*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Asta spuneam si eu mai sus!!!!!!
Exact acelasi lucru!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
gabitaco spune:
acu sa va spun ... prietena mea din fr s-a oferit sa sune la ei sa intrebe ce se intampla. Da ce anume vreti sa stiti? Ca ea asteapta pe mes sa vada ce sa intrebe. Eu una nu am nici o pb.... daca vreuna din voi vrea sa stie ceva anume sa-mi spuna cat mai repede....
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Bubamara spune:
Azi am primit si eu mail-ul de care pomeniti, de la Christine. Comenzile mele nesosite sunt din 4 si 13 iulie. Pana acum n-am avut probleme la livrare, nu m-am mail-uit cu ei, nimic. Si azi...
nushulica spune:
quote:
Originally posted by gabitaco
Iaca mailul
Bonjour,
J'habite en Roumanie et j'ai commandé plusieurs fois sur votre site et mes colis sont bien arrivés. je voudrais toujours commander mais auparavant je voudrais savoir si vous livrez toujours en roumanie. J'assumerais le risque des commndes on line non-reçues dans le cas ou vous porrez prouver que les colis on été evoyés et ds le cas échéant je ne demanderais pas à être dédommagée.
J'ai connaissance que certains colis ne sont pas arrivés à destinationet c'est pourquoi je vous envoie ce mail.La Roumanie est, elle aussi, membre de l'UE et il serait correct que les citoyens roumains aient les mêmes droitsque tous les autres ressortissants de l'UE.
Si vous ne livrez plus en Roumanie il serait gentil d'envoyer un message d'information officiel pour aviser vos clients que vous ne livrez plus en Roumanie et en même temps enlever la Roumanie de votre liste de clients.Je vous remercie d'avance de votre comprehension et en attendant votre réponse, veuillez agréer Monsieur, Madame, mes salutations les plus respectueuses.
Gabriela siMateea Ioana
Povestea nasteriiCand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
eu una mi-l salvez ca tare presimt ca o sa am nevoie de el
edit: de nervi am facut si eu o comanda pe strawberry printre care mi-am luat si fondul meu de ten de suflet
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58811&goChar=Y adik asta
gabitaco spune:
Mailul……….
Locuiesc in Romania. Pana acum am comandat de mai multe ori de pe site-ul dumneavoastra si coletele au ajuns fara nici o problema. Vreau sa comand in continuare, dar imnainte de toate vreau sa stiu daca mai livrati in tara noastra. imi asum riscul comenzilor on line neprimite in cazul in cara imi puteti face dovada ca mi-ati trimis produsele comandate si in atare situatie nu voi cere sa fiu despagubita. Stiu ca unele colete nu au ajuns la destinatie si tocmai de aceea va trimit acest mail. Romania e si ea membra aUE si mi se pare corect ca orice cetatian roman sa beneficieze de aceleasi drepturi pe care le au cetatenii UE. In cazul in care nu mai Livrati produse in Romania ar fi mai indicat sa anuntati oficial clientii din tara ca incepand cu data de.... nu se mai fac livrari catre Romania si sa scoateti Romania din lista tarilor in care societatea dumnevoastra livreaza produse.
Va multumesc pentru intelegere si timpul acordat si astept un raspuns oficial de la dumneavoastra.
Cu respect,......"
Si traducerea in franceza……………..
Bonjour,
J'habite en Roumanie et j'ai commandé plusieurs fois sur votre site et mes colis sont bien arrivés. je voudrais toujours commander mais auparavant je voudrais savoir si vous livrez toujours en roumanie. J'assumerais le risque des commndes on line non-reçues dans le cas ou vous porrez prouver que les colis on été evoyés et ds le cas échéant je ne demanderais pas à être dédommagée.
J'ai connaissance que certains colis ne sont pas arrivés à destinationet c'est pourquoi je vous envoie ce mail.La Roumanie est, elle aussi, membre de l'UE et il serait correct que les citoyens roumains aient les mêmes droitsque tous les autres ressortissants de l'UE.
Si vous ne livrez plus en Roumanie il serait gentil d'envoyer un message d'information officiel pour aviser vos clients que vous ne livrez plus en Roumanie et en même temps enlever la Roumanie de votre liste de clients.
Je vous remercie d'avance de votre comprehension et en attendant votre réponse, veuillez agréer Monsieur, Madame, mes salutations les plus respectueuses
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
gabitaco spune:
bai deci nu vreti sa sunati pe cei de la LR? da telefon prietena mea din franta si vb cu ei...... O ultima strigare..........da cineva ceva?
E GRATIS............ adica dati o bere cand vin in capitala
![]()
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
nushulica spune:
pai gabi roag-o pe prietena ta sa-i intrebe daca sistarea livrarilor este valabila pentru toti clientii din ro chiar si la cei care n-au avut probleme(cu toate ca asta e cam clar de acum), de cand s-a luat decizia asta si de ce nu am fost instiintati prin mail toti, cum ne vom primi banii inapoi si cel mai important de ce nu sterge ro din lista tarilor ca sa nu mai putem face comenzi
eu una dau o bere![]()
claujro spune:
nushu, termina!
De ce vrei sa le fortezi mana? Am 2 comenzi date!!!!! Chiar vrei sa scoata ro de pe lista, sa faca totul public si oficial?
Eu nu gasesc rostul acestui telefon. Imi pare rau! Astept rosii. Stiti f bine ca au fost amenintari si totusi am comandat si am primit. Chiar inainte de a incepe reducerile am avut discutia asta! Si toata lumea a trecut peste ele si am comandat bine-merci. Acum chiar vreti sa le fortati mana sa o faca oficial????
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Bubamara spune:
Normal ar fi sa livreze macar comenzile care au fost preluate si pentru care s-au incasat banii, daca tot s-au hotarat sa ne scoata din carti.
Gabitaco, te rog, spune-i prietenei tale, daca poate sa intrebe cine ne despagubeste pe noi pentru faptul ca am asteptat coletul 1 luna si banii ne-au fost trasi cand s-a luat comanda (sau cateva zile mai tarziu). Ce fac, imi blocheza banii MEI sa nu ma pot folosi de ei?
Dau 2 beri
Giova spune:
ce-mi vad ochii? mail-uri ca nu mai livreaza in Ro
.
eu una nu am primit acest mail, INCA
. Prietenul meu din Fr a zis ca nu a auzit nimic, si chiar a facut o comanda pe o adresa din Ro, in iulie si a ajuns.
Imi pare rau ca el vine maine in Ro, ca-l puneam sa sune la lr si poate aflam ceva.
Gabi pune-o pe prietena ta sa intrebe ce se intampla.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">