Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna fetele...am avut vreo 3 zile ingrozitoare(marti,miercuri si joi)in care puiu meu nu papa mai mult de 50 ml la o masa si urla rau tare...nu stiam ce sa ii fac...asa ca am schimbat laptele de la humana am trecut la bebelac,am fost la doc...nu are nimic,e sanatos dar mi-a zis ca e posibil sa nuu ii mai placa humana pt ca e gras,e aproape la fel ca milumilu si sa ii faca rau si mi-a zis sa raman asa pe bebelac sa vedem ce se intampla...acum si-a revenit papa cam 130ml,6 mese in 24 ore,s-a si linistit...pur si simplu nu il mai recunosteam treceu si 6 ore si el nu manca,eram pur si simplu disperatam si sa numai zic ca era nervos rau,plangea si abia il linisteam....acum sper sa tina asa!!!

Tzuna cum ai aflat ca are reflex gastroesofagian???si ma bucur ca au iesit bine analizele mariei...

La multi ani Sherbi,Ioanaradu,ElenaGiulia!!!

Pupam fetele...

Offtopic:azi ma duc la un botez la o prietena,pe care am cunoscut-o tot pe forum...e o mamica de mai iunie!!!

Poze Razvanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

LA MULTI ANI SHERBI, IOANARADU, AURASA, ELENAGIULIA.
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE SA VA CRESTETI COPII.

LA MULTE LUNI FARA PROBLEME PUIUTILOR ANIVERSATI DE JOI SI PANA ACUM.SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI.

Din motive independente de vointa mea nu am mai putut intra pe net.Acumsa remediat problema.Nu am putut citi din urma decat p esarite asa ca:

Tzuna
1.da-mi detalii: nr si formula a hemoleucograma.Suna cam bizar pt mine "predispusa la infectii bacteriene din cauza celuleor albe"Care cat sunt? Sper sa pot oferi un raspuns pertinent... nu vreau sa bat campii..Sanatate Mariei.
2.nimeni nu poate fi concediat fara preaviz;daca exista un act aditional cu o astfel de prevedere ar trebui inregistrat si aprobat de Inspectia Muncii.Un proces intre fostul angajat si firma ar f in avantajul angajatului si ar aduce ITM o suma mare obtinuta din amenda data firmei.Este conflict de munca s in 90% cazuri se solutoioneaza in favoarea angajatului (in astfel de situatii)

Anne regret ca sa ajuns aici.Daca tu crezi ca va vafi bine mpreuna poti sa nu te declari de acord cu divortul si sa ceri consiliere.Oricum stiu ca se si propune ca prima faza de conciliere pt cuplurile cu copii.Daca nu....ia-ti un avocat bun.
Ne vedem duminica in Cismigiu? Cine mai vine? Ora 19 e ok?

Laina sa speram ca sotul va gasi cev amai bun in scurt timp.Copii sunt o binecuvantare si sigur va va aduce noroc.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Eu am luat cereale cu fructe de la Humana pentru 4 luni si pun 3 masuri la 90 ml apa si imi iese ca un piure. Insa daca il las vreo 2 ore pe masa se face lapte pe care sigur ca il arunc. Acum am luat cereale cu lapte, mar si morcov de la milupa sa vad daca ii place la fel de mult.De cand ii dau cereale imi refuza fructele pasate.Nu stiu daca trebuia sa ii dau cereale avand in vedere ca papa san si ia si bine in greutate, dar mananca la 2 ore inclusiv noaptea si speram sa o rarim la 3 ore. Nu mi-a iesit .

La multi ani si sarbatoritilor de astazi.

Am luat o reteta de la farmacie cu gluconat de calciu si scrie sa ii dau o fiola pe zi. Va intreb si pe voi cum am intrebat si farmacista nu e cam mult? Ea m-a intrebat daca e rahitic si sa-i dau doar jumatate. Voi ce ma sfatuiti?

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daca va hotarati venim si noi in cismigiu, dar ziceti locul exact ca e mare

calciu noi dam 5 ml, 10 zile pe luna, fimiu la 1 an a intrat pe toata fiola, este posibil ca dr sa fi scris pe reteta 1 fiola pe zi ca sa poata prescrie 10 fiole, sa nu aiba probleme cu CASMB-ul , stiu ca la noi se mai intampla asa si imi atrage atentia, sau imi scrie separat pe alta hartie cum sa ii administrez de fapt tratamentul

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Karla32 ...nu cred ca te consoleaza ce spun dar e firesc ceea ce simti...acum esti nervoasa ate-ai dus la munca...mai tarziu te va enerva bona care pare sa sti emai multe despre puiul tau si ti le ofera ca informatii fara sa tina cont de sentimentele tale..mai tarziu va fi invatatoarea..diriginta..iubita...si lista continua..dar nu trebuie sa uiti ca tu vei fi mereu MAMA. si sigur o sa-ti treaca...putin.

Radcarmen sunt sigura ca mama ta vegheaza sa va fie bine.D-zeu sa o odihneasca.

Anaalina pt o mandra scumpa foc cu baticul verde...Cat despre gatut rosu ar fi bine sa nu neglijezi sfatul medicului.Daca nu esti lamurita cu antibioticul roaga-l sa-i ia exudat sa vada care este virusul si la ce e sensibil;asa vei fi sigura ca ia exact ce trebuie pt gat si ca nu va avea probleme mai tarziu mandra sa se faca bine.
Scuze tu erai cu mucisorii, Elena2006 era cu gatul rosu..Oricum trbuie rediscutat cu medicul si explicat de ce nu vrei sa-i dai antibio.Victor a avut mucisori de se inneca si mi-a dat Pivalone picaturi de pus in nas si apa de mare astea de 3ori/zi si la 2-3 min batista bebe + 2.5ml panadol de 3 ori/zi + vit C 5pic/zi

Ioanaradu se vede dintisorul la Matei?

Iunia sa sti ca m-am simtit un pic vinovata ca Iarina a ajuns sub pat? Stiu ca eu te-am incurajat sa o pui pe jos si acest fapt sa intamplat dupa vizita mea asa ca mutlti sa ma ierti ca ai avut palpitatii.
In alta ordine de idei s-ar putea sa fi fost premeditata chestia caci Iarina are o poza in care pare sa "coaca" ceva. Stii care, nu?

Zilele astea Victor a cam facut fite la san;se juca cu el mai mult decat sa manance si se holba la cadourile aduse de ai mei (din concediu) asa ca m-am gandit sa incerc sa suplimentez cu supa de morcov si pastarnac.Azi a primit in biberon si a baut 30 ml cu o figura taresurprinsa dar fara gestul acela de scarba pe care il are la apa si ceai.Cred ca daca nu mananca si pe 12.08 nu iesim in evolutie favorabila (luat in greutate si lungit)voi baga supa din 15 .08 ca masa de pranz.
Ela, ca sa-ti raspund de ce trebuie sa dai zeama in bibe,gandeste-te ca sigur ai auzit pana acum ca legumele fierte nu au acelasi aport ca cele crude caci prin fierbere o parte din nutrienti raman in zeama.Tocmai de aceea se da si zeama si,la unii copii - zeama prima , pt ca e mai usor de invatat cu gustul de supa din biberon...apoi se ingroasa cu legumele pasate dupa gustul lui si recomandarea medicului.
Asa ca pana pe 15 ma duc la cumparat de bavetele, castronele cu capac si scaunel.

Intrebare:Carrefour-ul de la Unirii e in locul UniversALL-ului sau unde? Ca ma tenteaza un drum pana acolo....

Cine vine maine in Cismigiu? Intrarea dinspre Primarie-aia cunoscuta de toti ca intrarea de la Mc Donalds.

Pup ca se face ora 18 si trebuie sa hranesc manzu si apoi mergem in petit gagici.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Vin sa va anunt ca mandruta mea nu mai are mucisori asa de multi si respira mult mai bine si nu se mai ineaca, insa i-am Zyrtec si i-am pus fluimucil in nas. Despre antibiotic o sa i-l dau cand va fi cazu ca acum vad ca se simte superrrr...
AAA am uitat sa va intreb voi mai dati gluconat de calciu la bebe?Cat?.Eu am dat doar primele 3 luni cate 6ml timp de 10 zile ,pt ca asa mi-a recomandat de la maternitate din Buc. Aici la Focsani nu se practica asa ceva cica nu are rost au niste ideii de te doare mintea.
Si inca ceva despre fier Hausman sau cum s-o scrie ce stiti??e indicat ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

in primul rand....

La multi ani, ElenaGiulia, sa fii sanatoasa, fericita, iar copii sa-ti aduca numai bucurii!

Lumi Nag, si eu sunt in aceeasi situatie, mananca la 2 ore ziua si doar noaptea 1 - 2 ori...si eu care ma gandeam la fel, ca poate diversificarea o sa-i rareasca mesele...

paxela, spune-mi te rog, de ce v-a prescris calciu asta, pe baza de analize sau cum? mie nu mi-a spus nimic dr. si poate ar trebui sa-l intreb eu..

rebiana, te rog mult cand ai timp da-mi un PM cum ai facut tu sa pui tickerul cu varsta lui Luca...eu am intrat pe site, am selectat datele dar cand e sa copiez codul ala sa-l pun in semnatura nu merge si pace...

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gata Mihael@ sper sa intelegi explicatia pentru ticker! Pup!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Anaalina ti-am facut ticker-ul. Am incercat sa-ti dau PM dar nu l-ai activat asa ca-ti scriu aici.
Acesta este: Varsta Catalinei Teodora

Da "Reply with quote" si copiaza din mesajul meu ticker-ul. Daca nu reusesti sa-mi zici!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=15&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by panix

am o bb -ta de 3 luni si incerc sa aflu cat mai multe...nu prea ma descurc acum , dar sper sa intru cat mai des pe forum...

Hop si noi la ora asta,

Zicem si noi La multi tuturor sarbatoritilor de astazi care au mai facut o lunisoara,stiu ca este tarziu dar inca nu s-a incheiat ziua.

La noi la Brasov plaua si este frig!!am iesit putin afara de la 19 la 20 de am obosit-o pe printesa si acum doarme tun.Mai fetelor stie careva noile schimbari gramaticale,pt ca cred ca fac greseli( din cate am auzit cred ca intro se scrie legat si nu mai stiu ce cuvinte)asa ca daca gresesc ,scuze!!!!!!

PANIX-bine ai venit printre noi!!!!!!!!.

Am atasat noile poze cu noi la 5 luni si poze cu cadoul nepotelei ,carticica cu soricelul care stie raspunsurile coreste.

Va pup si somn usor

ditu,BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput