*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
tare , karfe... Esti insarcinata? ![]()
Eu ziceam de o bere reala, nu virtuala, cand se termina nebunia cu uite coletul/nu e coletul...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
karfe spune:
nu,dar nu beau alcool de loc,trebuie sa mentinem concentratia de alcohol in casa constanta
corap spune:
cool kestia cu alcoolul.
hai sa bag si io comanda la papuc.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Bratu Monica spune:
Vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebare.de fapt ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea. Dehhh....
Monikka
claujro spune:
Monica, care intrebare? Aia cu berea
?
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebare.de fapt ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea. Dehhh....
Monikka

acu nu vreau sa fiu ironica dar si noi ne-am obisnuit cu tine asa

pupici
eu nu iau parte la bere ca-s moldoveanca
claujro spune:

Bine ca macar ne-am mai destins si nu mai suntem asa incrancenate ca azi dimineata!
Monica,
!
Daca de colete si comenzi nu avem ce vb, propuneti alt subiect! ![]()
Bratu Monica spune:
Ma bucur,da la bere ma primiti???????????????????
Asta era intrebarea?
Asa-s eu cam zarghita dar habar n-aveti ca daca nu am timp sa va citesc 2 zile la rand ma cuprinde dorul.Azi ma intrebam cum mai citesc eu ca mai faceti daca dispare Lr-ul?
Cafeaua si cititul aici e musai!
Nu va fie cu suparare ,dar am si eu impresia ca ma cam aflu in treaba cu voi si chiar imi sunteti dragi.
Acu ,ce-o fi o fi.Am zis-o si gata.Nu dati cu pietre ,pls.....![]()
Monikka
croco21 spune:
Am ajuns acasa. Am luat extrasul de la ING bank si m-am linistit definitiv. Mi-au luat banii pe toate comenzile. Cred ca astia de la LR au fost in concediu si abia acum s-au apucat sa proceseze comenzile. Acum sunt convinsa ca noi, astea care am primit emailul, avem printre produsele comandate un produs care nu mai e pe stoc si pe care nu-l vom primi. Si de aici emailul cu pricina. Dupa ce am vazut extrasul sunt 90% sigura ca vom primi comenzile pe care au luat banii. Sa va spun de ce: pe 12 iulie am comandat o masina de paine in valoare de 39.99E. Ei, ca sa scap de taxa de 6E am pus un produs de la SM de 3.75E. Toata comanda a facut in final 40.94E. In suivi imi apar doua colete: unul cu masina de paine si unul cu produsul SM si cadoul. Ei, pentru comanda asta nu mi-au luat decat 119.21 RON. Pentru mine e clar ca lipsesc banii pe produsul SM pe care nici nu-l voi primi.
Eu zic sa stati linistite, cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare vin avizele si pentru coletele noastre.
Croco
claujro spune:
Monica, chiar daca dispare LR punem pariu ca gasim noi o modalitate de a comanda de la ei...sau de pe alte site-uri...gasca de shopinguiste pe net va ramane aici...
Iar la bere/cafea/papanashi cu dulceata si smantana/ pui shanghai cu mujdei
si ce mai poftiti voi
veifi in capul mesei!