*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Eheeeee ... iaca acu mi-a raspuns Julie Areski,Responsable relation client care imi scrie ca mi-a inregistrat cererea si in cursul zilei de luni va incerca sa-mi trimita un raspuns oficial.
Asa ca astept raspunsul lor deocamdata.

Nu mi separe corect asa cum faceti voi... nu sunam, nu scriem... comandam... ca poate vine coletul.... sa nu cumva sa- suparam... Pai cum frate sa nu-i supar... pai sunt banii mei in joc.... Puteti sa va suparati ... da asta e... bani multi- putini cat am, sunt ai mei si vreau sa-i investesc cu folos.

Va pup si vreau sa cred ca se va face lumina si in cazul LR... si ca vor livra in continuare in Romania, dar in conditii mai sigure.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gabito nu ti-a rapsuns nici o julie, ala e mail automat. Si tot automat va veni si raspunsul cu Nu, sunt sigura din pacate. Si nu ne mai condamnati, eu una am scris de 1000000 de ori, nu sun ca nu stiu franceza cat sa ma cert cu ei, dar deja am trecut prin atatea cu coletele mele pierdute de am ajuns sa ma simt si partial responsabila pt sistarea livrarilor, ca daca taceam si inghiteam pierderea uite, nu ii deranjam si inca ar fi livrat, nu?
Eu tocmai scotoceam celelalte filiale....de ce nu or face si in Ro? Oricum, m-ar fi "ajutat" si daca puteam de pe Redoute.fr sa trimit coletul in Anglia (de unde ar fi avut cine sa mi-l retrimita aici) dar probabil pt ca au acolo filiala nu se poate. Pe Redutu din Anglia preturile sunt similare...dar cu alta valuta, adica niste maieuri care sunt la Fr 4,4 euro sunt 5 lire la anglia.... asa ca nu ma ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu una nu ma supar si mi se pare normal.
Cred deasemeni ca cineva care stie foarte bine limba franceza ar putea rezolva misterul.
Cred ca am putea plati ceva in plus pentru o livrare sigura care ne-ar scapa de atata stress si asteptare.
Dar am vazut ca nu sunt fetele de acord si tac din gura.Majoritatea hotaraste ,nu?
La telefon ar putea fi cerut un sef care poate intelege situatia si o poate si rezolva totodata.
eu sunt mai mult decat sigura ca nu mai vad nici un colet gratie intarzierii de acum.Dar culmea e ca nimeni nu-mi zice nimic.Luni merg la banca sa vad ce-i cu banii mei,dar cred ca-s luati si nu blocati,cardul meu e gol oricum.
Acum ziceti voi ce naiba facem?Nu-mi este de bani cat mi-e de hainute.Si in afara de asta vreau sa cumpar de la ei in continuare.
Chiar nu avem pe nimeni care sa sune si sa lamureasca situatia?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Eheeeee ... iaca acu mi-a raspuns Julie Areski,Responsable relation client care imi scrie ca mi-a inregistrat cererea si in cursul zilei de luni va incerca sa-mi trimita un raspuns oficial.
Asa ca astept raspunsul lor deocamdata.

Nu mi separe corect asa cum faceti voi... nu sunam, nu scriem... comandam... ca poate vine coletul.... sa nu cumva sa- suparam... Pai cum frate sa nu-i supar... pai sunt banii mei in joc.... Puteti sa va suparati ... da asta e... bani multi- putini cat am, sunt ai mei si vreau sa-i investesc cu folos.

Va pup si vreau sa cred ca se va face lumina si in cazul LR... si ca vor livra in continuare in Romania, dar in conditii mai sigure.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Ai actionat f. bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Nu e vina ta Aissa cu nimic chiar.Sunt banii tai si e normal.
Problema rea ar fi sa nu fie de vina Posta noastra si ei sa se enerveze pe buna dreptate stiind ca=si fac treaba (nebanuind ca la noi Posta vrea hainute mocca).
Nu inteleg de ce nu dau nr.-ul acela de colet pentru a putea sti unde se afla pachetul?
De aceea zic ,daca am avea "UN REPREZENTANT" care sa poata discuta cu ei toate aceste probleme si sa incerce sa faca ceva pentru a continua colaborarea cu LR ,ar fi foarte bine.
Ce naiba fac eu fara hainele lor?Va zic sincer in oras mai mult ma enervez si n-am nici un chef sa merg din magazin in magazin sa probez.Ce sa fac daca-s mare?
Era bine sa aiba LR-ul cum au cei de la Quelle ,filiala si la noi.
Dar daca vin la noi tare mi-e frica ca vor creste preturile ...o hoho
Cam asa se intampla cu afacerile in Romanica.
Nu se ofera nimeni care stie limba sa fie reprezentantul nostru?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai eu sunt de acord si sa facem scrisoare sa o semnze direct si sa o trimitem, si sa sunam, de scris am scris oricum 3 mesaje de ieri pana azi. Mor cu ei de gat daca imi ziceti cum dar zau daca stiu cum sa ii iau.
Cand am intrat in ei n-a fost bine, cand am intrebat frumos pe ce data mi-au trimis coletul, ingenua ca nu stiam ca nu mai livreaza, am primit mesajul Cristinei.
V-am zis si eu ieri, sa scriem toate, MAI ALES cele care ati primit mailul ala fara sa fi avut niciodata probleme.
Eu acum pot doar sa astept ca luni sa raspunda Cristine, daca nu o face scriu iar pe site. Doar nu o sa stau 7 luni pana se decid ei ce sa faca.
Si daca va amintiti candva i-am propus Sabinei sa imi trimita coletul din nou (ultimul pierdut, de 60 euro) pe raspunderea mea, promitand ca daca dispare nu il mai revendic si n-a vrut. Adevarul e ca undeva in lumea asta o familie e incaltata si imbracata ca lumea numai din coletele mele, am tot zis, am avut pe rand adidasi de copil, de dama si barbatesti pe langa haine pentru toti 3, in 5-6-7 colete pierdute de la inceputul anului.... Pur si simplu am obosit, gasisem singura solutia sa comand cadouri voluminoase ca sa vina colet si deci sa nu mai dispara ca din partea lor desi le explicasem si o rugsem pe Sabine sa trimita inregistrat, mereu mi-a zis ca ei nu pot, ca livreaza cu posta obisnuita...
Luati voi taurul de coarne, la orice fel de actiune comuna ma bag dar nu stiu in momentul asta ce succes vom avea. Sincer cred ca s-a cam gatat.

Mergi la inceput

mai acu n stiu daca e un raspuns automat... ca imi zice ca in cursul zilei de luni 6 august imi va trimite un raspuns oficial. Oricum daca nu prietena mea din Fr va suna luni sau marti la ei sa ii intrebe ce se intampla si daca pot sa comand in continuare din Romania.
Cu toata supararea fetelor... eu una nu ma risc pe banii mei. Ori livreaza si primesc coletul la timp...ori daca nu sa faca bine sa ma instiinteze personal ca incepamd cu data de.... nu mai livreaza in Romania si sa scoata tara noastra din lista. Asta va fi in mare conversatia noastra( a mea si a prietenei mele cu cei de LR) Imi pare rau daca se va lua o solutie radicala...bar mai bine asa pt bugetele voastre. Ori e alba... Ori e neagra...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cred ca decizia deja s-a luat,numa' ca n-am fost noi anuntate!
Da' cin' s-a suparat?

Mergi la inceput

Citeste mai in urma ... si o sa afli....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Oricum... pt cosul meu plin... care sta sa dea pe dinafara... dar nu am curaj sa comand.... incercsa clarific situatia
Eu pana acum am primit toate pachetele, fara nici o pb, nu am nici mail de la Cristine... dar nu vreau sa risc. Stau si ma gandesc daca
nu citeam forumul si comandam in continuare... nu muream de nervi .... asteptand colete LR ?!?!?!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput