Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Pentru Luna - adica o sustinere in toata regula.. pentru rasturnica ta si pentru tine.

Pentru Ashera
si eu care credeam ca o sa ingrosi randurile mamicilor tot sambata ... eeee....sa fie totul ok pentru toatili de saptamana asta.....tinem pumnii

Simo - esti o dulce.. am citi povestea ta si mi se pare eminesciana, si in acelasi timp extrasa din Creanga dar si foarte realista.. iti multumesc...m-ai facut sa plang cu un ochi si sa rad cu celalalt.. m-ai facut sa-mi fie frica si in acelasi timp sa pun mana pe bagaj si sa ma duc la maternitate..esti minunata si-ti multumesc pentru povestire...

Si noi raportam intrarea in 40 saptamani de 2 zile. speram ca poate in w/e ce urmeaza sa devin mamica...cu Dzeu inainte..

pupici,

paticut 39+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rechinuta spune:

Fetelor am nascut si eu pe 31.07 o fetita de 3.2 kg si 49 cm prin cezariana. O cheama Maria si este foarte cuminte. Mananca si doarme. Noaptea se trezeste o singura data si sper sa o tina tot asa.

Felicitari mamelor care au nascut deja si incurajari maxime pentru mamele care urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Paticut . Chiar ma gandeam azi la tine. Nu ai mai intrat de cateva zile si ma gandeam ca trebuie sa pun majoretele la treaba ptr tine . Ai intrat in ultima saptmana. Nu mai e mult. Tin pumnii

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari noilor mamici Mychy, Carmen, Timi, Thea si Rechinutza sa va bucurati de bebelusi alaturi de familiile voastre!

Luna, Paticut si Ashera eu va pamponez dar voi sa nasteti cand trebuie .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Felicitari noilor mamici si pupicei bebelusilor!
Anto multumesc de sfat! Tocmai m_am intors de la moasa, inca imi cam curge ceva lichid si mi_a zis ca s-ar putea sa se fi fisurat membrana.. asa ca il astept pe al meu si ma duc la maternitate sa vad daca asa e... Culmea e ca parca eram pregatita pentru orice numai sa nasc nu... asa ca va las ca trebuie sa imi fac sacul sa imi pun ordine in hartii!
Luna ce zici ne sincronizam sa nastem azi/ maine?

MADA 36+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Rechinuta, felicitari ptr bebelina cea cuminte !

saptamana 40

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mada pampoane si pentru tine!

Eu am avut o zi excelenta azi, am apucat si m-am dus la coafor si mi-am facut unghiile (la picioare imi crescusera niste coltzi de nu mai puteam mergea), m-am epilat si m-am tuns si vopsit. Asa ca sunt buna de dus la petrecere . Acasa Dodo a stat cuminte si a inceput sa planga exact cand am parcat masina! Si mor de ciuda pe vantul asta ca nu cred ca mai pot scoate copilul afara!

Valen felicitari pentru Ines cea crestina! M-am tot tinut sa te felicit dar scleroza e mare!

Fetelor care vor sa se mulga sa dea papa la copii din bibe, de ce nu incercati sa ii obositi intai cu tzatza si apoi sa le oferiti biberonul, mi se pare mai putin raul asta fata de muls si dat direct din bibe. Si o sa vedeti ca mulsul poate deveni permanent si duce la o depresie teribila!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetelor,

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!! bEBELUSI SANATOSI SI MANCACIOSI!!! MULTA MULTA SANATATE!!!!

Am intrat si noi in saptamana 40. Deja nu mai avem rabdare.

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Thea felicitari! Refacre rapida si mult laptic ca o sa fie nevoie de o camtitate mai mare decat la celelalte mamici! Cred ca nu mai e cazul sa spun cat te invidiez ca esti o supermamica.
Andutzy/ Andra si Alex se invatase in brate. Ca sa il obisnuiesc in patut eu l-am lasat sa planga, dar il urmaream. A fost greu, dar acum are 4 ani si nu prea vrea sa renunte la patut desi mi-a promis de ceva vreme ca il lasa pt surioara.
Ashera pun si eu majoretele de azi la treaba.
Luna si pt tine ca poate poate
Valen “La multi ani!” pt Ines. Multa sanatate si sa cresca mare si frumoasa. Ma bucur ca Sarah o iubeste si nu e geloasa. Sa speram ca scapati fara raceala.
Paticut imi pare rau ca nu o sa nastem si in acelasi loc ca tare mi-am dorit. Din datele de la Samadith 11 e o zi pozitiva. Tu faci cezariana ca nu mai stiu?
Rechinuta felicitari! Sa creasca mare si frumoasa si fara colici!
Mada pana ne aduci vesti de la dr pun si eu la treaba.

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Mada, Anto . Alex nu a mai vomat de vreo 2 ore, dar ii e greu sa respecte regimul impus. Ii e tare foame si sete. Dar suntem pe drumul cel bun.

nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput