Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni sarumana de citat.cam asa e se screme ineficient.eu oricum nu i-am dat nimic.dar geme de zici ca acum are orgasm nu alta.nu mai dorm de 2 nopti.si mananca tare rau,se agita in acelasi timp,pt ea am sfarcurile din guma de mestecat.habar nu am avut ca sunt asa elastice.
samadhi tin pumnii sa treci cu bine.eu te inteleg si la mine a fost un cosmar cezariana.
multumesc tuturora de urari.nico nu fac cam nimic special.defapt nu vroiam sa fac chiar nimic dar nu ma lasa pretenii,se pare ca voi avea casa plina azi....sti cum e cu bb nu poti sa-ti faci program.daca nu se kk pana deseara voi avea si seara pe masura,cu urlete,cu scremete si gemete,cu ea pe umar in brate sau la al meu pe burta....asa au fost si ultimele seri.sanatate lui alex!

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Jadi- Merci ! Am vazut pozele sunt foarte frumoase mai ales cum il tine Vladut pe Tudor in brate.... super !
Mai sunteti niste mame fantastice si eroine ! M-ati lasat paf !

ALINA - incearca sa-i faci putin masaj pe burtica ! Lu Maxima i-am facut mereu si acum s-a obisnuit si de multe ori vine la mine ca sa-i fac masaj, poate ca merge si la tine... macar sa linisteasca sa poti sa dormi si tu, daca e nevoie.
M-au luat niste dureri de nu mai pot, merg sa mananc ceva si sa mai stau in pat.
Va pup pe toate
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dar ce bine-i sta in rosu lui tudor deni!
samadhi ii fac masaj si pe burtica si pe spate cand doarme.cateodata toarce ca o pisicuta....
va pup ca s-a linistit si poate reusesc sa trag un pui de somn si eu

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am pus si cateva poze noi www.flickr.com/photos/9219269@N03/sets/72157601233638563/" target="_blank">aici

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

N-am citit din urma am intrat doar sa va anunt ca am o sangerare (posibil dopul gelatinos s-a dus) si sangerarea persista la fiecare pipilica, deci posibil sa nasc zilele astea.

Va anunt oricum cand plec la spital daca e cazul.

Ma duc sa citesc din urma. Va pup.

Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.Eu ma chinui sa dorm si nu pot,doarme Bubu,dar nu vrea Iosua,asa ca sunt zombie...
Lary,Ioanadara,Fianna,si daca am sarit pe cineva,ma iertati,felicitari pentru bebei.
Lary,eu nu pot vedea poze cu Keita
Anya,cu riscul sa devin pisaloaga,pls help me.S-a insistat sa-i dau Ca gluc,dar bebe isi da afara si stomacelul de la gust,asa ca nu vreau sa-l chinui,pot sa-i dau un siropel mai buna,care sa inlocuiasca doza zilnica de Ca glu?E posibil sa-mi fi spus sa-i dau din cauza fontanelei,cam cati cm ar trebui sa aiba?Te rog sa nu te superi ca iti pun atatea intrebari.
Lorinaoo sanatate multa bebelinei.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON(21.07.07)
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna la toata lumea!

Jeni felicitari si bine ai revenit pe DC. M-am emotionat cand am citit randurile scrise de tine. Nu pot sa uit cat de mult ti-ai dorit acest bebe si imi inchipui cat de fericita esti acum.
Am patit si eu sa mi se intareasca pielea in jurul sfarcului, dar doar la inceput pana prinde el si asta pt. ca ma doare. Apoi se destinde si e totul ok.
Jadi am vazut pozele noi. Sunt super haiosi baietii tai, iar Dodo iti seamana si se vede ca a crescut mult.

Nici lui Raducu nu i-a trecut icterul si mai are putin si face o luna. Sper sa-i treaca totusi si sa nu ajungem la tratament.

Fetelor eu am o noua problema. Folosesc Pampers no.1 si de ceva timp se intampla sa il gasesc pe bebe ud pe hainute chiar si la putin timp dupa ce l-am schimbat. Am incercat sa-i strang si mai tare scutecul si tot da pe afara desi nu e plin de pipi. Oare gresesc eu ceva sau asa se mai intampla la baieti? Pediatra mi-a zis sa ii pun puta in sus.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

luna tinem pumnii sa fie bine sa vina pe lume sanatoasa cuminte si papacioasa. noi deja incepem sa facem galerie.

AMR 7 ZILE

inceput saptamana 38 giulia rebeca

Mergi la inceput

Am revenit iar, durerile sau mai calmat, dar nu se stie cand apar iar.....

Andreea: am vazut pozele tale cu Raducu, foarte frumoase ! La problema ta, poate pampersi sunt prea mari, desi mi s-a intamplat si mie, si am o fetita, poate din cauza ca se misca prea mult si atunci nu mai stau fix.Incearca cu altii, poate sunt si alte firme... eu am folosit mult pampers si nu mi s-a intamplat, decat la alte firme care erau mai aiurea facuti si mai ieftini.

Jadi: am vazut pozele noi, Tudor a crescut mult si e dragalas.Spune-i lu Vlad ca suzeta nu mai e pentru el, doar Tudor mai are nevoie de ea, el este deja baiat mare...

Luna: iti tin pumnii, poate nastem impreuna mai stii???

+37

Mergi la inceput

Alina.A- nu gasesc pozele cu voi! Ajuta-ma te rog sa dau de ele...
Merci!

+37

Mergi la inceput