Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata stup
ElenaGliulia
puiutilor care adauga o lunisoara

un weekend minunat va dorim

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
La multi ani ElenaGiulia!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuuuuuuuulti aaaaaaaaaani ...ptr toti bebeii care au crescut si mai adauga o luna astazi!

Ne-am facut bagajul ca dam o fuga la tara, dar ne intoarcem deseara!Iar vinerea ce vine ne ducem ptr 3 zile la mare! Nu la plaja ci in vizita la al meu frate. Dar oi vedea si eu marea...

Mai fetelor, Luca al meu nu mananca mai mult de 140-150 ml biberon! Cand va aud cu 180-200 ml si mai bine la o masa, raman masca. nu e slabanog si e destul de lung, dar nu manaca atat. Ciudat! Nu l-am mai cantarit dar il simt mai greu ca imi rupe mainile si spinarea.

Gata, plecam! Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI ELENAGIULIA!!!
LA MULTE LUNITZE BEBEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Raluca nici Luca al meu nu mananca 180 ml la o masa. Ii mananca in decurs de o ora. Cu toate astea ia foarte frumos in greutate. Exact ca al tau! O fi ceva cu Lucii nostri! Cat despre mare... noi zicem "pas" anul asta... programul lui tati, deh... asa ca balaciti-va si pentru noi.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kiss bine ai revenit! Am vazut poze cu Horia... ce frumusel e! Si ce bine seamana cu tine... zici ca l-ai facut singura . Despre par nu mai vorbesc... noi cred ca mai stam la categoria "chelutzi"... mult si bine...

Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

ElenaGiulia

(ce multe mamici nascute la inceputul lui august )

Pentru nascuti pe data de 4

Eu am avut o noapte in care in sfarsit am dormit ca lumea, dupa muuuulta vreme... sper sa se repete cat mai des Alex s-a trezit o singura data, ca in vremurile aproape bune

Intrebare pentru elyanne, tzuna si cine mai scoate laptic: am vrut sa scot ieri, si am constatat ca laptele meu nu mai e galbui, si foarte alb, si pare diluat... asa-i ca nu asa trebuie sa fie? Nu imi lasa nici urma pe recipient daca sta mai mult... Oare de-aia sa nu mai fi pus Alex nimic pe el? Cantitativ ar fi destul, dar e adevarat si ca beau foarte multe lichide.

Lauramar: , si asteptam sa poti intra mai des.

Ane2200: tot m-am gandit daca sa spun asta sau nu, dar cred ca e bine sa stie toata lumea la ce sa se astepte: tatal sotului meu a avut o atitudine similara cand era el bebe, si desi pe urma i-a parut rau si s-a achitat de absolut toate datoriile dpdv financiar, sotul efectiv nu l-a mai acceptat in viata lui...

Noi am ajuns la faza cu distratul prin intoarcere pe burta, si apoi icneli ca nu prea iese si intorsul pe spate dar ii da de capat curand si la asta, si l-oi vedea si eu pe sub canapele

, sa aveti un week-end excelent!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panix spune:

ceau !!!
Sunt noua si trebuie sa aveti rabdare cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panix spune:

am o bb -ta de 3 luni si incerc sa aflu cat mai multe...nu prea ma descurc acum , dar sper sa intru cat mai des pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

LA MULTI ANI ELENA GIULIA

La multi ani bebeilor care azi mai implinesc o lunisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Tzuna aseara i-am dat si eu lui Luca pentru prima oara cereale (fulgi de orez de la Milupa, care se dau de la 4 luni) si am avut aceeasi surpriza ca si tine sa descopar ca ceea ce a rezultat este lichid. Ma inarmasem cu lingurita, castronel... si cand colo a mancat in biberon cu tetina normala. Eu am pus 3 lingurite la 100 ml de lapte, pt ca Luca nu mananca 200 cum scria pe prospect si pt 200 se puneau 6-7 lingurite. Asa ca am impartit eu in jumatate. I-a placut si i-a tinut si mai multicel de foame... dar nu toata noaptea.
Se pun si fructe in compozitie, mixate sau suc, dar cred ca trebuie sa rezulte o compozitie mai groasa daca nu vrem sa punem totul pe hainutele copiilor.

Poze, Varsta lui Luca

Buna di dimineata stup,

Mai fetelor a-ti gresit ceva ca eu fac cereale MILUPA si ies groase,nu stiu cyum voua nu va ies ca mie imiies groase de le papa cu lingurita!!!!!!!!!

ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Asa, ca mi-am adus aminte: tzuna, de ce a zis medicul sa dai cerealele dimineata? Eu citisem pana acuma tot ca se dau seara...

Multumesc

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput