Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo78 spune:
samadhi bine ai revenit!
Luna, vad ca a disparut si Lia....o fi venit valul??? Si nma zicez ceva, ceva....
Deni...sorry sa aud de dureri de cap...stiu ca-s infernale...
Felicitam bebelushii care cresc "ca la carte", bravo lor si mamicilor lor!
Noi suntem bine, a trecut si putzica...gata si episodul asta!
PS: nici buric nu mai avem
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
afibebe spune:
buna tuturor si felicitari mamicilor care au nascut.
am o intrebare pentru cele care au facut cezariana:
CAT DUREAZA OPERATIA?
Mi-e asa de frica.
Sper sa ajunga mesajul asta.
Va pup.
samadhi spune:
SIMO 78 - unde sunt pozele tale????Nu vad nimic.... lasa-ma sa le vad te rog pana nu plec si eu..... iar ma trec niste dureri de imi vine sa fac pe mine.
+37
samadhi spune:
AFIBEBE- banuiesc ca aproximativ 15-20min. pe bebe il scoate repede, dar restul.... dureaza mai mult. Mie nu imi e teama de dureri eu nu vreau sa ma mai adoarma ca atunci nu ma las taiata.
Dar sunt curioasa si eu sa stiu exact cam cate minute dureaza, poate ne spune cineva care a trecut prin cezariana cu epidurala, in stare de constienta si nu adormita ca mine.
Nici nasterea normala nu e usoara, asa ca trebuie sa nastem si noi....cumva.
+37
Simo78 spune:
afibebe cam in 10-15 min il scoate pe bebe, dureaza mai mult sa te "reconstituie" pe tine, vreo 30-40 de min
samadhi inca nu am pus poze cu Matei...tre sa ma invrednicesc!
samadhi spune:
SIMO 78 - credeam ca mai putin, woowww 30-40 min. mi se pare o vesnicie... sper ca la tine a fost bine, si ti-ai revenit cat de cat...
Ai grija sa nu cari nimic, eu aveam mereu teama sa nu se desfaca operatia, desi am stat atunci o sapt. in spital, si foarte mult la pat.
Ai grija de tine si de bebelas.
+37
afibebe spune:
Simo merci mult pt raspuns sincer mi se pare ft mult.
15 minute pt bebe si alte 40 pt mine.o ora???
groaznic.mi-e asa frica.
va pup si va doresc numai bine.
noi mai avem cateva zile si o sa ne vedem.abia astept.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 14 ZILE
SI VINE ...
Simo78 spune:
afibebe daca vrei o poveste incurajatoare citeste povestea noastra la Nasterea unei stele.Sper sa ai o experienta cel putin la fel de placuta ca a mea, si nu te teme ai sa gasesti in tine forte de care nu te credeai capabila.
afibebe spune:
Simo acum mergem sa citim.
sa speram ca o sa fie bine.
te pupam.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 14 ZILE
SI VINE ...
jadi spune:
La prima odisee eram inspaimantata ca nu o sa stiu ce sa fac cu puta copilului, mi se parea mult mai usor la fete dar sincer acum mi-am schimbat parerea .
Andreea_c, eu am folosit pampers nr.1 doar o punga, cea care am cumparat-o pentru spital si am trecut la nr.2 dupa ce s-a terminat. Deja ma gandesc sa trec la numarul 3, dupa ce termin ce mai am adica 1 punga jumate din acelea maxipack. Te sfatuiesc sa schimbi si tu dupa ce termini stocul actual si nu stiu de ce ti-a zis dr sa chinui copilul, eu ii pun puta numai in jos, de altfel cred ca te chinui un pic sa ii pui puta in sus, la Dodo sta in sus doar sculata, de pipi bineinteles .
Deni & Vlad & Tudor