*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 12
unboticutz spune:
ca tot zicea gabitza ca suntem in UE si ca avem drepturile noastre iata ce am gasit:
http://ec.europa.eu/consumers/redress/compl/index_en.htm
oricum argumentul ca suntem si noi cetateni europeni si ca avem dreptul sa ne livreze pica; nu e nimeni obligat sa livreze undeva anume, dar daca cineva spune ca livreaza atunci sa livreze 
---------------------------------------
common sense is not really so common
claujro spune:
Eu nu as scrie la ziar atat vreme cat decizia de a sista livrarile nu e oficiala si discutia s-a purtat intr-un spatiu privat ( un reprezentant al rel cu publicul versus client).
Daca va deveni oficial, putem face valuri la ziar si TV si miting in fata ambasadei Frantei
si ce vreti voi. Pana atunci...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
gabitaco spune:
iaca acu si mailul in franceza....daca vreti!!!!
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
nushulica spune:
eu inca n-am primit mailul asta si sper nici sa nu-l primesc ca dracu ii ia cu mine![]()
![]()
astept comenzi de 600euro nu se joaca ei cu banii mei cum vor...ca sa nu ma zic ca de cand sunt client lr am comenzi in valoare totala de peste 5000euro![]()
da am scris corect...5mii de euroi
sa-mi arate ei mie ce client mai au cu achizitii de 5000euroi in nici 6luni![]()
...si nu e vorba de asta...dar mi se pare corect sa instiintezi omul sa nu mai dea comenzi
daca primesc mail scriu la toate linkurile care le0ati pus voi aici ii reclam peste tot![]()
mai e faptul ca am vazut ca s-au primit totusi si comenzi din data de 10 iar eu n-am primit inca pe cea din 9
oare il mai primesc??ca ma gandesc ca daca au sistat livrarile in ro au facut pt toti clientii o data nu in zile diferite nu??
de fapt la cat sunt de prosti nu m-ar mira sa fie si asa
deci fetelor ne unim si-i facem varza sa vada ei ca nu se joaca de-a vanzarea online ca dracu ii ia![]()
![]()
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Eu nu as scrie la ziar atat vreme cat decizia de a sista livrarile nu e oficiala si discutia s-a purtat intr-un spatiu privat ( un reprezentant al rel cu publicul versus client).
Daca va deveni oficial, putem face valuri la ziar si TV si miting in fata ambasadei Franteisi ce vreti voi. Pana atunci...
Claudia, sorry, da' te contrazic. Relatiile cu clientii sunt interfata firmei cu clientii. Teoretic, orice afirmatie a unui operator call-center (cu atat mai mult cand este scrisa), trebuie sa reflecte NUMAI politica firmei. Daca afirmatiile sunt strict opinii personale ale operatorului, nu prea e in regula.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
nushu, "dar mi se pare corect sa instiintezi omul sa nu mai dea comenzi", uiti cate fete au primit mailul cu nu mai plasati comenzi ca nu mai livram...bla, bla...si asta nu de azi, de ieri...
Ma gandesc ca doar ii fortam sa schimbe optiunea aia nenorocita pe site cu RO pe lista tarilor de livrare. Poate totusi (eu mai sper) e doar o modalitate de a rezolva problema cu fiecare client in parte si nu o vor generaliza la nivel de tara.
Si daca mie imi baga banii pe card (adik ii deblocheaza ca d eluat nu i-au luat), nu am de ce sa ma supar pe ei. Nu mai vor, asta e! Nu ma bag cu forta pe gatul lor!
claujro spune:
quote:
Originally posted by miki68quote:
Daca va deveni oficial, putem face valuri la ziar si TV si miting in fata ambasadei Franteisi ce vreti voi. Pana atunci...
Claudia, sorry, da' te contrazic. Relatiile cu clientii sunt interfata firmei cu clientii. Teoretic, orice afirmatie a unui operator call-center (cu atat mai mult cand este scrisa), trebuie sa reflecte NUMAI politica firmei. Daca afirmatiile sunt strict opinii personale ale operatorului, nu prea e in regula.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Corect! Dar eu spuneam ca "afirmatiile" lor, nu au fost facute publice ci doar transmise pesonal clientului. Daca eu nu o cunosteam pe aissa (dau un ex) nu stiam NIMIC. Ok?
Onetzica spune:
Nici eu nu am primit deocamdata nici un mail de la ei. Sa vedem ce urmeaza. Oricum nu trebuie sa-i lasam sa faca misto de noi.
gabitaco spune:
Iaca mailul
Bonjour,
J'habite en Roumanie et j'ai commandé plusieurs fois sur votre site et mes colis sont bien arrivés. je voudrais toujours commander mais auparavant je voudrais savoir si vous livrez toujours en roumanie. J'assumerais le risque des commndes on line non-reçues dans le cas ou vous porrez prouver que les colis on été evoyés et ds le cas échéant je ne demanderais pas à être dédommagée.
J'ai connaissance que certains colis ne sont pas arrivés à destinationet c'est pourquoi je vous envoie ce mail.La Roumanie est, elle aussi, membre de l'UE et il serait correct que les citoyens roumains aient les mêmes droitsque tous les autres ressortissants de l'UE.
Si vous ne livrez plus en Roumanie il serait gentil d'envoyer un message d'information officiel pour aviser vos clients que vous ne livrez plus en Roumanie et en même temps enlever la Roumanie de votre liste de clients.Je vous remercie d'avance de votre comprehension et en attendant votre réponse, veuillez agréer Monsieur, Madame, mes salutations les plus respectueuses.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
nushulica spune:
quote:
nushu, "dar mi se pare corect sa instiintezi omul sa nu mai dea comenzi", uiti cate fete au primit mailul cu nu mai plasati comenzi ca nu mai livram...bla, bla...si asta nu de azi, de ieri...
Ma gandesc ca doar ii fortam sa schimbe optiunea aia nenorocita pe site cu RO pe lista tarilor de livrare. Poate totusi (eu mai sper) e doar o modalitate de a rezolva problema cu fiecare client in parte si nu o vor generaliza la nivel de tara.
Si daca mie imi baga banii pe card (adik ii deblocheaza ca d eluat nu i-au luat), nu am de ce sa ma supar pe ei. Nu mai vor, asta e! Nu ma bag cu forta pe gatul lor!
pai stai ma un pic...din faptul ca abera o nesimtita acum 2luni pe mail cu 2-3 persoane ca nu mai trimite in ro , tre sa inteleaga o tara intreaga chestia asta???

deci vb serios eu daca nu vedeam pe forum ca amentinta cu sistarea livrarilor chiar nu aveam de unde sa stiu