Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Simo, multumim de cafea, dar inca nu am curajul. Abia de-mi inmoi buzele in cafeaua sotului. Si parca nu mi-e chiar asa pofta. (ca la Stefan, de exemplu; atunci muream dupa o gura de cafea. Acum stiu ca nu e chiar un capat de lume daca o sa beau o gura doua si uite asa...cu gandul asta, imi trece. Nu mai e nimic INTERZIS)

Oare de ce Victor al meu papa asa des? Puneam inainte pe seama caldurii si a setei, dar acum? Oare nu se satura? Sta la san cam jumatate de ora. 10-15 min suge cu voluptate, cu pofta, apoi adoarme. Se trezeste si mai trage din tzatza, iar adoarme. Nu stiu daca in intervalul asta chiar trage lapte sau doar molfaie sanul ca pe o suzeta. Cert e ca la o ora jumatate-doua de la inceputul suptului vrea iara. Si iar trage cu foame de zici ca nu a mai mancat de mult. Asta numai ziua. Noaptea are si pauze de 4 ore.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca, desi nu l-am cantarit inca, imi dau seama ca a luat in greutate bine. E mult mai greu, are deja falcute, sarmalute la picioare.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hi all

Off ghinetz si al meu la fel inainte manca si la 4 ore acum se trez din 2-3 ore... cred ca nu mai am laptele asa de gras! oricum se vede ca a luat in greutate inca nu imi fac griji.Dar sper sa nu mi se termine lapticul!Faza e ca eu nici macar pofta de mancare nu am

Mergi la inceput

mamii, nu-ti fa griji, lapticul nu se termina, ca e pe "legea pietei", adica cerere si oferta. deci daca cererea creste si oferta creste (mi-a prins bine economia invatata in scoala, nu?). Doar ma gandeam asa...sa nu gresesc eu ceva in administrarea lapticului. poate tr sa-l tin mai mult la san. (adica mai mult de jumatate de ora). Si asta cu laptele "asa gras" iar nu e o problema, stai linistita. Dr. meu mi-a spsu asa: sa-i dau sa suga de la un san pana il goleste, ca laptele mai consistent e la sfarsit, cel de inceput e mai mult de sete. Deci sa nu-l muti de la un san la altul in timpul unui supt. Decat daca, dupa ce a golit unul inca mai vrea. Si, mai ales, sa nu-ti treaca prin cap sa renunti la san pe diverse motive. (a se vedea faza cu " nu prinde smantana - Simo) Daca bb ia in greutate e f bine.

Dar, daca mai avem ceva de invatat in "tehnica alaptarii" asteptam sfaturi. Va rugaaaam!!!!

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a LA MULTI ANI!!! Sa iti dea DD tot ce iti doresti tu mai mult si un bonus pe deasupra Eu iti doresc cu toata inima sanatate, fericire infinita, noroc, curaj (ca si pana acum ) si o aniversare cu "mot"

Anya, Oana, Nico, Lia multumim pt sustinere si incurajarile implicite. Cu asa colege de forum, ne "albim" noi rapid

Lia nu stiu ce Rh are fetita, ma gandeam sa il fac laolalta cu celelalte analize, dar mai apoi m-am gandit ca nu mai are rost. Logica mea a fost urmatoarea: daca eu am Rh pozitiv, ea nu are cum sa aiba Rh neg; dar daca eu am Rh neg., ea poate avea tot neg. sau poz. si chiar de-o avea Rh pozitiv, sunt la prima sarcina, fara alte triste "accidente" - deci nu avea cum sa se formeze anticorpi in titru atat de mare.

Ioana eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi. In schimb, daca tine mai mult de o luna, e bine sa o vada un medic, eventual Anya

Jeni bine ati revenit acasa

Anya multumim pt vestile despre Karliguta si Adeluta. Le pupam pe amandoua si pe mesager

Simo frumoasa povestea nasterii lui Matei

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Halloooooo la toate !!!!
Scuze pentru ca nu am mai intrat de und veac pe forum...... sau mai exact din aprilie, si nici nu v-am citit, decat de ieri incoace...!
Eu inca nu am nascut, ar mai fi 23 zile, dar nu cred ca le voi face... din pacate. Din 1 aug. am contractii de nu stiu de mine, care vin si revin.... in 1 aug, m-au tinut contractiile 12 ore, tot la 5 min., daca nu aveam un col rigid care ar fi fost deschis nasteam desigur... dar asa, stau pe lista de a face sapt. viitoare o a doua cezariana..... atat despre dorinta de a naste normal, care se va transforma in altceva....
Ma bucur totusi ca am reusit pana in a 37 sapt., fata de precedenta sarcina care se incheiase la 33 sapt. si 2 zile. Si inca mai fac eforturi si lupt cu durerile care ma tampesc urmate de contractii... cu fiecare zi, ca sa mai castig ceva timp...... de la o zi la alta se poate schimba situatia mea, sper insa ca bebelina sa fie okay, chiar daca eu indur durerile ce vin.
Maine merg la medic, nu stiu ce va fi... nu mai stiu nimic si nici nu mai vreau sa ma gandesc.... Am vazut ca peste 20 de fete dintre voi a-ti trecut deasemenea prin cezariene, sper ca v-ati refacut deja sau va doresc sa va refaceti curand.
Pentru cele care sarbatoresc zile de nastere, a caror nume nu le mai retin, le spun LA MULTI ANI!!!!
Si pentru mamicile care au reusit sa-si vada bebeii mult asteptati la fel, mult noroc in viata, sanatate si fericire alaturi de micutii vostrii.... !
NIKOLE : ti-am scris email, daca citesti mesajul scrie-mi si astept poze pe Email.Sper sa fi avut o nastere usoara, m-am gandit mult la tine, si uite ca ai nascut un copilas NOROCOS !!! Stii acum ca nu trebuia sa iti fie teama! Ai grija de tine si de-abia astept sa vorbim... Te pup cu drag.
KARLIGUTZA : am sa ma anunt la tine cand stiu ceva, iti trimit SMS.Te pup si pe tine si pe micuta ta.
LORINAOO 1: laptele de mama sta o zi la frigider, si mai multe luni la congelator, asa ca daca ai mai mult ar fi pacat sa-l arunci, pune-l la congelator si cand poate sa bea bb, i-l dai.
Va pup pe toate cu dor si sper sa mai intru curand, daca voi putea...
+37

Mergi la inceput

Azi implinesc si eu o luna si deja sunt o smechera . Ma joc cu sanul mamei, fac ca un motor Diesel cand nu-mi convine ce se intampla in burtica mea, imi place sa ma aud bine cand plang si, mai ales, sa ma auda mami si tati si am invatat sa zambim frumos cand vorbeste mami cu mine . Imi place tare mult sa dorm la mami in brate, ma simt in siguranta asa, chiar daca pe mami o doare spatele. Si ca sa ma dau mare, acum o trezim pe mami doar de 2 ori pe noapte

si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Samadhi bine ai revenit pe forum, te-am dat disparuta de mult . Deci punem majoretele la lucru de pe-acum, ca nu se stie

si...nasica de moflea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Buna tuturor

si eu cer scuze ca n-am mai intrat deloc pe aici de mult-din diverse motive-

Bebele nostru se numeste Nicolae, are 2 saptamanai si s-a nascut cu 3.800 Kg si 53 cm.

Felicitari tuturor mamicilor si nastere usoara tuturor gravidutelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari noilor mamici Nikole, Fianna si Jeni si sa aveti grija de baietii vostri!

Lary, ar fi interesant un mic nipon blond cu ochi albastri! Am vazut pozele si m-am minunat de micul Keita cat de frumusel este! Si uite asa cum poarta ei de mici body-uri tip kimono!

Fug la o cafea si ma intorc sa va zic din acelea nefacute!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput