Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
elyanne spune:
Cu intarziere si scuzele de rigoare... da' am uitat complet:
La multi ani: Madalina78, Ioanaradu! 
La multi ani, ElenaGiulia! 
Diana la mine e apos la inceput, dar pe urma iese si mai galbui... Nu stiu ce sa zic... poate trebuie sa mananci mai consistent... nu doar multe lichide
zic si io... habar n-am altceva...
kiss bine ai revenit pe la noi... Eu zic sa mananci linistita fructe si legume... deja a trecut perioada colicilor. Au nevoie de vitamine si de unde sa le dam daca nu mancam si noi la randul nostru. Nu citrice, dar i nrest cam de toate... Pai unii bb-ei deja incep diversificarea cu fructe la 4 luni. Doar nu le face rau daca mancam noi, din moment ce nu le face rau daca mananca ei direct.
Grija cu fasole, mazare, varza, conopida... E posibil sa nu-l deranjeze nici astea... Pe unul dintre piticii mei i-a deranjat varza... a urlat pana a facut kk vreo juma' de ora... si doar cateva guri am luat. Pe celalalt nu. Cand am mancat fasole verde sau mazare au tras parturi... dar numai atat... N-au facut urat.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ghibuadina spune:
Neata,
Fetelor m-am ploconit si eu cu menstruatia azi-dim.INTREBARE:CUM VINE DUPA NASTERE, NEREGULAT???ASTA PT FETELE CU EXPERIENTA.BINE, DEPINDE DE FIECARE IN PARTE.
SER NAZAL STERIMAR, EU L-AM FOLOST CU SUCCES.curge destul de bine.eu mai nou nu-i mai dau in nasuc(ii puneam cd avea mucozitati si le trageam cu batista bb-lusului).Acum pun un pic pe un betisor de ureche si-i scot din nasuc mucisori care se vad.merge k.
FETELE CARE MAI ALAPTEAZA...eu n-am avut pbl cu mancarea cd alaptam, ei bine m-am ferit cam in prima luna apoi am mancat cam de toate si chiar portocale destul de multe.acum depinde de fiecare bb in parte....
Azi-noapte Alexia a invata si ea cum sa doarma pe burtica.Asa a adormit in patul nostru, dupa care am pus-o in patutul ei.Era asa de dulce.Insa nu se poate intoarce, ca n-are asa mult loc si se trezeste si plange ca s-o ajut eu.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
kisstherain999 spune:
Salutari 
Rebiana cu cine spuneai ca seamana copilul meu? Asta e tat'su cand era mic. Nu are nici o legatura cu ce moaca are acum.
Cam asa stam noi la internet
, iar afara ne-a facut bunica printesa
Horia a descoperit de cateva zile ca poate scoate niste sunete foarte ascutite si de atunci le exerseaza mereu, inclusiv in timp ce mananca.. Este fascinat de propriile vocalize. Il face mama cantaret de opera 
Cand vom trece la diversificare cred ca va trebui sa ii pun copilului meu in mancare ceapa si usturoi pt ca eu mananc in fiecare zi aceste "delicatese" si el nu s-a suparat.
Voi ce faceti cu piciorele reci si transpirate ale bb-ilor? Le puneti sosete? Eu cu reu rezist sa nu ii pun, dar decat sa stea cu ele ude in picioare mai bine descult.
Noi azi ducem copilul la prima www.motociclism.ro/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=208441" target="_blank">intrunire moto
Revenim cu poze.
kiss 

HORIA 
varsta
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
suzy78 spune:
'Neata stup,
La multi ani! ElenaGiulia!
si multa fericire alaturi de familia ta.
PANIX - bine ai venit printre noi........sa ne dai datele sa te trecem in listuta (te uiti pe prima pagina care sunt)
KRISS - eu alaptez si mananc si fructe si legume......deja e mare si va incepe sa pape si ea......colici au pana la 3 luni ori ca mananci fructe si legume ori ca nu.......eu numai fasole nu am papayt ca nu-mi place.....
De saptaman viitoare incepem si noi cu cereale, suc de morcovi bem din cand in cand si ne place si supa de legume peste 2 sapt......
Fetili......am citit despre Sosonica si este bine.....nemtii chiar isi fac cum trebuie munca....felicitari lor......si sanantate pt Soso si tanara mamica Kay.
DIANA JORS - prima parte din laptic est emai apoasa si ii astampara setea......dupa aia laptele devine mai galbui si ii tine de foame.....Nu e suficient sa bei lichide.....trwe sa mananci diversificat......eu inainte de fiecare alaptat beau o can acu lapte......si mananc zilnic: vita, smantana, lapte, oua, fructe.....si ceva legume....
Pupici,
Suzy78, mami de
Nicolas Mihai - 27 februarie 2007
ioanaradu spune:
neata fete ... pe la pranz!
in primul rand multumesc pentru urarile de ieri.
cerealele de orez simplu nu se ingroasa decat daca puneti o cantitate destul de mare, doar cele cu fructe se ingroasa.
menstruatia dupa nastere la mine vine f neregulat, ceea ce ma enerveaza ffff tare. undeva intre 15 si 30 de zile. acum am ajuns la 30 zile si nu prea da semne.
poate ne spun mamicile la bb2/bb3, cand a inceput sa se mai regleze.
matei a fost f marait ieri, aproape ca m-a disperat putin. nici eu n-am o stare prea buna, dar parca si el prea s-a matzait ... cred ca i se trage de la rasfatul de la tara. ![]()
panix bine ai venit!!!
La multi ani ElenaGiulia!!!
cred ca vroiam sa mai zic ceva ... da' mai revin, daca e cazul.
inca n-am terminat de citit din urma, as mai avea vreo 10 pagini la cap trecut. 
offtopic: a fost cineva la carrefourul deschis la unirii? am asa ... o curiozitate ...
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
diana_jors spune:
ioanaradu: daca se trezeste sotul la timp (a lucrat de noapte) s-ar putea sa ajungem noi... dar cred ca va fi o inghesuiala...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ioanaradu spune:
diana ... astept impresii.
ziceam si noi ca dam o fuga, dar poate maine. eu auzisem ceva zvonuri ca se face carrefour acolo, da' mi se parea imposibil, si-asa era o zona supra-aglomerata.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
tzuna spune:
Laptele de san: initial e f apos si aproape transparent, apoi e alb , oricum nu mai e galbui cum era in primele zile dupa nastere. daca il pun intr-un recipient dupa ceva timp (nu stiu cat ca e in frigider) face o chestie deasupra de partca ar fi smantana. Doctorul insa mi-a zis ca sunt putine sanse ca laptele sa nu fie bun. Se poate sa nu fie suficient cantitativ dar nu calitativ.
MASA DE CEREALE- medicul mi-a spus ca tb sa fie dimineata ca sa i-o dau cu lingurita. si am fost de acord ca vreau sa-i pun si fructele tot aici. Eu nu tb sa-i fac inca o masa separata de fructe ca sa manance suficient lapte. Dar ea oricum nu mananca 200 ml de lapte ca sa-i pun doua linguri de fulgi cum scrie pe cutie asa ca ii fac doar 120 ml dimineata si asa ii mai pun 1/2 lingura de fulgi si in lapticul de seara dar chiar si asa ea se trezeste sa pape si noaptea pentru ca nu mananca destul de mult ziua si inainte de culcare. Ultima ei masa e de 100-120 ml.
Mai fetelor: chiar nu reusesc sa fac un terci cu fulgii aia de orez. O fi adevarat ce spune IOANARADU ca nu se ingroasa decat cu cei care au si fructe. Azi dimineata de exemplu m-am pregatit cu castronel si lingurita, plus biberon cu gandul sa-i dau fetei cu lungurita. Asa ca la 50 ml lapte (restul de 50 ml l-am pus in biberon) am pus 1 lingura si jumatate de fulgi de orez. I-am amestecat si intial era ca un fel de terci. zic lasa ca-i bine asa. Ii dau astia cu lingurita si apoi restul de 50 ml cu biberonul. Dupa 2 minute nu mai era asa terci. Devenise chiar lichid si mai mult am dat pe jos decat am nimerit in gura fetei. Cele care ajungeti sa obtineti un terci de cereale ce fel de cereale folositi? Si cum le faceti? Nu respectati ce scrie pe cutie ca mie asa mi s-a spus , sa respect cantitatea de acolo.
Gata.
Si legat de supa/piure... Am inteles ca o mai pastrati la congelator. Dar nu se poate pastra in frigider pana a dpua zi? Adica sa-i dau 2 zile din aceeasi chestie. Sau se pierd vitaminele si toate alea? Ca eu incerc sa-i fac in fiecare zi si pana acum am reusit (cu o singura exceptie) dar e destul de greu. tb sa fac o cantitate dubla ca sa o pot mixa ca doar ce papa ea la o masa nu poate fi mixat , e prea putin.
Asta e tot. Va urez week-end placut.
Rebiana27 spune:
ditu mie nu-mi ies groase. Am explicat cum le fac... nu fac pt 200 ml ci pt 100. Poate de-aia. Tu mai pui ceva in compozitie? Fructe...
Panix bine ai venit? 
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta
ElenaGiulia spune:
Multumes mult tuturor pentru urari!!!
La multe lunisoare prichindeilor care mai implinesc o lunita azi!!
Va pup!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!