Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nikole, felicitari pentru grasunel! concureaza la sectiunea "bebelusilor cu greutate" . sa fiti sanatosi cu totii!

jeni, felicitari si voua pentru un raducu mare si frumos! mi-a stat inima in loc cand am citit radu teodor, ca asa trebuia sa o cheme pe...arina , inainte sa stim ca e ea.

lavi, imi pare rau pt voi. of, cu icterul asta. pupam nasucul mic al lorinei pana o "albim"

mamii, multumim pt complimente.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Multumim si noi pentru ca ne-ati vizionat pozicile.
Azi,duminica,facem o saptamana.Suntem micutzi,dar o lasam pe mami sa doarma noaptea si sa mai butoneze pe aici.

Pupicei.

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Samurai lady am vazut pozele cu bebele! E superb! Tu esti blonda? A! Si mi-a placut teribil "costumasul" cu care era imbracat. e un fel de body, de fapt, nu? Super. Mult mai lejer decat ceea ce numim noi body.

Lia, nu te mai stresa. Pe bune, nu are rost. Stie el doctorul daca e cazul sa intervina intr-un fel. Atata timp cat ti-a dat drumul acasa insemana ca esti ok.

Nu mai are nimeni program de net la ora asta. Noi tocmai am papat. Suntem singurei acasa, ca barbatii cei mari au plecat in Bucovina. Am prins doua ore de somn bune de la 5 la 7, asa ca acum sunt relativ odihnita. ca sa nu mai spun ce super noapte am avut. A adormit Victor pe la 12, apoi s-a trezit la 4 si la 7 jumatate. Cine stie cum o fi asta?

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lavinia imi pare rau ca sunt probleme cu bebelina ta. Sper sa scapati repede de probleme.
Lary am vazut pozele. Ai doi copii foarte frumoasi. Sa va traiasca si sa va umple inima de bucurii!
Jeni sa-ti traiasca minunea! Bine ati revenit acasa.
Oana eu inca sunt pe aici. Nu pot sa dorm. Parca incep iarasi contractiile. Nu sunt dureroase, dar nici de neglijat. Se pare ca bb-lina mea nu a inteles ca trebuie sa iasa in 11. Si pe maine aveam de gand sa merg la chef .... Poate totusi se razgandeste.

nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

GHINETZ-eu sunt blonda,dar sotul e japonez.Iti dai seama ce fain ar fi sa ramana macar saten bebelika.Fratelo ai vazut ca e brunet-brunet.Aku vad ca bb Keita a luat si o gena europeana :)))
Body din poza e cel standard de aici.E foarte practic,se leaga cu snurulete de o poarte si de alta si capse nu are multe ca sa poti sa-l skimbi lejer.

Hai sa-ti zic programul nostru:ziua suge cam din 2 in 2 ore.Ultima masa e pe la 12 seara si apoi se trezeste la 5 sau 6 dimineatza.Io dorm 4-5-6 ore pe noapte,nici n-as zice ca am nou-nascut in casa.

Fetele care alaptati:ce sa pap sa am muuuuuuuuuuuuuuuult laptic?

Azi e duminica si m-am programat la coafor.
Sta tati cu bb,dar tre sa hranesc maimutzica bine inainte de a pleca

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

violetan, iti tinem pumnii sa vina bebe si sa te bucuri de el atunci cand va dori sa iasa. multi pupici.

samurico, keita e un bebelus f scump. sa va traiasca!

am vorbit cu karligutza. este cu adeluta la bunici si se bucura de racoare si de aer curat . motiv pentru care o invidiem rau, rau.adela creste f bine, papa san si are multa personalitate (la fel ca si mamica, as adauga eu). va pupa pe toate si va simte lipsa.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Azi dau eu ?

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Nikole, felicitari!!! Iti doresc o refacere cat mai rapida, si un bb sanatos si cumintel. Astept sa-ti citesc povestea nasterii, aventurile prin care ai mai trecut cu doctorii aia dusi cu pluta , si nu in ultimul rand sa-ti vedem pozele cu frumusetea de Kevin Alexander. Te saluta si Lori care acum e in State, ti-as fi scris mai multe dar tot nu am acces la PM-ul tau, probabil ca trebuie sa am mai multe postari pe forum ca sa pot trimite si PM, asa ca o sa ma stradui. Te pupik! Si pe toate mamicile de iulie-august pe care le urmaresc indeaproape!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by Anya20

violetan, iti tinem pumnii sa vina bebe si sa te bucuri de el atunci cand va dori sa iasa. multi pupici.

Multumesc mult. Sper ca bblika sa ma lase sa nasc natural si sa fie sanatos puiul mic:) Pupici si va tin la curent!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Un dans mic pentru gravidute, sa nasca usor si repede .

Jeni, felicitari. Sa va traiasca Radu Teodor!
Lavinia, Smarandei i-a iesit 2 bilirubina la nastere si au zis ca e ok. Sa ne tii la curent cu 'albirea' Lorinei. A mea e tot foarte galbena.

Am condus deja masina, vad ca am mai mult curaj acum dupa a 2-a operatie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput