BB Darius are nevoie de noi!
Raspunsuri - Pagina 7
ylilimic spune:
Fetele, multumesc pentru incurajari, sugestii si mesaje in general!
Nu am avut net 2 zile din cauza de ploi torentiale, acum am citit dinurma. shine mi se pare buna ideea ta, poate reusesc sa dau azi de Mada si pe urma va tin la curent/apelez la ajutor.
Din pacate trebuie sa plec de acasa la mama (acolo nu am net) si voi reveni abia pe seara. Poate pana atunci mai aflu cate ceva. Pupici la toata lumea!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Laina spune:
multi pentru Darius si pentru mamica lui buna! asteptam vesti frumoase si suntem cu gandul langa voi!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
miflore spune:
Si eu cred ca cel mai bine ar fi ca Darius sa ajunga intr-o clinica din strainatate. Trebuie deschis subiectul la umanitare ca sa putem ajuta si noi cat de putin.
Madalina, multa putere si mult curaj, Darius va fi un baietel sanatos!!! Si tu o mamica fericita!
Astept vesti bune!!! Sunt alaturi de voi!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
ylilimic spune:
Am nevoie de ajutor!!!!!!!!!!!!
E cineva dispus sa mearga maine la spitalul Budimex??? Pe Madalina o gasiti la et 2, terapie intensiva, pacientul e Mircea Darius Marian.
Am vb cu Mada, e de acord sa dea actele, cu conditia sa ii fie si inapoiate, desigur. Azi Darius a mai avut o interventie, la nas, caci s-a nascut cu o nara infundata. Sa speram ca se va recupera relativ usor dupa interventie.
Ma gandesc sa urgentam lucrurile, caci in 3 sapt asteapta raspuns de la Tg Mures, daca dr de acolo e de acord sa il opereze de inima.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
Am vorbit cu RB o mai veche cunostinta pe forum si in realitate, care a promis ca ma rezolva ea azi cu hartiile de la Mada. Urmeaza apoi traducerea, site-ul si e-mailurile la clinici, si sper sa primim macar un raspuns pozitiv. Doamne ajuta!
danutza - ieri Madalina mi-a spus ca diagnocticul acela cu cale dubla este singura operatie necesara, dar mai bine asteptam hartiile...zic io.
ionut7bianca spune:
buna
ai o poza cu darius?
hai lili incepe tu sa strangi bani cate putin care are
de pe forum si cunostinte poate se aduna ceva
anunta pe forum si ai sa vezi ca se aduna bani
balan ionhttp://www.flickr.com/photos/11195566@N06/?saved=1ut
martutza spune:
Multa sanatate Darius si tie Madalina Curaj si Putere sa treci peste toate.
Fetelor deschideti subiectul la umanitare si conturile mai repede sa putem dona , sa strangem banii pentru operatie.Luna septembrie e aproape si, daca la Tg Mures se poate face fara riscuri mari, ar fi pacat sa nu profite de aceasta oportunitate cat mai repede pentru micul luptator Darius.
Dumnezeu sa ne ajute sa actionam repede si eficient pentru el; iar pe Darius sa fie puternic si sa ajunga cu bine la operatia salvatoare si ..sa ne anunte peste ani ca se insoara.
pentru Darius si Madalina.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Messa spune:
'aidi, lilicule, macar o poza cu Darius... sa apuce io sa incropeasca o fatza pentru site in ast uichend.
ionut7bianca spune:
buna
hai sa strangem bani cate putini avem sa dam acolo toti de pe forum si cunostinte lili fa u cont o sa vezi ca se strang bani
mary(mamhttp://www.flickr.com/photos/11195566@N06/?saved=1ica)de (url=(zana)bianca(/url)