*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

nushu, termina! De ce vrei sa le fortezi mana? Am 2 comenzi date!!!!! Chiar vrei sa scoata ro de pe lista, sa faca totul public si oficial?

Eu nu gasesc rostul acestui telefon. Imi pare rau! Astept rosii. Stiti f bine ca au fost amenintari si totusi am comandat si am primit. Chiar inainte de a incepe reducerile am avut discutia asta! Si toata lumea a trecut peste ele si am comandat bine-merci. Acum chiar vreti sa le fortati mana sa o faca oficial????

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

claudia de data asta e altceva...cu totul altceva nu vezi ca nu vin coletele??tu chiar speri sa mai vina??

cum adik le fortam mana sa faca oficial???dar aproape ca e...adik practic e oficial pt ca nu mai primim colete...teoretic mai lipseste adik sa fie trecut si pe site

eu una vad necesar telefonul la ei...dar daca voi nu vreti eu n-am nicio problema banii oricum mi-i scot de la ei daca nu-mi trimit coletele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da eu sper sa mai vina. Aveam un colet cu haine pt Matei si unul cu diverse pt toti 4. Inclusiv pantofii aia ai tai! Ma intelegi acum? Vreau sa vina. Nici nu concep sa nu vina. Nu am avut probleme pana acum, am mai mult de 30 de colete venite si sper sa fie doar o problema strict la persoana.

Nu vreau sa le fortam mana in nici un fel s-o faca oficial.. Dar voi faceti cum vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mai fetelor sunteti de coma... eu am vrut sa va ajut.... dar se pare ca ajutor cu forta nu se poate. Eu una nu am de asteptat nici un colet. le-am primit pe toate pana acum. Teama de a nu mai livra la noi va impiedica sa luati taurul de coarne....asa ca daca vretiadrenalina e pb voastra....cine vrea ajutor sa-mi zica....personal pe PM
Ati trait pana acum bine mersi fara LR .... si acum vai sa nu ii suparam ca daca nu ne mai dau toale.... se poate... eu una inainte de a da o comanda voi suna si voi intreba daca are rost sa mai comand sau nu.... nu imi place sa arunc banii pe fereastra.... iar haine sunt si in romania.... mai scumpe, darfara adrenalina....
Va pup si numai bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La naiba cu Parisul asta, imi vine sa ma las pagubasa...Sunt milioane de hoteluri si nu stiu ce sa aleg...Sunt nervoasa rau!!! Si asta cu LR acum...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

Da eu sper sa mai vina. Aveam un colet cu haine pt Matei si unul cu diverse pt toti 4. Inclusiv pantofii aia ai tai! Ma intelegi acum? Vreau sa vina. Nici nu concep sa nu vina. Nu am avut probleme pana acum, am mai mult de 30 de colete venite si sper sa fie doar o problema strict la persoana.

Nu vreau sa le fortam mana in nici un fel s-o faca oficial.. Dar voi faceti cum vreti.

daca ai sti cat de mult imi doresc si eu sa vina coletele!!! am o gramada de chestii in colete pe care le astept cu sufletul la gura

ok atunci cum ziceti voi mai asteptam pana luni sa vedem daca primim si noi celelalte mail si mai vedem atunci daca sunam sau nu

nici contul meu nu e cu probleme am avut un singur colet care n-a ajuns deloc aici si m-am trezit cu cecul in posta a fost ciudat cu ala...in rest cam atat(daca nu pun la socoteala adidasii puma inlocuiti)...dar oricum n-am avut colete pierdute asta vreau sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by gabitaco

Iaca mailul

Bonjour,
J'habite en Roumanie et j'ai commandé plusieurs fois sur votre site et mes colis sont bien arrivés. je voudrais toujours commander mais auparavant je voudrais savoir si vous livrez toujours en roumanie. J'assumerais le risque des commndes on line non-reçues dans le cas ou vous porrez prouver que les colis on été evoyés et ds le cas échéant je ne demanderais pas à être dédommagée.
J'ai connaissance que certains colis ne sont pas arrivés à destinationet c'est pourquoi je vous envoie ce mail.La Roumanie est, elle aussi, membre de l'UE et il serait correct que les citoyens roumains aient les mêmes droitsque tous les autres ressortissants de l'UE.
Si vous ne livrez plus en Roumanie il serait gentil d'envoyer un message d'information officiel pour aviser vos clients que vous ne livrez plus en Roumanie et en même temps enlever la Roumanie de votre liste de clients.Je vous remercie d'avance de votre comprehension et en attendant votre réponse, veuillez agréer Monsieur, Madame, mes salutations les plus respectueuses.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

eu una mi-l salvez ca tare presimt ca o sa am nevoie de el o sa-i fac mici modificari ca sa nu fie chiar la fel

edit: de nervi am facut si eu o comanda pe strawberry printre care mi-am luat si fondul meu de ten de suflet

http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=58811&goChar=Y adik asta

Nushuuuu....cum e fondul de ten? L-ai folosit pana acum? Are efectul ala stralucitor frumusel? da impresia de luminozitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si eu as fii de parere sa se accentueze faptul ca au luat niste bani ...pai sa faca sa onoreze comenzile . Dupa aceea treaba lor ce fac dar comenzi date si incasate trebuiesc onorate.
Parerea mea...
Problema de fapt nu este a noastra ci a lor cu Posta Romana .

Mergi la inceput

onetzica fondul de ten este super lasa tenul mat(cum imi place mie) are si pudra in el si nu tre sa te mai dai cu pudra pe urma nu lasa tenul gras nici macar in zona t si cel mai fain pt mine care-s o puturoasa are pensula lata incorporata in el deci nu tre sa mai aplici cu buretele sau cu manutza si se poate aplica cu usurinta si uniform

eu ii dau nota 10...dar stii cum e poate tie nu-ti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by nushulica

onetzica fondul de ten este super lasa tenul mat(cum imi place mie) are si pudra in el si nu tre sa te mai dai cu pudra pe urma nu lasa tenul gras nici macar in zona t si cel mai fain pt mine care-s o puturoasa are pensula lata incorporata in el deci nu tre sa mai aplici cu buretele sau cu manutza si se poate aplica cu usurinta si uniform

eu ii dau nota 10...dar stii cum e poate tie nu-ti place

Nu folosesc fond de ten dar ma tenteaza. vreau si eu pometii luminosicum au gagicile alea de la teveu.
A propos...mi-am scurtat rochita de podium. e dragutica sa stii. Cu niste accesorii potrivite e ok. A...ce zici...merge cu sandalute negre finute? Ca alb, bej, auriu nu am deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, a dat Aissa mesaj la ei, hai sa vedem ce-i raspund. Sau daca vreti o pozitie oficiala..dati un mesaj pe situl pe care l-a dat Miki aici mai devreme..mie asa mi se pare corect. Ei sunt parintii lui LR..poate ca nici nu exista vreo problema, si atunci macar vedem cum stam. Eu una n-as mai da nici un mail la LR..ci doar acolo.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput