Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Felicitari Lary pentru micul samurash. Sa fie sanatos, destept si norocos, iar de frumos...cel putin la fel ca fratele lui. Abia astept sa vad poze cu el ...si cu mami.
Anya ce mai faci? Nu mai zici nimic? Sper ca esti bine si tu si printesele.

Raducu meu a fost constipat si am apelat la termometru pana la urma. Chiar si asa abia a facut saracutul. Eu tot lapte Nan i-am dat pe langa san. Ma gandeam sa trec la Humana, dar nu stiu cum sa procedez ca sa le schimb. Sa inlocuioesc pur si simplu Nan cu Humana si sa ramana sanul constant? Am inceput sa-i dau si Debridat de azi ca nu vreau sa-l invat cu termometrul si deja este a doua oara consecutiv cand se constipa.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu mai reusesc deloc sa tin pasul cu forumul. Mai citesc eu asa cat pot dar de scris mult mai greu imi e.

Raportam bebe cuminte pe alocuri, deja rasfatzata sa doarma numai la mami si la tati in pat, care cum simte patutul ei parca o pui pe ghimpi. Speram sa scapam de naravul asta in timp.

pt fetele pe ultima suta de metri! Curaj fetele! Umpik mai este!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

M-au invitat moasele la un mic control....si asa aveam in program o plimbare.

Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Hai Timi ! O fi nascut Nikole ?

saptamana 39

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Multumim de aprecieri...si va mai urez odata o recuperare atat de usoara ca a mea, celor care mai sunteti...

Lia ai ramas ultima modloveanca?

Noi am venit de la circumcizie..cred ca ma asteapta o noapte alba. Se ofera cineva sa imi tina de urat?

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Lary bine ai venit acasa! Asteptam pozele.
Ashera sper sa te simti bine zilele acestea si sa te bucuri de burtica.
Diana bine ai venit acasa! Cand poti asteptam sa ne spui povestea voastra.
Timi nu e nici o problema daca este sange? Ai vorbit cu medicul? Nu vreau sa te sperii dar eu nu stiam ca poti sa ai astfel de scurgeri.

Eu am luat-o razna. In 21 iulie nu am putut sa merg sa-i cumpar cadoul copilului, iar azi am iesit cu niste prietene pe la ora 17 la un suc si m-am intors pe la ora 20. Cred ca 2 ore am colindat prin magazine. Nu imi vine sa cred! Sunt obosita, dar nu asa ca inainte. Si maine intru in 38 de saptamani.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Timi inca putin shopping terapy si ma da barbatu afara din casa dupa ce imi confisca cardurile.

Luna ne luam de mana. Sotul meu are noroc ca inca nu am ajuns in mall. Azi am luat a treia pereche de pijamale pt spital si ceva bluzite. Asi cumpara numai haine. Din pacate la bb nu i-am gasit nimic deosebit pe unde am fost azi, dar daca saptamana viitoare ma simt ca azi am eu grija si de garderoba ei.
Si sotul mi-a luat deja un card sa fie sigur ca mai ramane ceva.

nico37+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor Vigantolul se da obligatoriu impreuna cu ceva, si nu simplu? Sa ma mulg de putin laptik si sa ii pun in lingurita?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Eu vigantolul il dau cu lingurita.Nu prea ii place,dar trebuie.Ce am observat e ca nu ii place mai nimic in afara de lapte,am incercat sa-i dau bonisan,debridat si ceai si la toate scuipa afara.

David Alexandru 16.07.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Am ajuns acasa de la spital. Tot s-au invartit in jurul meu si si-au dat cu presupusul ce-i cu sangerareaq...da concluzia a fost probabil e dopul si daca nu sangerez abundent e ok. Au monitorizat inimiara lui bebe si e ok. Mi-au luat sange ca am ceva bubitze pe burta si sa vada daca e ok. Moasa a verificat colul care e inchis de parca-i batut in cuie asa cqa acum stau si-mi rumeg nervii.
Ashera multumesc de incurajari.
nma si eu m-am ingrijorat un pic ca e de azi dimi, cate putin dar constant.
NOPAPTE BUNA!

Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )

Mergi la inceput