*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

tare , karfe... Esti insarcinata?

Eu ziceam de o bere reala, nu virtuala, cand se termina nebunia cu uite coletul/nu e coletul...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

nu,dar nu beau alcool de loc,trebuie sa mentinem concentratia de alcohol in casa constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cool kestia cu alcoolul.
hai sa bag si io comanda la papuc.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebare.de fapt ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea. Dehhh....

Monikka

Mergi la inceput

Monica, care intrebare? Aia cu berea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Vad ca nu-mi raspunde nimeni la intrebare.de fapt ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea. Dehhh....

Monikka

acu nu vreau sa fiu ironica dar si noi ne-am obisnuit cu tine asa

pupici eu nu iau parte la bere ca-s moldoveanca

Mergi la inceput

Bine ca macar ne-am mai destins si nu mai suntem asa incrancenate ca azi dimineata!

Monica, !

Daca de colete si comenzi nu avem ce vb, propuneti alt subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ma bucur,da la bere ma primiti???????????????????
Asta era intrebarea?
Asa-s eu cam zarghita dar habar n-aveti ca daca nu am timp sa va citesc 2 zile la rand ma cuprinde dorul.Azi ma intrebam cum mai citesc eu ca mai faceti daca dispare Lr-ul?
Cafeaua si cititul aici e musai!
Nu va fie cu suparare ,dar am si eu impresia ca ma cam aflu in treaba cu voi si chiar imi sunteti dragi.
Acu ,ce-o fi o fi.Am zis-o si gata.Nu dati cu pietre ,pls.....

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am ajuns acasa. Am luat extrasul de la ING bank si m-am linistit definitiv. Mi-au luat banii pe toate comenzile. Cred ca astia de la LR au fost in concediu si abia acum s-au apucat sa proceseze comenzile. Acum sunt convinsa ca noi, astea care am primit emailul, avem printre produsele comandate un produs care nu mai e pe stoc si pe care nu-l vom primi. Si de aici emailul cu pricina. Dupa ce am vazut extrasul sunt 90% sigura ca vom primi comenzile pe care au luat banii. Sa va spun de ce: pe 12 iulie am comandat o masina de paine in valoare de 39.99E. Ei, ca sa scap de taxa de 6E am pus un produs de la SM de 3.75E. Toata comanda a facut in final 40.94E. In suivi imi apar doua colete: unul cu masina de paine si unul cu produsul SM si cadoul. Ei, pentru comanda asta nu mi-au luat decat 119.21 RON. Pentru mine e clar ca lipsesc banii pe produsul SM pe care nici nu-l voi primi.

Eu zic sa stati linistite, cred ca la sfarsitul saptamanii viitoare vin avizele si pentru coletele noastre.

Croco

Mergi la inceput

Monica, chiar daca dispare LR punem pariu ca gasim noi o modalitate de a comanda de la ei...sau de pe alte site-uri...gasca de shopinguiste pe net va ramane aici...

Iar la bere/cafea/papanashi cu dulceata si smantana/ pui shanghai cu mujdei si ce mai poftiti voi veifi in capul mesei!

Mergi la inceput