*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Si eu cred ca s-a gatat cu noi.
Am fost in Franta in perioada 96-98 la o prietena in vizita.
Era fata fan Redoute si mergand la ea am vazut cum comanda si cum vin hainutele doar in 24 de ore la poarta.Nu ca le iau apararea dar
erau seriosi,schimbau daca nu corespundea marimea hainelor etc..
Nespus de draguti si promti,etc...
Nu cred ca s-au incurcat ei sa nu ne livreze noua colete si sa le i-a ei.Ca mai gresesc si incurca comenzi ...poate dar lipsa coletelor din Romania nu cred ca este vina lor .sincer.Cineva care stie (si cine poate sti daca nu posta) ca nu sunt recomandate ,deci daca lipsesc,lipsesc si atat si-a insusit cred toate hainutele Aissei.
Pacat!
Gabitaco este foarte bine ca cineva poate vorbi la telefon,dar bine ar fi sa caute o cale sa continue livrarea in Romania.Eu n-am avut nici o problema cu ei dar cand am cerut catalogul nou mi-au spus ca nu mi-l trimit c-au sistat livrarile la noi si n-am ce face cu el.
Sotul meu zicea aseara ca nebuna cum sunt ma si vede-n avion cu cineva de la Pro Tv plecand la sediul Lr.
Sa mor(ca tiganul zic acu) daca nu scriu in toata lumea ca asta-i discriminare.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gabriela eu te sfatuiesc sa nu comanzi deocamdata. Ar fi super sa iti raspunda ca e ok si poti comanda, dar daca chiar au decis sistarea livrarilor macar nu ai mai avea grija recuperarii banilor tai. Si eu sunt curioasa ce iti raspund luni. Ma gandeam ca ei nu lucreaza sambata si de regula, cand scriem pe site, primim un mail automat ca s-a inregistrat intrebarea si vom primi raspuns (e adevarat, nu mi-a zis nimeni niciodata fix ziua in care raspunde) cat de curand, mail semnat de Julie Areski, intr-o forma speciala, pe fond galben, nu text chior.

Daca se primea acel mail de la Cristine doar pe conturi cu probleme in trecut eram increzatoare ca au blocat doar livrarile spre acele conturi. Dar din pacate s-au primit si pe conturi curate (nu pe toate, al meu, ala bun, e inca neamenintat...) ceea ce ma face sa ma tem ca chiar au decis sa opreasca livrarile.
Plus ca de o saptamana nu s-a primit nimic-nimic....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Sotul meu zicea aseara ca nebuna cum sunt ma si vede-n avion cu cineva de la Pro Tv plecand la sediul Lr.
Sa mor(ca tiganul zic acu) daca nu scriu in toata lumea ca asta-i discriminare.

Monikka

Daaaaa! Super idee! Cineva cu o pila la un post TV din asta mai puternic, daca am aranja un reportaj pe tema de discriminare? Sa spunem ca suntem fane, ca au fost si mici pb dar per total noi vrem sa continue livrarile si ca uite, ei, raii, ne taie macaroana in loc sa trimita coletele inregistrate.

Mergi la inceput

Aissa

Faci misto de mine?

Monikka

Mergi la inceput

Sa vedem cum ne luam banii innapoi ca pentru mine e clara treaba.
Trebuie cont in valuta?Daca trimit CEC ce tre sa fac si cat naiba mai recuperez din bani fara comisioanele care se vor lua?
Voi stiti?

Monikka

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Aissa

Faci misto de mine?

Monikka

Nu mah , vorbeam serios!!
Daca am avea cum sa intram pe fir cu cineva de la o televiziune (daca s-a si scris despre LR inseamna ca nu e chiar exclus sa intereseze pe cineva tematica) si sa vorbim sa faca un reportaj despre magazine virtuale romanesti si straine, si printre altele sa mentioneze si "incidentele" cu LR. Super ar fi sa le ia si lor o opinie, dar cred ca visez prea mult, nu???
Chiar ma gandeam ca poate i-ar "sensibiliza" atentia acordata si eventualele acuze de discriminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

nu cred ca sebaga nici un post TV in asa ceva. Ce asa mare stire ca LR nu mai livreaza in Romania?
Mai bine e sa vb frantuzeste cu ei si sa-i convingem de buna nostra credinta si de dorinta noastra ferma de o comanda de la ei.... sa ii convingem ca si romanii sunt oameni civilizati.
Acu cu furatul coletelor de posta romana... m-ai facutsa rad... mai fura un colet, 2-9 dar nu toate bre...ca doar nu s-au inteles postasii intre ei... Fur eu da fura si tu... coletele LR din ultima saptamana..... Sa fim serioase mai........

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitaco

Acu cu furatul coletelor de posta romana... m-ai facutsa rad... mai fura un colet, 2-9 dar nu toate bre...ca doar nu s-au inteles postasii intre ei... Fur eu da fura si tu... coletele LR din ultima saptamana..... Sa fim serioase mai........

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Si parerea ta despre coletele disparute care este? Ca nu le-au livrat ei? Ca le-au furat ei? Sau?

Mergi la inceput

Ca nu au fost livrate de catre LR, sau au fost livrate mult mai tarziu decat a-ti comandat....in cazul in care vor aparea...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

ori soferul tirului cu colete Lr o fi vreun romanas smecher... care stiind care-i treaba pe Lr... face comert cu hainutele voastre....si in loc sa duca coletele la posta le-a dus in magazinul propriu.....
glumesc desigur...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput