asteapta intalnirea cu bebe

Ioana felicitari pt buric

Ieri am fost la analize cu Lorinuta. I-au luat sange din vena , nici nu stiu cum de i-au gasit-o. Rezultatele spun ca bilirubina e de 8 ori mai mare decat normalul si ca bebelina are o usoara anemie. Se pare ca de aici e si aspectul acela marmorat al pielii. I-au dat tratament cu fenobarbital, cate o pastiluta pe seara timp de o sapt, si ca sa fim siguri ca trece icterul mai repede, va trebui sa opresc alaptarea , sa ma storc iar la pompa si sa incalzesc laptele colectat astfel pana aproape de fierbere, ca sa ucid anticorpii din lapticul meu care ii fac rau lui bebe. Uitasem sa spun ca s-a ajuns la concluzia ca e icter de la laptele de mama. Si cam asta e aventura noastra. Inca nu am oprit alaptarea pt ca vrem si o a doua opinie luni. Mi-e cam teama sa nu pierd lapticul, ca nu pot scoate cu pompa cat mananca papacioasa mea mica.

Sa aveti un we superb everybody

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Violetan,nma va multumesc pentru urari astept poze cu Kevin mic si scumpic cum le primesc o sa le postez,va pup!!

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, multumim de incurajari!
Lavinia, sper sa fie bine cu Lorinutza! pentru amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

in primul rand felicitari fetelor kre au mai nascut si felicitari si samuray lady la toate

eu nu mai incurajez mamicile( urat gest nu?! ) pentru k shtiu sigur ca sunt ele curajoase deci ma apuc de incurajat bebicii din burtica DECIIIIIII BEBICI D ELIA SI TIMI VA ASHTEPTAAAAM

p.s anya prumoase petite ai sa iti traiasca

alina frumusica domnishorica ai grija sa nu o fure cineva dak o imbraci in fustita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

fianna, felicitari! Despre lactatie, sfaturile mele sint doua: odihna si mincare buna (cereale in special, nu te gindi ca te ingrasi). Tin pumnii sa vina laptele.
Lavinia, m-am gindit la voi. Poti sa-mi spui exact cit i-a iesit bilirubina? Stiam ca e posibil ca icterul sa fie de la laptele de mama (dar la mine nu e cazul, ca miruna nu a avut). Sper ca asta sa fie cauza si sa-i treaca repede Lorinei. Noi tot galbene sintem, dr mi-a zis sa vin cind face Smaranda o luna.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Nikole, Fianna, felicitari !

saptamana 39

Christian

Mergi la inceput