*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 25
corap spune:
dap. alt sb: noi pe unde mai shoppinguim?
ei, las' ca mi se fac copiii mari si-i car cu mine prin europa la turneu de shopping
la' anu ma prind reducerile de toamna macar in austria 
azi a fost o zi nasoala. dupa mailu lu' aia (cristine), am mai aflat si ca nu-mi liveaza astia mashina azi, ca nu era pe trailer, ca POATE luni 
ma duc sa ma culc, ca poate maine-o fi mai bine ![]()
a.... si sor-mea n-a primit celebrul mail, cu toate ca a comandat si ea de curand (acu vreo 4 zile)
nb!
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Bratu Monica spune:
Multumesc mult Claudia!
Unde sa mai shopingam ca ma uit pe site-urile Lr de peste tot si ori au alte preturi ,ori nu livreaza in Romanica.
Unde mai pupam noi reduceri asa misto si coduri si cadouri etc...
Era frumos!Nu stiu daca departamentul lor de marketing,director de vanzari etc stie oare careva de felul cum trateaza ei livrarile catre Romania?Eu cred ca s-au facut comenzi destul de substantiale din Romania si nu e normal sa pedepsesca 100 de clienti sau cati or fi pentru ca s-au simtit stresati pentru 2-3 colete care n-au ajuns.
Am gasit pe o adresa data tot de voi un site al protectiei consumatorului,al asociatiei de femei &protectia consumatorului.
Daca o fi sa nu vina coletele eu scriu peste tot,bineinteles daca sunteti si voi de acord.momentan astept!!!!!!!!!!!
Daca stiti voi alte site-uri de shoping (victoria secr,strawberyy)le stiu si eu,altele cu preturi asa bune va rog spuneti-mi si mie.E grea boala asta cu shoping-ul on line.
Claudia
Monikka
claujro spune:
edituracrisan.ro de acolo ii iau eu carti lui Matei ![]()
La o adica, renunt la detaxe-ul pentru Romania si comand la prietena mea. Solutii se gasesc. Stai sa vedem ro scoasa de pe lista si de-abia atunci ne gandim la artificii. Romanul e inventiv...
Monica, 

!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by karfe
of ,ce zi grea,noapte buna!
la asta ma gandeam si eu acum

acum ma gandeam ca poate astea de la lr is atat de dude toate si nu stiu sa se exprime corect in eng si in loc sa zica ccc ca nu pot livra un anumit produs care e lipsa in stoc(asa cum zice croco)zic si ele ca nu mai livreaza in ro si gata...e mai simplu si au mostenit exprimarea de la sabine

era deja formulata si nu si-au mai batut capul sa specifice si altcevadar poate doar visez si chiar s-au sistat livrarile

vedem noi maine ce face viairo la posta si poate de luni incep sa apara coletele
claujro spune:
nushu, 
Eu maine lipsesc din peisaj pentru o zi. Ne ducem la Voineasa, in recunoastere, sa vedem ce e de capul pensiunii unde am facut rezervarea pt copii. Revin si va povestesc. Noapte buna!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
corap spune:
hai c'am bagat o comanda de pe contu' lu' hasbandu' pe care i l-am creat azi. un cearsaf si neste papuci. sa vedemmmmmm 
c & andrei-ardei
07.05.07
edit: gata, am primit si confirmarea 
interesanta si edituracrisan. m-apuc de citit...
ella_74 spune:
vai, ce tragedie
...nu mai primim coletzelele; si eu asteptam cateva.
Si noi ce-o sa facem? desfiintam subiectul LAREDOUTE?
despre ce o sa mai povestim noi aici daca dispare obiectul muncii?
de la sfarsitul lui ianuarie, de cand stiu io de LR intru aici saptamanal , ca sa nu zic in fiecare zi...nashpa![]()
cred ca modista de la Drobeta se bucura cel mai tare acum
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poze botez David
corap spune:
ah... cat am comandat io de la polirom anu' trecut..... ce vremuri, dom'le, atunci nu-mi trebuia nimic de imbracat, doar hrana pt suflet ![]()
modista de la drobeta da berile 
c & andrei-ardei
07.05.07