*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sa vina coletele...sa vina coletele...

Abia astept sa vad daca maine chiar e colet de la LR , eu sper ca da.

Claudia , drum bun maine, sa ne spui cum este. Eu am stat acum cativa ani buni la "Lotrisor", a fost superb, dar acum nu stiu cum mai este...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

A, si uite ca veni si mailul de la Christine, desi n-am avut niciodata vreo problema (toate coletele sosite, n-am corespondat cu ei deloc). Deci e clar ca nu se leaga doar de conturile cu "bube".

I-am raspuns, respectuos dar indignata, spunandu-i ca gasesc situatia "quite unacceptable"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

si eu am primit o alta oferta de la balamucii astai de la LR

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata. Si eu am primit oferta pe mail si prin urmare i-am trimis un nou mail Cristinei in care ii spun ca daca tot se decid sa sisteze sa o faca de tot, si la oferte, si la preluat comenzi....
Azi noapte stiti ce am visat? Ca primesc total intamplator 2 colete pe care le "recunosc" a fi primele 2 pierdute si pe care era trecuta initial o adresa de Grecia (pe sistemul Osaka deci). Asa m-am framantat ieri de auziti si voi vis...
Viairo cu sufletul la gura te asteptam dar tare imi e sa nu fim dezamagite....iar...

Va pup zapacitelor, si sa speram ca ne vedem cu toatele la bere, daca nu, eu propun sa ne mutam la Psi, facem un subiect cu depresia post-LR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am intrat rapid sa va spun ca prietena mea din Heidelberg, a comandat catre ro, catre Bucuresti si pachetul a venit ca si prima data in Germania- cu scuzele ca in ro sunt probleme cu livrarile. A comandat pe 23 si ieri a gasit pachetul in curte , era socata ca e in punga si nu l-a furat nimeni...

Deci nu sunt in vacanta..ea a primit 23...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Ei zic sa infiinteam un grup de cumparatoare promo, ca sa platim la comun taxa de transport.

Ce a zis barbati-miu ieri cand am zis ce s-a intamplat cu LR? "eu, daca eram in locul tau, renuntam demult sa mai comand, la halul in care nu trateaza!"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Buna dimineata !

Viairo,am temsiunea 24,te asteptam cu pachetul

Monikka

Mergi la inceput

aM PRIMIT AZI UN MAIL CU REDUCERE 75% SI BINEINTELES IAR AM VREO CATEVA IN COS.
hELP!!!!!!!!CE NAIBA FAC,MAI DAU COMANDA SAU NU?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Sa nu fie mailul ca mai sunt 3 zile de reduceri cu pana la 75%.Cred ca l-am primit toate.Eu zic ca nu e cazul sa mai lansezi vreo comnanda pana nu vedem ce se intampla!

Mergi la inceput

M-am potolit !Ce drak au astia cu noi nu stiu.Eu n-am a vut probleme pana acum.Dar ieri la posta mi-a spus sa intreb de un nr.de colet.Stiu de la voi ca acest numar nu exista ,sau nu ni-l spun ei.De ce oare/.Oare-s mai comozi decat noi?Dion cate se pare cam asa este.Pacat!Nu cred ca Romania nu le aducea un profit.?

Monikka

Mergi la inceput