*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Se pare ca profitul ce-l aducea Romania nu era semnificativ pentru cifra lor de afaceri,ca daca era nu ne mai tratau asa cum netrateaza,nu mai spun cum,ca iar va suparati,desi se vede ca am avut dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mey,la voi,adica cele care ati primit mailuri ca vi s-au blocat comenzile, in suivi de commande,apoi in mes ramboursement,apare ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Sorry de tensiune, dar nu e LR. Eu insa tot mai sper, daca aveau hotararea de a sista livararile era mult mai simplu pentru ei de a scoate RO din lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

la mine nu apare absolut nimic schimbat, toate cele 5 comenzi sunt in curs de "preparation" si nici la reimbursement nu scrie nimic (doar ca nu am nimic schimbat de 3 luni). am printat toate confirmarile si extrasele - banii sunt luati bine-mersi. astept sa se implineasca 1 luna -asta ar fi pe 6 august si le dau trimit si eu mailuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

La mine nu merge site-ul LR, imi are un mesaj ca IE a intalnit o problema si pe urma se inchide de tot.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine apare in suivi in continuare en preparation. Nici macar nu a disparut mesajul afisat atunci cand am vrut sa dau o comanda pe 22 si nu am avut suficienti bani (apare mesajul cu "nous avons bien recu votre commande... dar comanda practic nu e inregistrata; cand mai patisem asa Sabine a anulat acea comanda si a disparut mesajul) asa ca pe cont nu s-a intrat sigur. Ma intreb deci cine si unde a oprit coletele ca daca intrati avem si numar de colet, acela al lor intern....
La fel, comanda din 28, pe celalalt cont e bine mersi en preparation.
Dar asta nu e neaparat un indicator pt ca de cate ori am avut pb, dupa ce discutam cu Sabine despre rambursare si trimitea un nou colet sau cec abia atunci modifica in suivi....

A, pe celelalte 2 mailuri nu am primit frumosul mesaj de sictir vorba Jasminei, doar oferta promo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Speram sa fie Lr.S-a mai spulberat un vis.
Eu am aviz dar e pentru Quelle sigur.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Coletul meu trabuia sa ajunga pe 30 iulie.
Asa veneau mereu la 15 zile.
Sa ma apuc sa-i scriu lui Sabine?Voi ce ziceti?
Sau unele asteapta de mai mult timp comenzile?Nu stiu ce sa fac?
Dati-mi un sfat va rog!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Monica, n-are nici un rost sa-i scrii pana nu trece o luna de la data comenzii.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mai fetelor... puteti sa va suparati... dar asta e...
Am cosul plin... vreau sa comand de pe LR... dar nu am curaj....asa ca i-am scris pe site lui Sabine/ Cristine.... sau cum le-o chema sa-mi spuna clar care-i situatia... daca mai livreaza sau nu in Romania. Am cerut un raspuns oficial si i-am spus ca in cazul in care nu primesc acest raspuns ma voi adresa forurilor superioare... pt ca atata timp cat Romania apare in lista lor mi separe discriminare clara sa nu mai accepte comenzi din tara noastra. Asta e... nu vreau sa arunc banii pe fereastra si nici sa ma joc cu nervii mei... vine-nu vine coletul Prefer sa cumpar haine din Romania... mai scumpe... dar fara adrenalina... Asta e.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput