*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

iar la treba cu televiziunea... puteti sa trimiteti un articol pe siteurile televiziunilor din Romania... si poate cineva se va interesa si de acest subiect....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Eu vorbeam nu despre aceste colete din ultima saptamana pe care le asteptam toate.Era vorba despre co;etele care au disparut de la inceput.Aissa are pierdute si inca alte cateva fete.despre acelea spuneam ca sunt furate.
Acestea (comenzile din iulie) eu cred ca au sistat pur si simplu livrarea ,dar banii i-au luat.
Daca una din noi ar primi o comanda ,poate ar veni si restul ,dar nu vedeti ca nimeni nu primeste nimic?
Probabil ca ne ia pe rand.Cum trimite una email,cum ii spune ca a anulat comenzile si pa!

Monikka

Mergi la inceput

Lr USA la 2 sau mai multe lucruri cumparate =transport gratis.
Si ce misto-s hainutele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Bine ca au pe lista Nepal,Nigeria ,Maroc si alte tari "mult mai importante "decat Romania.
Sa vedeti voi ce CACAU (scuzati expresia) fac cu nesimtitii astia!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Pai mai degraba scriem la LR USA sa livreze si in RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Maieul www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6852955&SizeCode=00048&Quantity=1&PersText=&ItemId=20&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank"> asta e pe prima pagina de la LR USA il am si eu in comanda din 28. Eu l-am comandat cu 2 euro si la USA parca e 19,99 $, daca am retinut bine. Ne rup la bani....
Faza aia cu Relais colis...parca spunea candva Madau ca se intereseaza ce trebuie facut, nu? Hai poate facem un parteneriat, sa ne trimita noua coletele mari catre RO si noi sa facem redistributia la adrese. Visez, nu?

Mergi la inceput

CE-as mai lansa eu o comanda
Oare cand se lamureste situatia cu astia?

Monikka

Mergi la inceput

Ai dreotate Aissa .Asa cu preturile.Pentru noi erau super bune.
Ce ne facem fratilor?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

mi-am luat inima in dinti ca oricum la nervi imi vin cuvintele in franceza(am mai patit-o si m-am minunat si eu ce franceza stiu)si am sunat la ei,exact cum spunea cineva mai inainte ,ne ascundem ca strutul cu capul in nisip,macar sa stim. ce avem de pierdut oricum coletele nu au ajuns.

Am sunat de vreo 10 ori de la ora 17.00,la 19.00,si in continuu suna ocupat,de fapt robotul imi raspundea ma punea sa apas niste taste,aselectat optiuni diferite ba ca-s client , ba nu sunt client,ba vreau comanda,ba vreau retur etc. cand terminam toate optiunile imi spuneau ca operatoarele sunt ocupate sa mai sun.
Am zis ca incerc luni dimineata,dar nu stiu la ce ora deschid ei.

Am sunat la 0033892350350.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai nu lucreaza mai in weekend. Eu zic sa incerci luni dupa 9-10 ora noastra. Succes!

Mergi la inceput