Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 5
diana_jors spune:
ane:
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci acuma...
Curaj, pentru ta mica!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Amma23 spune:
Ane, Doamne ajuta sa va fie bine.Chiar nu mai e nici o cale de impacare? Imi pare rau ca se intampla asta.
Doamne ajuta sa va fie bine, la toti trei.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
radcarmen spune:
Viata lunga, sanatate si fericire pentru sarbatoritii zilei!!!
Andrei si Mihai Elyanne
Brianna Elisabeta Ditu
Mousa Madmat
Andrei Calin Danuta_t Antonia Laina
Felicitari mamici si tatici pentru asa comori si sa va bucurati toata viata cu sanatate de copilasii vostri!
Ane imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat, dar tu trebuie sa fi tare pentru micuta ta. Ea este cea mai mare minune care ti s-a putut intampla si pacat ca sotul tau nu vede acelasi lucru. Capul sus si viata merge inainte cu bune si rele. pentru mami cea curajoasa. Suntem aici ca sa te sprijinim.
Va doresc o zi minunata!
La multi ani!
Ioanaradu si Madalina78
Sa fiti sanatoase, iubite de cei dragi voua si fericite toata viata!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
karla32 spune:
Buna dimineatza!
Laina si Antoniasi elpowerva si eu!
Ce bine ca azi e vineri! De luni mai stau acasa, sper eu, pana la sfarsitul lunii!Asa ca o sa fie altceva...Iar de pe 15 august vine si bona.
Am avut o noapte mai linistita. Luca s-a trezit la 4 si a mancat si apoi la 6 si 10. Cand am plecat nu a mai vrut lapte in schimb a facut pipi pe mine de a trebuit sa ma schimb. Deh!
Ane, imi pare tare rau. Iti doresc multa putere. Sunt alaturi de tine.
Gata, trec la treaba!
O zi buna tuturor!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
radcarmen spune:
Off topic
Azi ar fi implinit si mama mea draga 54 de ani. Din pacate ea a plecat la ceruri sa ne vegheze de acolo.
Va rog sa ma scuzati dar...
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
karla32 spune:
Am uitat!
Elena.2006si Luca a vut rosu in gat fara alte simptome de raceala, doar febra mare, varia de la 38 cu 4 la 39 cu 4 dar nu i-am dat antibiotic. Pediatrul meu mi-a facut o schema pe temperaturi si ore, si i-am dat alternativ Nurofen si Panadol, sup. Novocalmin la temp de peste 39, vitamina C. Si in 2 zile i-a trecut. Eu sunt de parere sa nu se dea din prima antibiotic. Doar daca nu cedeaza febra dupa 2-3 zile.
Am aici o colega care si-a indopat baiatul cu antibiotic de mic si numai probleme are cu el. Dar ceva de groaza. Una doua o auzeai ca-i da antibiotic. Acum are copilul 6 ani dar raceste foarte repede, forme urate cu gatul si nu mai reactioneaza la medicamente.
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
ElenaGiulia spune:
ANE MULTA PUTERE,gandeste-te doar la puiutul tau cel scump,daca vrea sa divorteze lasa-l ca el pierde tot tu nu o sa pierzi nimic uite 1 milion de de la noi sa fie bine,si al meu sot ma enerveaza de 2 zile de-mi vine sa-l omor sper sa ma rabdare si sa trec cu bine si eu si puiutii mei peste aceasta criza ca si mie mi sa luat o data pe luna sau la 2 luni il apuca crizele si pe al meu,offfff barbatii astia,vaide noi..
Multe lunisoare sarbatoritilor zilei!!!
Mihai si Andrei de Elyanne
Briana Elisabeta de Ditu
Mousa de Madmat
Andrei Calin de Danuta-t
Antonia de Laiana
IOANARADU multa fericire bucurii si tot ce itit doresti!!!
Va pupic fug cu teroristii afara ca nu mai e soare.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!
suzy78 spune:
'Neata stup,
LA MULTI ANI! pt. ALEXIA3, ANAANAMARIA,AURASA, SHERBI, MADALINA 78, IOANARADU - SI TOT CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI VOUA
LA MULTE LUNISOARE! pt.
Anail - bb Elias si Simon
Elyanne - bb Andrei si Mihai
Ditu - bb Briana Elisabeta
Iunita - bb Iarina Maria
Madmat - bb Mousa
Danuta_t - bb Andrei Calin
Laina - bb Antonia , si
SA NE RUGAM PENTRU INIMIOARA SOSONICAI.....CARE A INTRAT IN OPERATIE LA ORA 7.30 ORA GERMANIEI....8.30 ORA NOASTRA.......SA LUPTE PT VIATA EI.....ASA CUM A FACUT-O PANA ACUM.....MULTA PUTERE PT MAMA KAY....SI SA SE INTOARCA SANATOASA ACASA......
TZUNA - ma bucur pentru analizele Mariucai......felicitari pt lupta cu lapticul pana la 5 luni.......ti-a fost foarte greu....si fara sa te plangi......o mamicuta model de la Nicolas pt Mariuca si pt tine.
ANE - imi pare rau ca s-a ajuns aici.......nu sunt in masura sa dau sfaturi.....dar parerea mea e ca mai bine singura.....decat singura in 2.......mi-ar placea s ase redreseze relatia......mai ales pt copil......daca nu multa putere sa depasesti aceasta perioada grea pt tine.
PAXELA - tare draguti copiii tai atomici......pupam delia frumoasa.
ROXANICI - concediu placut......
KARLA32 - imi pare rau c aai inceput deja serviciul......putem s ane consolam cu gandul ....ca la fel de dureros este si la 5 luni si kla 2 ani....sa ne lasam copiii.....dar nu-i abandonam si o facem pt binele lor......si eu incep serviciul in principiu in sept.......dar s-ar putea s fie nevoie d ela 15 august.....la mine e mai usor ca fac uin minut pana la job.....iar la amiaza vin sa-i dau tzatzica.......a deh sunt o laptareasa....
REBIANA - CASA D EPIATRA! si sa traiti frumos alaturi d eLuca pana la adanci batraneti
RADCARMEN - pentru mamicuta ta draga......care vegheaza de acolo de sus.....cred ca ti-e greu fara ea......sa-i povesteti la Vladut despre bunica lui minunata.....
Multumiri din suflet pt felicitarile d e5 luni ale lui Nicolas.....este un dragut si cuminte in continuare......mananca mult mai putin 5 mese a 150-180 ml (ii dau muls in binbe.....ca iarasi am probleme cu titi......cum a supt tot la 2 ore cand a fost canicula).... si nu stiu de ce.....probabil dintisorii....saliveaza mereu....
toate albinutele si bondari nostri.....tare frumosi mai sunteti, am vazut toate pozele.....si ce mari ne-am facut.....
Suzy78, mami lui Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
tzuna spune:
Buna fetelor!
ANE- imi pare tare rau ca divortati pana la urma.Mai ales ca prima infatisare va fi chiar de ziua mea. Dar poate iti voi purta noroc, daca nu eu sigur o va face minunea ta. Aveti grija de voi.
DIANA- stiu ca esti ingrijorata ca nu a luat in greutate dar isi va reveni. A avut si el o perioada mai proasta.
Eu sunt suparata ca sunt sanse mari sa nu mai plecam in concediu sau sa ma duca numai pe mine cu Mariuca la munte si sa vina sa ne recupereze dupa 2 saptamani. Ca i-au concediat colegul care i-ar fi tinut locul. Si l-au concediat fara preaviz si acum sotul nu mai poate pleeca in concediu. Au voie sa faca asta? Stiti careva ce prevede legislatia muncii in acest sens? Ne facusem atatea planuri, si asteptam plecarea asta de 3-4 luni. Nu pot sa cred.
tzuna spune:
Legat de laptic, va multumesc fetelor care mi-ai raspuns. M-am hotarat sa incerc initial Humana ca am o prietena care imi va da cate 1/2 de cutie la 2 saptamani si daca nu-i place voi incerca Nan. Oricum pana la 6 luni tot de la san va manca in mare parte dar ii voi da circa 100 ml/zi lapte praf si ca sa o obisnuiesc si ca s anu mai scot laptele si noaptea.
ELYANNE- tu cum mai rezisti? La cate ore scoti lapticul? Ce fel de pompa folosesti? Ca initial dupa ce am primit pompa Avent manuala d ela Roxanici am zis ca ii mai dau cateva luni asa. Mergea f repede. Acum desi am mult lapte iese greu si cu aia. Nu stiu care sa fie motivul.