Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 24
violetan spune:
Felicitari noilor mamici thea si timi!!!!! Sa va traisca bebelushii si sa fiti sanatosi!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 39+
otim spune:
felicitari mamicutelor thea si timi
Luna1 incepem incalzireaaaa
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
andutzy spune:
mai fetelor, eu sunt cu dilemele....copii vostri nu vor numai in brate? Cum ii faceti sa stea in patut? Al nostru de cand cu chinurile cu colicii s-a invatat in brate si URLA, URLA URLA de cand il pui in patut. adoarme la san si in urmatoarele 3 minute incepe sa dea din maini si sa planga. De azi dimineata nu a dormit o ora, pe cuvantul meu. Plus ca sunt suparata ca intr-o saptamana nu a luat decat 30 grame. ATAT! Imi vine sa ma duc la balamuc! O sa incep sa ma mulg si sa-i dau cu bibe, ca e clar ca al nu mananca cat ar trebui la san!. NU mai intrebati ce este in sufletul meu!
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Ashera spune:
Felicitari noilor mamici ! Timi, Carmen, Thea, Mychy Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si papaciosi ! Luna, incepem galeria
saptamana 40
Christian
Simo78 spune:
thea, timi
Luna hai odata cu rasturnica, savad si eu toata concurenta
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
LuciaZ spune:
Buna fetelor!
Nu am mai intrat pe forum, dar va urmaresc din umbra
si incerc sa tin minte cat mai multe sfaturi date de voi.
Felicitari noilor mamici , sa aveti bebici cuminti si mancaciosi si fara colici.
Maine intru si eu in sapt 38 si merg la tanti dr sa ne spuna ce mai face Kinderul si cum stau cu colul.
Asa ca ma pregatesc, bagajul gata, epilatul total gataasteptam numaratoarea inversa.
Pupici la bebici, burtici si mamici.
37+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Ashera spune:
Wend-ul asta am profitat si eu de ultimele zile burticoase si mi-am scos burtica prin oras, la terase, la shopping. Tati e tare mandru de burtica mea imensa si m-a tot plimbat zilele astea. Mai am azi si maine.. Miercuri fac pui si atunci va incepe un alt capitol..
saptamana 40
Christian
valen spune:
Buna tuturor;am avut o perioada tare plina de diverse evenimente asa ca nu am avut timp sa va scriu ci doar sa va citesc din cand in cand;felicitari proaspetelor mamici nikole, carmena, fianna, ardhy, samuray lady, jeni 71, mami, lachione, anca, burticaInes face azi 2 luni si nu-mi pot da seama cum a zburat timpul; are in jur de 5400 g si 57 cm fapt pt. care ma declar multumita; mananca in continuare doar san si de vreo 2 saptamani doarme toata noaptea, adica de pe la 11-12 pana la 7 dimineata cand suge si-si continua somnul de frumusete inca vreo 3,4 ore. Se impinge in picioare si se roteste in patut in sensul acelor de ceasornic dar treaba asta imi e tare cunoscuta, caci acelasi lucru facea si sora-sa la varsta ei; de 2 seri eu o pun in patut pe spate iar ea se intoarce pe o parte, de-mi vine s-o mananc. Sarah e racita dar o pupa intruna...si tare mi-e ca imparte raceala insa nu am cum sa le despart ca e dragoste mare intre ele iar Ines parca intelege ce se petrece ca rade cu gura pana la urechi cand o vede pe sora-sa. Ma duc sa citesc din urma;Luna, vad ca ai nevoie de sustinere, asa ca le pun pe tinerele astea la treaba pt. tine.
andicu spune:
Hello si de la noi.
Nikole, Fianna, Mychy, Carmen, Timi si Thea , FELICITARI pt bebelusi, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Brazuca, am vazut pozele, sa-ti traiasca grasunica, e dulce foc!
Deni, super pozele cu cei doi baieti cucuieti! sunt niste scumpi, iar Vladut e fratiorul ideal!
Ma eu sunt nebuna, sau mie mi se pare ca bebeii astia seamana intre ei? am impresia ca Filip al meu seamana si cu Tudor si cu Matei , pana si cu tzontzonica Brazucai! cu alte cuvinte, toti sunt superbi si mi-e drag de ei de nu mai pot!
Jeni, bine-ai revenit! si cu lapticul, eum-am calmat acum, dupa plansete ca a trebuit sa renunt! sunt fericita ca am apucat sa-i dau macar o luna! cat ai , ii dai, si mai departe cresc copiii sanatosi, bine-merci si cu lapte praf!
Andra, si al meu a inceput sa planga mai nou cand il pun in patut, dar mai insistam cu jucarele, muzicute, ca nu as vrea sa -l tin numai in brate! insa deja ma gandesc ca ajung sa iau marsupiu si sa umblu cu el agatat ca maimutele prin casa, ca deja ma omoara spatele de atata plimbat cu el!
Luna, !!!! o asteptam pe rasturnica sa vina pe lume sanatoasa si mancacioasa!
Si, in final, raportam la aproape 1 saptamana 1/2, 5.200 kg. Nu e cam mult?! ce sa facem, e fomist rau, dar nu depasim limita admisa la lapte praf !
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/840607630/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
paticut spune:
Felicitari noilor mamici Thea si Timi. Sa va traiasca puiutii si sa fiti
cu totii sanatosi si fericiti.
NMA - Cred ca vom avea puiutii nascuti in aceeasi zi intrucat si eu sambata cred ca va fi ziua cea mare..
Toate pozele puilor dunt delicioase.. nu stiu cine spunea pe aici ca noi mamicile de iul-aug facem copii frumosi.. pai nu s-a vazut fetelor din intalnirile anterioare ale Bucurestencelor sau Iesencelor ce mamici frumoase suntem (ptiu ptiu ce ma laud si eu pe aici) cum sa avem altfel de pui?
tuturor celor ce-si tin puii in brate.. sa fiti fericite mamicilor sa aveti pui mancaciosi, kkaciosi (ca vad ca in ultima vreme si asta e o problema pe aici..) si zambareti...
tuturor celor 2 in 1 - rabdare, rabdare, rabdare.....o veni si ziua x si pentru noi...
pentru fetele forumiste multumim de informatiile pretioase pe care le primim si de vestile bune: gemeni grasuni, fetite si baieti ce cresc intr-o luna cat altii in trei..mamici fericite si tatici mandrii..
paticut 39+ cu Rares