Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Lorinaoo: Merci!

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de urari!na ca am schimbat prefixul.cica intru in epoca de aur,eu simt ca am incheiat-o
lary am vazut pozele,sunt adorabili amandoi,sa-ti traiasca!
lorina bulina mea a mai avut 3 saptamani icter care a trecut pana la urma de la sine,desi a stat acolo la lampa o saptamana cred.nu te panica,va fi binela fetele frumoase.la multi ani si milioane de luni!
samadhi bine ai revenit!tot 2 in 1,dar daca ai trecut de saptamana 37 e ffff bine,eu m-am oprit la 35 si tot e perfecta!
ioanadara felicitari!
mami multumim de aprecieri.
jadi astept formula magica de la tine cu alaptatul la 3 ore.eu nu reusesc sa-i fac program.nu mananca de ajuns odata si mai vrea la 2 ore.noaptea ma lasa insa la 3-4 ore ca ma impuscam alrfel.
oana(ghinetz) mie mi-a facut asa lisa cand a avut un puseu de crester.acum s-a mai potolit.dar am avut 3-4 zile in care m-a supt dee m-a rupt.dar vezi ca tare le place sa zaca cu tzatza in gura....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Alina si tot binele din lume!

Eu am avut ieri o zi groaznica, m-am trezit am mancat si m-a luat o greata de fiere de am crezut ca mor! Am fost la Debenhams, mi-am luat 2 bluzite asa mai largute si cu talie joasa si am venit acasa! Nu am apucat sa ma odihnesc deloc, ba am facut una alta si spre seara dupa dus m-a luat o durere de cap de nu stiam ce sa fac! Jumatate de cap imi pulsa cu niste dureri imense, am luat un paracetamol dar nici o sansa sa imi treaca! Am vomitat, m-a frectioant mama pe tot corpul si pana la urma am sunat la salvare (inclusa in abonamentul de la Medlife) si m-a lamurit doctorul de garda ca nu vine sa ma vada, sa iau un antinevralgic si daca nu cedeaza sa mai sun! Bineinteles ca mi-a recomandat sa ma mulg si sa arunc laptele, ceea ce m-a enervat cumplit, noroc cu Alina pe care am sunat-o si nu dormea la 12 noaptea si mi-a spus sa nu arunc laptele pentru un amarat de antinevrlgic. Asa ca multe Alinei ca ma consiliaza si la 12 noaptea . Intr-un final mi-a trecut dar mi-a fost asa de rau ca nu stiam daca imi revin la timp ca sa pot sa alaptez copilul!

Azi noapte a dormit mama cu mine, m-a ajutat peste noapte si am reusit sa dorm un pic mai bine! Si Dodo a fost cumintel, cred ca a simtit ca ii este rau mamei si nu a protestat!

Acum sunt mai bine dar am niste greturi care nu ma lasa si banuiesc ca mi s-a tras ori de la niste oua mancate dimineata ori de la un pepene mancat seara! Asa ca sar iar pepenii, ma reprofilez pe alte fructe!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Alina.a : Marti sunt la mine 37 sapt. pline ! Am vazut ca ai nascut mai repede, sper ca te-ai refacut... Stii cum e pana nu-l ai pe bb in brate si nu-l vezi nu stii ce surprize te mai asteapta... nu vreau sa fiu pesimista, insa imi doream o nastere normala totusi, ca prin cezariana am trecut o data!
Am vazut niste poze afisate la email-ul comun si mi-au placut mult, / din cate mai imi amintesc erau apartineau bb-ilor (Antoanela 23, Daniela S, Cristina 26 si Anya20) pozele sunt foarte faine,mi-au placut mult aveti copilasi draguti si sper sa fie cuminti si mancaciosi !
Merg sa mai caut poze, poate mai dau si de altele...
Va pup,

+37

Mergi la inceput

Felicitari Ioanadara si sa ne dai data nasterii sa te trecem in listuta!

Fetelor, nu am facut nimic special pentru programul lui Dodo, asa s-a gandit el sa faca, inainte de programul asta, manca si mai rar dar am avut si zile cand manca mai des de 3 ore! Depinde de puseele de crestere pe care le-a avut. Vineri l-am cantarit si are deja 4.500 grame deci creste bine! Are si perioade cand nu doarme si cauta companie, ii mai vorbesc, incerc si cu suzeta pe care o scuipa la 5 cm de obicei si daca reusesc sa il faca sa o ia si sa adoarma, cand se mai foieste in somn, o scuipa iar de parca are otrava in gura! Ce sa zic, cred ca e de bine, ca ma uit la Vlad si acum ce mai cauta suzetele si mai are un pic si face 2 ani!

Baietii mei cei mari, si-au facut program seara de seara, ies la plimbare si la terase! Aseara au si mancat, nu de alta dar Vlad s-a invatat de la mare cand mergeam la restaurant si cand se aseaza la terasa incepe si striga "tante, adu papa aici" si bate in masa! Vlad e dragostos cu fratele lui dar mai are si nervi pe el, ieri i-a dat un picior in cap plus vreo 2 palme, dar inca nu am ce face doar sa il pazesc pe Dodo de accesele de gelozie al celui mare! In rest il pupa si il albeste ora de ora, are grija de el dar banuiesc ca oboseala il face mai gelos .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

jadi imi pare rau...eu o luasem razna cu mancatul dar de o saptamana am lasat-o mai moale.sincer parca si lisa e mai linistita.ce bine ca o ai pe alina pe aproape.eu greu ma abtin sa nu o sun sa ma sfatuiesc cu ea pt orice idiotenie care imi trece prin cap.dar ma potolesc repede.

dar acum uite ca nu o las pe alina cu o intrebare:elisa nu a avut scaun de alalteieri dimineatza de la ora 5.are vanturi la greu dar nu scaun.deja imi fac griji...cand am voie sa o iau razna de griji?sa-i pun supozitor?

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebeii si sa creasca precum fetzii frumosi! (Larisa, imi vine sa-l mananc pe Keita!!!)
La multi ani, Alina.a! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de micuta Elisa si de toti cei dragi!
Simo, am citit povestea nasterii si m-am emotionat sanatos, pentru ca parca as fi scris-o eu (in mare parte)...

La multe lunisoare si ani multi de-acum incolo pentru sarbatoritele zilei: Lorina, Miruna (a cristynei) si Olgutza mea!

Am fost si noi la control zilele trecute, fiecare la medicul ei.
Olga se dezvolta perfect, are 4.200 (de la 3250 cu cat a venit acasa) si 56 cm (de la 49). A-nceput deja sa fie o fitzoasa, care vrea in brate sau in pat, langa noi. Mananca mult, deja am ajuns la 200 ml + san/masa, dar si doarme pe masura. Ieri a avut o zi tare proasta, insa, nu'sh ce-a fost cu ea, ca de la 12 jumate n-a mai dormit neam: atipea 10 min. si se trezea in urlete, care o tineau o ora si ceva, dupa care iar atipea si tot asa, pana la 12 jumate noaptea, cand a adormit rapusa dupa plimbare, baie, papa si atata agitatie; s-a mai trezit azi dimineata la 8 jumate si dupa 2 ore s-a culcat la loc. Acu e nani.
La ginecolog, a fost ok, cica ma refac bine; mi-a dat sa iau niste ovule, ca sa previna oarecari infectii, dat fiind ca sunt inca "deschisa" jos, din cauza lohiilor. Avem unda verde si la , da tot din cauza sangerarilor am asa o stare de disconfort, incat nu-mi vine a purcede. M-am si cantarit si-am constatat cu stupoare ca mai am de dat jos doar 4,5 kg, de la 20 cate aveam in plus. Si n-am facut nimic in sensu asta...

In rest, ma oftica vremea asta, pentru ca dupa-masa voiam sa iesim in oras imbracate frumos si sa facem multe poze...Suntem singure acasa de azi dimineata, sotzu cu sor'sa si cu catzelu s-au dus la balta, sa se relaxeze - ca peshte oha! Curand, cred ca o sa-mi apara acasa, pt. ca sta sa ploua. Am de calcat o gramada si n-am niciun chef... ascult nou' album a lu margineanu si ma tot uit de 2 ore la un www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">montaj cu pozele lu fii'mea primit cadou de la o mamica draga de mai-iunie, al carei baietel implineste azi doua lunisoare. La multi ani, Sebi!

mami de Olgutza norocoasa
5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Am uitat sa specific, sa nu ma invidiati pentru programul copilului, dar in cele 3 ore de la o masa la alta, 1 ora dureaza masa copilului, el nu mananca cate 10-15 minute ca alti copii, uneori suge pana la 40-60 de minute intr-un interval de 1 ora jumate asa ca si la voi e bine daca sug 15 minute si stau cuminti pana la urmatoarele 2 ore!

Alina, eu ii mai las Anyei mesaje offline, imi raspunde cand are timp si de sunat la fel, ii dau bip si cand il vede ma suna (rar ce e drept). Da-mi voie sa te sfatuiesc sa nu faci nimic Lisei daca e constipata, copiii alaptati nu fac nici diaree si nici nu se face nimic la constipatie, o sa isi revina singura! Mai zic inca o data, imi aduc aminte ca la prima sarcina, Anya a fost constipata mai mult de 3 zile (o saptamana chiar daca imi aduc aminte) si Alina a spus ca e normal.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Samadhi, nastere usoara! vezi ca Karligutza nu are acces la net, sa ne anunti si pe noi cand nasti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Olguttza- Frumoase poze cu bebelina ! Sa-ti traiasca, multa sanatate si fericire !

+37

Mergi la inceput