BB Darius are nevoie de noi!
Raspunsuri - Pagina 6
DANUTU spune:
[b]ce pot sa zic, e ca II DORESC MULTA SANATATE PUIUTULUI TAU!sa dea Dumnezeu sa ajungeti acolo unde trebuie si sa fie totul bine.
o vorba inteleapta spune"CREDINTA,RABDARE SI INTELEPCIUNE,DE ATAT ARE NEVOIE OMUL PENTRU A RAZBATE NECAZURILE"....AS MAI ADAUGA EU :SANATATE"IMI DORESC SA AUD NUMAI DE BINE DESPRE VOImami de danutu si monica.noi
Medeea76 spune:
Ai incredere multa ca puiul tau va avea o viata normala! Trebuie sa lupti, chiar daca simti ca nu mai ai putere, viata copilasului tau depinde si de puterea ta, si de dorinta ta de a fi bine. Ai sa vezi ca va veni si ziua in care il vei strange fericita in brate pe micul luptator Darius!
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
ylilimic spune:
kay - iti multumesc tare mult ca ai intrat ...Stiu cat de putin timp liber ai, datorita situatiei in care te afli (ma bucur ca Sonia e deja mai bine) si mai stiu ca nu vrei sa te dezlipesti de micuta ta nici o clipa.
Trebuie sa-ti spun ca Darius a fost tratat cu TOT CE A FOST MAI BUN SI SCUMP, dar infectia cu klebsiella nu a cedat decat temporar Doctorii au avertizat-o pe Madalina ca exista medicamente bune si scumpe, insa spitalul nu le are, asa ca ea le-a cumparat fara sa ezite. Din pacate nu au avut rezultatul scontat. Nu o data m-am gandit ca banii cheltuiti aici in tara, ar fi fost de ajuns pt un tratament in strainatate si acum bb Darius s-ar fi putut bucura de parinti si bunici, in caldura caminului parintesc.
danutza_c - ma bucur ca ni te alaturi! diagnosticele sunt pe prima pagina, acum mai are probleme doar la inima. Dupa cum vezi messa e gata sa ii faca site . Mai am de asteptat 10 9 zile...off ce greu trece timpul uneori!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
adela2006 spune:
madalina iti doresc multa putere sa treceti cu bine peste tot si multa sanatate micutului darius
poate ar trebui sa te gandesti si la o eventuala interventie in strainatate nu pentru ca ar fi acolo doctori mai buni dar ptr conditiile de acolo ptr aparatura de acolo
macar incearca
ma rog pentru tine si pentru puiul tau drag
ai incredere in lili si in acest forum noi toate te vom ajuta daca vrei si tu
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
roandre spune:
Madalina, MAMICA in toata puterea cuvantului, ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea taria si rabdarea de care ai atata nevoie ca sa-l ajuti pe DARIUS sa se faca bine caci sunt convinsa ca in curand totul va fi ok.
Gandurile mele cele mai bune au fost (de cand Lili ne-a anuntat nasterea bebelusului) si vor fi alaturi de puiutul tau mic mereu!
Lili, poate reusesti sa vorbesti cu ea sa accepte si ajutor financiar si atunci ar fi necesar sa deschizi subiectul asta la umanitare! Aici pot ajuta si eu!
danutza_c spune:
Ylilimic, diagnosticele care sunt pe prima pagina le-am vazut. Nu imi e clar insa ce e cu ventricolul drept. Ai cumva un rezultat de la o echografie cardiaca? La ce sectie e internat la Budimex? E la terapie intensiva? La ce doctor? Poti sa-mi scri pe pm.
Madalina, mult curaj si putere!
Shine spune:
lili, e foerte bine ce ai facut tu aici.
trebuie sa recunosc ca nu am reusit sa citesc ce s-a scris, stiu doar ce ai scris tu la scutece, asa ca, daca vorbesc pe aratura, sa nu se supere nimeni.
incerc sa fiu scurta si la obiect:
1. nu este suficient sa ne rugam doar, trebuie sa facem CEVA CONCRET pentru puiul mic.
2. de ce asteptam sa ajunga madalina acasa pentru a-ti aduce actele?
ea este in bucuresti, aici suntem o gramada de fete. vorbeste cu madalina, sa facem cumva, daca poate merge cineva la ea sa ia o copie... (eu nu pot ajunge la budimex, dar poate sta cineva in zona, daca nu, cat de mult o bomban pe doctorita mea, o rog cu cerul si cu pamantul sa treaca pe la ea sa imi aduca actele, le scanez si le ai pe mail....).
poate nu am inteles eu bine, si atunci te rog sa ma scuzi pentru aceasta interventie...
3. ma gandesc si la MAdalina, poate are si ea nevoie de ceva... ea ce mananca? hainele unde le spala? (eu nu sunt in stare sa pun piciorul intr-un spital, dar chiar nu ma deranjeaza sa ii fac niste cumparaturi, si chiar sa ii spal haine) vorbeste cu ea, poate accepta sa o ajutam si pe ea cumva, trebuie sa fie puternica pentru a avea grija de puiut; sunt convinsa ca nu ii strica un picut de ajutor
Nu blamez sistemul medical romanesc , dar se stie ca "pe afara" sunt alte tehnologii, alte tratamente, alte sanse. e bine sa privim si mai departe, poate acolo se rezolva mai usor.
spune-i aceste lucruri madalinei, da-i 1000 de sms- uri
noi toate vrem s o ajutam, dar ma gadesc sa ne miscam un picut mai repede.....
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
eli1977 spune:
Madalina,
nu-ti pierde speranta!esti o mamica adevarata, trebuie sa lupti pentru puiul tau Darius!cum s-a putut cu Sonia si cu atatia alti copii, asa se va face bine si Darius, SUNT SIGURA!
MA ROG LA DUMNEZEU SA TE INTAREASCA SI DARIUS SA SE FACA BINE!
suntem aici pentru voi si va vom ajuta !
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
jordash spune:
Madalina, esti in rugaciunile mele si iti doresc din tot sufletul ca bebe Darius sa se insanatoseasca!
Lili, Daca pot ajuta cu ceva, cumva sa-mi dai de stire!
Lacramioara &
Dragos Andrei (17 oct 2000)
Matei Stefan (31 ian 2007)