Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Laina spune:
LA MULTI ANI pentru toata lumea, si multumim celor care si-au adus aminte si de noi!
noi suntem ok, am mancat, am iesit la plimbare...Eu sunt un pic stresata de faptul ca Menarom (unde lucreaza sotul meu) intra in lichidare, si pe 30 sept vor intra toti in somaj fara plati compensatorii. Asta e. N-avem ce face. Uff...ce ti-e si cu serviciile astea...
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
tzuna spune:
Multa sanatate si fericire sarbatoritilor si IOANEIRADU.
Dumnezeu sa o ajute pe Sonia sa iasa cu bine din operatie si totul sa reintre in normal pentru familia ei.
pentru Sonia.
ditu spune:
quote:
Originally posted by cria_bv
Ditu vezi ca am vazut biscuiti ieri la Kaufland.
Cria de Vlad 28 Aprilie 2007
Poze
Cum arata punga,unde ?? la produsele pt bebelusi sau unde sunt biscuitii???
ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu
karla32 spune:
tzuna, ptr salariatii incadrati cu contract de munca pe durata nedeterminata, concedierea se face legal si obligatoriu cu preaviz-15 zile ptr salariati obisnuiti si 30 de zile ptr cei cu functii de conducere. Poate o fi avut contract de colaborare. Sau daca lucreaza la patron, ashtia nu prea stiu multe! Nu prea tin cont de prevederile legale dar pe pielea lor ca pot fi dati in judecata!
[blue]Ioanaradu[/blue, la multi ani!
Multi ani pentru toti sarbatoritii zilei!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
radcarmen spune:
si noi pentru inimioara lui Sosonica. Doamne te rugam sa faci o minune si ajuti acest ingeras sa traiasca, sa fie un copil normal si sa creasca cu bucurie alaturi de parintii ei care sunt trup si suflet.
Kay suntem alaturi de tine si de micuta ta cu inima si gandul bun si ne rugam ca totul sa iasa bine. Doamne ajuta!
Laina, imi pare tare rau de serviciul sotului tau si sper ca situatia sa se reglementeze cat mai repede si sa isi gaseasca un job mai bun.
Tzuna ma bucur foarte mult ca micuta Maria e bine si analizele au iesit bine. Eu sincer nici nu ma asteptam sa iasa altfel din moment ce tu zoceai ca ea e vesela si plina de viata. Imi pare rau pentru concediul vostru si poate ca se va rezolva situatia de la serviciul sotului tau, pentru ca nu e normal ca el sa nu isi mai poata lua concediu. Ce ti-e si cu tara asta!
Suzy sa sti ca intradevar mi-e foarte greu fara mama. Era o fire foarte puternica si in ciuda bolii ea ne incuraja pe noi. Imi lipseste sprijinul ei moral si firea ei mereu binedispusa si pozitiva. Ce sa fac asta e viata. A apucat sa ma vada mireasa...Si atat. Nu a mai apucat sa il vada pe Vladut. Dar lui am ce sa-i spun despre bunica sa.
O zi buna, si inca odata scuze ca imi expun durerea aici dar chiar nu am cu cine sa povestesc.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
Laina spune:
Carmen, multumim. acu e cam greu, pentru ca si el e o fire dificila la faze din astea...in acelasi timp vrea sa fie compatimit si nu suporta lucrul asta. ar vrea ca eu sa fiu vesela si bine dispusa si sa vorbesc cu el chiar daca el sta posomorat, si chiar daca el iposteaza, chiar daca imi spune sa-l las in pace eu trebuie sa inteleg ca de fapt nu vrea sa-l las in pace...etc.
si nu ai de ce sa-ti ceri scuze, suntem aici pentru a ne ajuta in orice problema am avea. poti sa povestesti orice si oricat. ti-am trimis PM
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
Rebiana27 spune:
Paxela, Ioana pentru raspuns.
LA MULTI ANI IOANA! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE MATEI SI SOTUL TAU!
Mihael@ n-are nimic, zic eu, s-o mai iei in brate uneori. Le-o fi si lor dor de noi si prind momentul si nu-l mai lasa sa scape... ce sa zic... niste oportunisti! Adevarul e ca eu il mai iau pe Luca in brate si fiindca vreau doar eu... si daca nu-l smotocesc de rade in hohote... si dupa aceea dureaza ceva pana il reobisnuiesc sa stea singur... dar tot nu ma potolesc. Traiasca mamica dependenta de fiul ei.
Ma rog si eu ca operatia Soniei sa reuseasca pentru ca sa se bucure de viata alaturi de parintii ei!
Radcarmen nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi viata fara mama... pe care, desi departe de mine, o iubesc enorm! Cred ca ti-a fost si-ti este foarte greu fara ea. Cu siguranta ca-i vei povesti lui Vladut despre dragostea cu care ti-a indrumat pasii in viata. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace mamei tale plecate prematur dintre noi!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
Offf cam multe vesti triste azi.....
REDCARMEN, m-ai emotionat.Sunt convinsa ca mamica tareare grija de voi de acolo de sus!!Mult curaj!!N-am trecut prin asta desi stiu ce inseamna!!!
LAINA, e greu, imi dau seama...Dar lasa ca sotul tau e tanar cu putere de munca si sunt convinsa ca o sa gaseasca altceva mai bun..Stiti...tot raul spre bine....
ANE...offf, mult curaj, imi dau seama ca ti-e greu insa sunt convinsa ca viata iti va da si lucruri bune, asta ca rasplata pt sufletul tau cel bun....
Sa ne rugam la DUMNEZEU pt SONIA , sa o ajute sa treaca cu bine....Un suflet nevinovat ca al ei merita sa traiasca!!!!
ELPOWER, sa stii ca am o prietena care are o salteluta similara de cd avea bb 2 luni.Si el are acum 8 si e ff incantat de ea.Vreau si eu sa-i iau Alexiei.Chiar aseara am cautat la Carrefour, dar n-am gasit.Cat ai dai pe ea???
Vroiam sa merg la dr insa e in concediu si-i tine altcineva locul.Asa ca am renuntat.merg pbl peste 2 sapt..Alexia a invatat sa doarma si a pe burta si se pare ca-i place ff mult!!!!
PIUREUL DE LEGUME eu stiam ca merge facut pt 2 zile.Adica sa faci o data la 2 zile.....
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Lumi_Nag spune:
Salutare tuturor!
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nastere.
Am aflat si eu ieri de Sosonica.Sunt alaturi de ea si parintii ei pe care ii admir pentru puterea de care au dat dovada.Sper din suflet sa se faca bine acel ingeras.
Am si eu o intrebare, posibil sa mai fi fost dar am ramas foarte tare in urma cu cititul pentru ca nu am avut net. Voi mai dati copiilor gluconat de calciu? Mie mi-a zis sa-i dau 10 zile in fiecare luna pana la implinirea varstei de 1 an.Cineva mi-a spus ca nu se da vara dar nu a mentionat de ce.
Fiindca tot am ramas in urma si cu fotografiile am pus si eu in album cateva pozici.Am vazut si eu mandretele voastre de copii si sunt niste dragalasi toti.Parca sunt de pe revista
Ma gandeam ce or mai face Monica B, Kisstherain si alte fete care nu au mai intrat de mult.Daca vedeti mesajul mai dati si voi un semn de viata.
Va pup si mai revin cand mai recuperez cu cititul.
George Catalin - 19.03.2007
It's easy living with eyes closed
radcarmen spune:
Laina multumesc de PM si de incurajari.
Rebiana si Ghibuadina multumesc ca ma intelegeti si ca ma incurajati.
Pretuiti-va mamele, cele care aveti, comunicati cu ele pentru ca mama este singura prietena care cu siguranta iti vrea binele intotdeauna.
Pupici multi la voi si la puiuti!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu