Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 6
nma spune:
Buna dimineata!
Haideti la o !
Timi bine ca nu sunt probleme. Se pare ca ai un bb cu personalitate. Ii place tare in burtica. Cred ca asteapta noul val. Nu vrea sa vina singur pe lume ci in gasca.
Eu am resimtit cu varf si indesat plimbarea de ieri. Toata noaptea mi-a aratat pitica cine e seful. Aseara au fost si niste senzatii ciudate si eu ma gandeam ca nu stiu care sunt contarctiile de la nastere. A fost mai mult ca o presiune repetata la intervale constante, apoi si vreo doua dureroase. Cand m-am hotarat sa cronometrez am adormit cu ceasul in mana. Si acum pitica e cam agitata, dar ma bucur ca a fost cam lenesa in ultimul timp.
nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
violetan spune:
Felicitari, mamici si tatici!
Fetele, va pup pe toate si sa-mi tineti si mie pumnii ca mai am putintel...si apropo! Dr m-a vazut ieri si m-a cam speriat ca mi-a zis "lichid amniotic la limita inferioara". Eu i-am zis ca ma panichez usor, dar el a spus ca nu are rost, pt ca azi am intrat in sapt 40 si e cat se poate de normal...Voi ce ziceti? Pupiiiiiiici!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 39+
ElenaGiulia spune:
Buna sant prietena scumpei Nikole si intru cu cele mai mari emotii sa va anunt ca azi de dimineata ora 10 si 15 minute si-a facut aparitia printe noi scumpul si mult asteptatul Kevin Alexander sa nascut cu 4270g si 51.5 cm.
Mai multe amanunte va,v-a da proaspata mamica cand ajunge acasa.
Bine ai venit pe lume bebe mic si scump sa fi fericit,sanatos,papacios si sa le aduci parintilor numai bucurii!!!
Super cadou am primit azi de ziua mea sant super fericita,va pup.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
liadorian spune:
Buna dimineata! Fara cafea cred a strangeam de gat pe cineva in dimineata asta, ca tot nenascuta sunt.
Simo, Miruna a ramas ultima moldoveanca fiindca eu m-am nascut la termen, ca o fata cu bun simt ce sunt. Nici n-a stiut mama cand si pe unde am iesit. Vorba vine...
Nico, nu-i rea plimbareala asta dupa sapt. 38!
Timi, ! Zic sa starnim amandoua un val, ca singur nu vine!!!! Cum facem sa agitam un pic apele astea, fetelor?
Violeta, zic si eu ca doctorul tau!
Mami Nikole, felicitari! Bun venit pe lume lui Kevin cel voinicutz, ca tare s-a mai lasat asteptat si dorit! Sa fie sanatos si cuminte, si s-o rasfete muuuult pe mama lui care merita totul pentru emotiile din ultima vreme!
La 10 mergem la gine sa ne controleze colul si sa ne spuna ce facem de-acum inainte. Teoretic, de maine intru in perioada de gratie...
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Nikole, felicitari, sa va traiasc!a Kevin Alexander
Luna, mersic. Lasa anxietatea aia.
Nico, faine bancuri.
I-a cazut buricul Smarandei, dar nu imi place cum a ramas zona; sper sa se vindece frumos, altfel punem bani in cont sa aiba fata cind o fi sa iasa la buricul gol.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
loredana_76 spune:
Felicitari Nikol,sa-ti traiasca bebelusul grasunel si refacere usoara.
David Alexandru 16.07.2007
violetan spune:
Felicitari, nikole!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate, refacere rapida si bb sanatos!
La multi ani, ElenaGiulia si multumim pt anunt!!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 39+
Samurai-lady spune:
NIKOLE-felicitari pentru big boy
Asteptam povestea si pozicile
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
alexi22 spune:
buna dimineata,
nu am mai intrat ca am fost iar internata in spital ,acum am venit acasa sa mai stam si noi .de azi intr-o sapt avem programata cezariana si deja m-au luat emotiile pana acuma ma gandeam ca va veni printesa dar acum deja am emotii imi este frica de anestezia in coloana parca nici somn nu mai am cand ma gandesc.
felicitari pt noile mamici sa aiba bebei cuminti si papaciosi
AMR 7 ZILE
inceput saptamana 38 giulia rebeca