BB Darius are nevoie de noi!
Raspunsuri - Pagina 5
chris27 spune:
Si eu am adus pe lume ,in 14 aprilie o fetita superba...cat de mult am dorit-o ,nu se poate exprima in cuvinte...la fel a fost si la primul copil...Teste de sarcina negative...lacrimi...sperante...iluzii...autosugestie....simtome ale unei sarcini(false)...toate astea le-am trait...Cosmarul ca pierd sarcina,internari...le-am avut din plin...Am dorit-o cu tot sufletul...Am asteptat-o...mult timp inainte sa vad doar eu a doua liniuta pe test...A venit si ziua in care s-a decis cezariana,pt ca aveam contractii si uterul meu nu ami rezista prea mult...placenta jos inserata,a doua cezariana...tensiune mare(160\130,puls127)...a fost nevoie sa-mi schimbe anestezicul pregatit in seringa,in ultima clipa.am avut anestezie generala si seara s-a nascut Daphne...imi instruisem doctorul sa-mi dea detalii despre ea,la trezire...ii spusesem sa nu ma tina mult in suspans ,ca n-o sa pot articula nimic...dar el sa-mi spuna totul despre micuta mea!A fost totul bine...timp de 12 ore...Aveam o fetita sanatoasa tun,cu toate ca se nascuse cu 3 sapt mai devreme...Eram fericita!Si eu...si al meu...care apucase sa anunte pe toata lumea ca am nascut,ca totul e perfect.A doua zi,cand a venit la mine la spital,m-a intrebat daca mi-au adus fetita.(el o vazuse deja,imediat dupa nastere...)I-am raspuns ca nu,desi implorasem sa-mi fie adusa...Mi s-a spus ca e pusa la oxigen,ca se intampla asa ceva la prematuri...Apoi,dupa multe insistente din partea mea...trei doctorite au venit,s-au asezat langa patul meu si mi-au spus ca fetita mea va muri...ca numai D-zeu o poate salva...mi-au spus lucrul asta atat de sec,ca si cum mi-ar fi zis ca afara ploua...n-au avut pic de mila...Am murit eu,atunci!Nu am mai putut sa beau apa si urina a devenit rosie ca sangele!Cu toate insistentele nu reuseam sa beau apa deloc!Aveam o stare de rau si ma amenintau ca o sa-mi tina sonda urinara o saptamana,pana o sa cooperez!M-am ridicat din pat si m-am dus la Daphne la nici 8 ore de la cezariana...Nu am acceptat ajutorul nimanui sa ma ridic din pat...m-am impins din picioare pana cand ceafa mea a ajuns peste spatarul patului,si asa m-am ridicat...in puterea muschilor de la gat ...eram turbata...nu intelegeam si nimeni nu incerca sa-mi explice...Al meu cauta de zor pe net informatii desprre boala fetitei si ma tinea la curent.Diagnosticul a fost:Pneumotorax...Cum domnilor doctori?Cum asa ceva?Aflasem ca asa ceva apare la traumatisme...Ori fetita mea nu avusese nici accident de motocicleta,nici nu fusese injunghiata...A doua cauza ar fi fost o infectie a mamei...Eu eram sanatoasa tun...In timpul asta toata lumea ne trimitea felicitari...pe net...la telefon...Si al meu nu putea sa raspunda ...de plans...Plang si eu cand ma pun in locul lui si imi dau seama ce a simtit atunci.Sa apuci sa dai tuturor vestea buna...si dupa cateva ore totul sa se schimbe...Doamne,ce durere!...Portarii aia insensibili,care ar fi luat si pielea de pe tine!Medicii neonatologi,fara suflet asemeni robotilor!...De-abia puteam fi langa ea...cu sonda intr-o mana...cu perfuzia in cealalta...nu vroiam sa pierd nici o clipa...Ameteam...plangeam...ascuns sa nu ma vada...vroiam s-o ating si nu ma lasau...nu o vedeam bine de-atatea bandaje,dar stiam ca-i foarte frumoasa...Ii pupam piciorusul si simteam ca-l ating pe D-zeu!Si nu aveam glas sa-i vorbesc...A fost intubata si ventilata zile intregi...M-am muls si nu mi s-a dat voie sa o pun la san decat o data...Am pierdut laptele!Cele mai dureroase momente au fost atunci cand restul bebelusilor veneau la alaptat in salon!si Daphne nu era printre ei...n-am sa uit niciodata gustul lacrimilor mele...Nu vroiam sa le stric bucuria colegelor de salon!dar...pur si simplu...era atat de greu...Am innebunit atunci...am deschis geamul si am vrut sa sar!Am fost repede potolita cu un sedativ...Doamne ce durere!Nu stiam ca sunt atat de labila psihic!...Banuiam care a fost cauza pneumotoraxului!Cand am plecat din spital am avut confirmarea...Stafilococ auriu...De unde Domnilor Doctori?Nu cumva de la pompa cu care mi-ati aspirat fetita atunci cand s-a nascut?
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
chris27 spune:
Daphne e bine!si Darius va fi!Am postat aici povestea noastra pt a-i da curaj mamicii!Acolo unde doctorii sunt neputinciosi,acolo unde simti ca nu mai ai putere,un inger vegheaza!D-zeu nu ne lasa la greu!El nu are nevoie de rugaciuni citite mecanic...El simte sufletul nostru!Vorbele nerostite ajung la El!O sa ma rog pentru Darius...dragul de el...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
cristiana58 spune:
Madalina, trebuie sa lupti pentru puiul tau!
Kay m-a rugat sa iti transmit medicamentul cu M, cel care a ajutat-o pe Sonia sa se faca bine. Se numeste MEROPENEM.
Rabdare, rezistenta fizica si psihica si, nu in ultinul rand, speranta!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Elenalove27 spune:
Ma rog din tot sufletul pentru Dariusica mic sa treaca cu bine peste acesta grea incercare.
Dragelor am citit ce a-ti scris si tot ce pot spune este ca sunteti de ADMIRAt pentru taria voastra de MAME.
Eu, pe 10 decembrie 2003 l-am nascut pe baietul meu Alvaro cu probleme grave la inima si multe altele.
Acum baietul meu este bine.
Madalina draga, te rog sa fi tare pentru puiul tau Darius.
Fetelor dragi, de ce nu incearca cineva care cunoaste, ca bebe Darius sa fie trimis in alta tara Italia,Germania pentru a fi tratat/operat!
Haideti fetelor dragi sa strangem banuti pentru bb Darius si sa ajutam pentru medicamente...putin cu putin facem ceva!
Darius, Sasonica si toti bebelushi bolnaviori sunteti in rugaciunile mele seara de seara
Doamne ajuta.
Teutz spune:
Ylilimic
Madalina, nu-ti pierde nici o clipa speranta ca puiutul Darius se va face bine! Ma rog pentru sanatatea lui si pentru ca DD sa-ti dea multa putere si rabdare! Darius este un baietel puternic si va trece cu bine peste toate problemele! Intr-o clinica din strainatate s-ar insanatosi mult mai repede, asa ca ai incredere in Lili si in celelalte fete extraordinare care incearca sa te ajute!
Doina_cel, Chris27, ingrozitoare experientele voastre din spitalele romanesti! Nu ma pot opri din plans!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
raluca.m spune:
Madalina, iti dorim multa sanatate, putere de lupta si sa nu-ti pierzi niciodata speranta.Ne vom ruga Fecioarei Maria sa-l aiba in paza pe Darius, sa-i dea sanatate si noroc.
Va pupam si suntem cu gandul alaturi de voi.
mihacarm2002 spune:
Madalina, momentan nu pot sa te ajut decat rugandu-ma pt tine sa ai putere sa fi alaturi de puiul tau. E cumplit prin ce ai putut sa treci in ultimele luni!
Lili, e f. bine ca ai deschis subiectul. Stiu ca esti f. ocupata cu 2 copii mici, dar nu te da batuta: insista pe langa Madalina sa faca demersurile necesare pt a pleca la un spital din strainatate. Primul pas ar fi sa obtii cat mai urgent documentele necesare pt a fi mutat subiectul la ajutor umanitar.
adriana spune:
Ylilimic
Madalina, curaj iubita! Putere multa pentru copilasul tau.. Ce bine ca fetele s-au hotarat sa te ajute. Aici poti sa gasesti multe raspunsuri, de la mamici care au trecut poate, prin aceeasi experienta ca tine.. Nu te lasa doborata, treci peste doctori si hotaraste-te sa mergi pana in China pentru puiutul mic..
Imi pare teribil de rau pentru ca sufera, imi pare rau pentru tine ca nu poti sa te bucuri de bebelusul tau si stati numai prin spitale..
Eu astept sa citesti mesajele si sa raspunzi..
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Paflo spune:
Madalina, curaj!Trebuie sa fii puternica si optimista ptr puiutul tau!Sanatate multa micutului Darius!
Florina R.
Messa spune:
Madalina, asa cum s-a gasit o solutie pentru micuta Sonia, asa se va gasi si pentru puiul tau, Darius! Dar trebuie sa vrei si tu!