Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
jadi spune:
Eu pe Vlad nu l-am culcat niciodata pe burta, nu a avut colici si pediatra imi tot spunea ca este periculos sa il las pe burta fara sa fie supravegheat asa ca Vlad doarme si acum pe spate sforaind! Cu asta mic, vad ca in timpul zilei, baga cu somn pe burta si mai ales atunci cand toate manevrele de culcare nu dau roade, pusul pe burta il linisteste. Doar ca nu mai pot dormi eu profund ca mai deschid cate un ochi sa vad daca e ok!
Si la noi zambeste Dodo, mai ales dupa masa cand e satul si kkt! Stiu ca sunt zambete involuntare dar sunt asa de frumoase! Si de ieri a inceput si exercitiile de flexare a picioruselor, gen bicicleta! Si cica de acum ar trebui sa inceapa sa isi tina capul bine, nu conteaza ca Dodo statea cu el teapan cateva secunde de la nastere! E cu siguranta mai vanjos decat fratele lui care a facut toate progresele astea mai incet!
Gata cu laudele .
Deni & Vlad & Tudor
nma spune:
Salutare!
Uite ca m-au lasat si pe mine contractiile. Pitica se joaca cu nervisori mei.
Anya chiar ma gandeam azi la Karligutza. Mi-am amintit ca e la aer curat. Pupici si ei si tie pt vesti.
Ce mai fac petele?
Samadhi bine ai revenit. Imi pare rau ca sunt probleme cu sarcina. lui bb sa mai stea o saptamana in burtica.
Ioanadara felicitari pt bb Nicolae. Sa creasca mare, sanatos si cuminte!
Deni sa te simti mai bine. Ma bucur ca Vlad il iubeste pe Tudor. e normal sa-l mai apuce si gelozia. abia astept sa vad cum va fi si la mine.
Alina.a unde e tortul? Eu vreau tort si sampanie fara alcool daca se poate. "La multi ani!"
Olgutza ma bucur ca sunteti bine. pozele nu am reusit sa ve vad caci se incarca tare greu.
pustiul meu a facut febra de azi noapte si e tare marait. Merg sa-i mai iau temperatuta. va pup
nico38+ a mai ramas o saptamana 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
samadhi spune:
Jadi- stiu ca nu are, se intoarce in sept. candva... eu sper sa nu stau mai mult de 3-4 zile in spital, altfel capiez !!! Apoi va dau de stire... sper sa fie totul okay, uneori ma trec temerile, la gandul ca ma asteapta o cezariana.In plus vreau sa-mi vad bebelina imediat chiar si pentru cateva secunde... este important pentru mine, fata de cele 37 ore de la prima sarcina!
Ma bucur pentru cele care au trecut deja peste nastere !
+37
ioanadara spune:
Multumim pentru felicitari.
Samadhi, acum si la cezariana iti vezi bebele imediat.Chiar asa cum este murdarel ei il infasoara in ceva si intr-un minut ti-l pun putin pe piept.
Bebele meu s-a nascut pe 24 iulie dimineata.
Este extraordinar de dulcic si cumintel.
samadhi spune:
NMA - Merci ! Trag de timp cat pot... oricum vorbesc cu medicul maine sper sa faca cezariana la sfarsit de sapt. sa mai castig ceva zile... dar daca se duce cumva apa s-a zis cu asteptarile de la o zi la alta... asa ca astept cum pot... numar orele si zilele le tai din calendar
+37
X-ray spune:
deni esti o dragutza ca deobicei.si eu stiu ca dupa 5 zile este o problema lipsa scaunului.sper sa nu ajung acolo.mi se rupe sufletul de ea ca zilnic se chinuie sa se kk.si acum plange i se screme la mine pe umar...ai niste baieti de nota zece!stai linistita ca nu pateste nimic daca sta pe burta.a mea doarme numai pe burta.chiar am scris mai in urma de avantajele dormitului pe burta.
la multe luni si olgutzei si mirunei!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Uite Alina ce am gasit in Dr.Spock:
" unii copii care au scaune rare incep sa impinga si sa se chinuie atunci cand au trecut 2-3 zile, cu toate acestea scaunul lor - atunci cand reusesc sa-l aiba- este moale si de aspect normal. Aceasta situatie nu este constipatie - materiile fecale nu sunt tari. Eu cred ca problema se datoreaza unei coordonari nepotrivite. Copilul impinge cu un set de muschi si se opune cu un alt set, astfel incat nimic nu se petrece cu exceptia faptului ca el depune un efort mare. Pe masura ce sistemul nervos al copilului se maturizeaza, problema va disparea....
Medicamentele nu sunt necesare si este cel mai bine sa nu folositi supozitoare sau clisem, astfel este posibil ca intestinele copilului sa devina dependende de ele."
Deni & Vlad & Tudor
samadhi spune:
Lorinaoo: am dat si de pozele cu bebelina ta, sunt foarte frumoase ! Sa-ti traiasa si sa fie frumoasa si sanatoasa !
Ioanadara: stiu ca ti-l da, dar eu la prima cezariana eram adormita, dupa 17 ore m-am trezit, si am mai stat imobilizata la pat inca vreo 19 ore pana am vazut-o pe Maxima! Asa ca, situatia te marcheaza oricum, mai ales ca ma trezisem in toiul noptii si gandurile ma inundau ca un ocean... nu puteam sa ma ridic ! Poate ca aveam sa invat lectia ce inseamna sa fi prizonier in propriul tau corp, si acele ore mi-au fost deajuns.Acum nu ma mai las taiata asa, bine ca am un alt medic si alte principii de viata, pe care le impun cu orice pret. Cu se zice experienta isi spune cuvantul.
+37
jadi spune:
www.flickr.com/photos/9219269@N03/sets/72157600493489463/" target="_blank">Aici ai poze cu Tudor si Vlad.
Deni & Vlad & Tudor