Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Felicitari Nikole!

nma sa stii ca-i place sa se lase asteptat si-n burtica si afara din burtica.

Lia cum te simti?Eu de aseara am contractii dureroase, am dormit foarte putin. Cam de 2 ore jumate am contractii aprox la 10 min. de-mi vine sa-mi dau cu ciocanu peste degete.....Daca nici azi nu nasc imi dau demisia si nici nu mai nasc Ma pot astepta la orice de la mine...

Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Nikole felicitari! Refacere rapida si mult laptic!
Elena multumim pt veste si "La multi ani!"

Timi, Lia
probabil acesta e noul val asa ca punem la treaba majoretele

Alexi stai linistita ca nu doare anestezia in coloana. se simte doar o intepatura.

Violeta
stai linistita ca stie medicul cand e o problema. E normal sa fie mai putin lichid acum.

Ioana felicitari pt buric. Mai aveti putin si va laudati si voi cu o luna de viata.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Samurai-lady si Nikole va felicit din suflet pentru bebei vostri.Astept cu nerabdare pozici.

Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

nma,

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikol felicitari!era sa-mi faci maine un cadou de ziua mea!sa dea DD sa fie sub o stea norocoasa!abia astept sa vad frumusetea mica!
lary bine ai venit acasa,sa pui pozeeeee!!!!
in arad ploua drept urmare nu pot iesi cu bulina afara si ma "calareste"acum...ce pot sa-i mai povestesc?toata ziua e cu ochii pe mine si ma asculta sa-i mai povestesc ceva.mi se usuca mucoasa bucala.
jadi lui dudu.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

NIKOLE,FELICITARI PT ASA BEBE MARE.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

SALUT!!!!!!!!!!!!!!!

Pe 01.08.2007 a veit pe lume baietelul meu Matthew la ora 7.05, prin cezariana. A avut 4100gr, 52 cm si Apgar 10!!! Imi vine sa plang de emotie de fiecare data cand imi amintesc momentul

Nasterea, adica operatia in sine au decurs bine, adica am intrat cam de urgenta la prima ora deoarece mi se rupsesera membranele in cursul noptii. Pe urma insa nu a mai fost extraordinar...o sa povestesc mai pe larg mai incolo.

Am insa o mare probleme. Nu mi-a venit laptele. Stiu ca la cezariene se poate instala mai tarziu, insa eu am tot asteptat sa nasc normal asa ca nu sunt deloc pregatita pt lipsa laptelui. Si nu numai ca lipseste laptele, dar nu curge NIMIC din sfarc. Il tot pun pe puiul mic sa suga, trage pana adoarme, il trezesc, mai trage, si nimic. Si fac asta de 2 zile la cel putin 3 ore si il tin muuuult. Mi s-a facut la spital masaj/ mulgere si tot ce a iesit a fost un strop milimetric de lichid incolor. Beau cam 3-3,5 l de lichid pe zi si nu stiu ce sa mai fac. Sunt chitita sa fac orice si sa-l hranesc la san si acum ma apuca disperarea ca nu iese.

HEEEEELP

fianna Matthew Peter
42
LAST DAY TODAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Nikole si Fianna!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Fianna felicitari! Iti doresc sa ai laptic cat mai repede si cat mai mult. Din pacate nu stiu ce poti sa faci sa stimulezi lactatia in afara de ce faci tu. Incearca sa fi cat mai relaxata.

Alina.a eu te felicit de azi caci maine aproape sigur nu intru. "La multi ani!" Sa ai parte de tot ce e mai frumos!

Maine o serbam si pe cea mai buna prietena a mea, care imi e si nasa asa ca voi avea o zi plina.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nico multumesc si la multi ani prietenei tale!
fianna felicitari! cu lapticul am fost in aceeasi situatie ca si tine dar ma duceam din 3 in 3 ore la o pompa electrica din spital si ma mulgeam.doare ca naiba,am scos cativa stropi la inceput dar pe zi ce trecea am facut si mai mult lapte.iti tin pumnii si nu te lasa,depinde de la persoana la persoana timpul in care se instaleaza secretia lactata.

uite www.flickr.com/photos/10446738@N06/1005121481/in/photostream/" target="_blank">aici am pus poze noi cu bulina mea

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput