Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
paticut spune:
Felicitari Rechinuta sa-ti traiasca printisoara si sa ramana cumintica ca si pana acum....
Madabout2003 si pentru Stefania 97 - pampoane la greu.. poate ca pana la urma saptamana asta va fi gasca noastra.
Multumesc de reintorc inzecit Ashera...
si pe tine jadi.. mama ce gagica faina esti.. numai din povestiri si m-ai omorat...
paticut 39+ cu
Rares
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
paticut spune:
Nico inca nu stiu.. deocamdata sper sa fie 11 data cu noroc....dupa ultimele povesti vreau cezariana.. am aproape 90 kg, am aproape 34 ani si nu ma mai simt nici optimista si nici curajoasa sa nasc natural...
cum o fi numai sa fie odata ca sincer nu mai am putere sa duc pepenele asta in fata.. nici nu mai misca ca altadata, nici eu nu ma mai misc ca altadata...sunt grea, tulburata la creierasi, probabil ca depresia postpartum a aparut la mine in pre....sunt psiholog si degeaba... nimic nu ma mai incanta... sunt nervoasa.. dar nu va mai necajesc.. totul e minunat si se va termina cu bine.. pentru toate fetili...!!!
paticut 39+ cu
Rares
AndraZ spune:
Thea si Rechinuta, felicitari pt bebelusi si va dorim sanatate, refacere usoara si copii cuminti si sanatosi!
Paticut, chiar incepusem sa ma intreb si eu daca ai nascut sau nu pt ca trecuse ceva vreme de cand nu mai dadusesi nici un semn de viata. Felicitari pt intrarea in cele 40 de saptamani! Mai e putin si il vei tine pe Rares in brate si atunci vei uita de "pepenele" de acum. Eu una cam duc dorul perioadei de burtica....cred ca la mine abia acum se instaleaza melancolia post natala....cat despre depresie, cred ca ao am si e, dar intr-o forma mai usoara. Ma intreb zi si noapte daca fac tot ce trebuie pt copil, daca am grija de el cum trebuie, daca ii dau sa manance cat trebuie etc. Asta ca sa nu mai zic de trezitul in miez de noapte sa vad daca respira copilul.
Astept sa treaca perioada asta de lauzie sa imi revin la normal hormonal, ca si asta cred ca este o problema.
Andutzy, si mandra mea s-a smecherit de la o vreme. cat am stat cu ea in spital am fost tot timpul langa ea si am dragalit-o de cate ori plangea, ca nu imi puteam permite sa o las sa urle ca mi-ar fi sarit tot salonul in cap. De cand am ajuns acasa au inceput si colicile si s-a cam invatat sa doarma cu mine in pat, la sanul meu, sau sa fie luata mereu in brate cand plange. Acum platesc cu greu ceea ce mi-am facut singura, insa incerc din rasputeri sa o reinvat in patut. vad ca daca am rabdare, o fac de cele mai multe ori sa doarma acolo si sa nu mai ceara in brate. dar nu reusesc tot timpul. trebuie sa avem rabdare cu ei si sa nu le dam tot timpul ceea ce vor, sa le impunem o mica disciplina. sper sa reusesti sa il convingi pe Horia sa doarma in patutul lui. si bafta multa!
Mada, Stefania, Luna, vad ca se apropie momentul cel mare si la voi! bafta multa!
Andicu, ce mari ati crescut si voi! Sa-ti traiasca Filip cel grasunel si la mai mare!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
andutzy spune:
Dragelor, am aflat de ce urla piticul meu atat si de ce nu lua in gretate! DE FOAME! M-am muls, i-am luat un bibe de la Avent cu picurare inceata si sa mor de inima. 20 ml i-a supt in 2minute si a adormit copilul! Ce nu am reusit sa-l adormim toata ziua! Deja eu ma intrebam de ce puii mei nu mai am asa mult lapte, sanii moi, de fapt copilul nu sugea ca lumea si atunci de unde sa se produca lapte? Asa ca pompa scrie pe mine sa-mi fac copilul mare!!!! Stiu ca mereu am condamnat mamicile care se mulgeau si dadeau cu bibe, acum insa DD mi-a dat-o peste nas si mi-a aratat ca intr-adevar, unii copii nu pot suge de la san si atunci mai bine te mulgi si dai cu bibe! OFFFF!
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
lorinaoo1 spune:
felicitari noilor mamici
noi am primit azi acelasi raspuns - trebuie sa ma storc si sa incalzesc lapticul meu la 90 de grade si apoi i-l dau lui bebe. jadi are dreptate, e depresiv sa te mulgi mai multa vreme, pe mine ma apuca depresia si nici nu am inceput tratamentul. si colac peste pupaza, s-a stricat pompa aia de 2 lei pe care o aveam. acum sotul umbla prin oras sa-mi ia alta, mai scumpa
, de unde era sa stiu ca as putea s-o folosesc mai mult?
hai ca va las deocamdata, asta mica a tot plans azi cu colicile
Lavi - fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
andutzy spune:
A, si acum intrebare de maxim interes la ora actuala pt mine! Cat este valabil lapticul in bibe la temp camerei dupa ce il mulgi? Si daca il pui la rece cum il incalzesti? Va rog, nu ma uitati cu un raspuns!!!!
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Paticut eu am vorbit cu dr mea si joi ma interneaza pt analize. Cum am o cezariana la activ eu asi vrea sa nasc natural. daca stau sa ma gandesc serios ma apuca teama, nu mai sunt nici eu foarte tanara, dar nici batrana nu ma consider, am 30 de ani. in ultimul timp am avut atatea pe cap ca nu m-am mai gandit la cum va fi nasterea. Vineri o sa imi fac de cap ca sa ma apuce contractiile si sa nasc narural. Dr nu e de acord sa imi provace nasterea si ea se asteapta la cezariana.
Mai sunt cateva zile asa ca o sa vedem ce va fi. intr-un fel asi vrea sa nasc mai repede ca ma doare foarte tare coloana noaptea, dar mai am cateva lucruri de rezolvat.
nico38+
sambata va fi ziua cea mare
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Luna1 spune:
Fetelor eu in sfarsit am vazut dopul in toaleta. Deci am scapat de o grija, dopul s-a dus. Din cate stiu asta nu inseamna ca nasc acu' dar din cate imi cunosc corpul nu cred ca apuc weekendul. Sincer, sper sa nu apuc weekendul. Mai devreme ma luasera ceva dureri dar au fugeat.
Rechinuta felicitari.
Simo eu vreau sa scot concurenta mai repede dar nu vezi ca e fitoasa ca a lu' Karli? Face figuri. Cica "ia sa imping eu dopul asta sa o fac pe mama sa creada ca ies si dupa aia ma calmez".Am pus aspiratorul, am urcat si coborat scari, ea nimic, cred ca se amuza acolo de mama focului.
Jadi eu am zis ca nasc cand trebuie, adica de ziua ei, numai de depasesc 42 sapt ma induc altfel astia aici nu-ti fac nimic.
Andutzy daca vrea in brate tine-l in brate ca cica calmeaza colicii. Mai e metoda sa-l tii cu burtica goala pe pielea ta goala. Stiu ca e greu dar poate se mai calmeaza.
Paticut si eu sper ca sapt asta e sapt noastra, uite si pt tine putina incurajare
ca vad ca esti putin "down", hai moralul sus ca mai avem putin.
Valen sa-ti traiasca crestina, sa fie sanatoasa. Mersi pt incurajare, eu zic ca ma apuc sa fac sarmale. Ce zici?
Mada hai sa nastem sincronizat, le facem leute, tu taur, eu taur, sotii fecioare, macar stim o treaba. Eu maine merg la moasa (daca mai apuc) si dupa aia sunt hotarata sa nasc. Te bagi?
Va pupi pe toate.
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
AndraZ spune:
quote:
Originally posted by andutzyA, si acum intrebare de maxim interes la ora actuala pt mine! Cat este valabil lapticul in bibe la temp camerei dupa ce il mulgi? Si daca il pui la rece cum il incalzesti? Va rog, nu ma uitati cu un raspuns!!!!
Tizo, eu in spital tineam laptele la temperatura camerei de la o masa la alta, adica 2-3 ore, insa acolo era racoare mereu ca aveam AC. Atat. Daca treceau mai mult de 2-3 ore il aruncam. La frigider nu il tineam mai mult de 24 de ore. Iar de incalzit, ori il bagam 10 sec la microunde ( acasa), ori il incalzeam la jetul de apa fierbinte ( in spital). Sper ca aceste sfaturi sa iti fie de ajutor. Bafta multa cu mulsul si poate iti revine laptele si atunci il vei putea alapta pe Horia. Multi
![](pupic.gif)
Andra si
![](bebe.gif)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
andutzy spune:
tizule, saru mana de raspuns! EU lapte inca mai am, el nu are forta sa traga! Adoarme la san si se trezeste abia 10 minute dupa ce il pun in patut! Dupa lapticul din bibe uite ca deja doarme de o ora! Sunt fericita si asa! Macar nu am ajuns sa-i dau lapte praf!
Dragos Alexandru