BB Darius are nevoie de noi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

mary - din pacate nu am eu toate parghiile, dar fac si eu ce pot. razbesc mai greu, insa am incredere in WE ce vine. Poate maine fac rost si de poza, vin si hartiile, si de luni asteptam raspunsuri de la clinici. La nevoie scormonesc tot forumul si tot gasesc pe cineva sa ma ajute cu link-uri utile.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Impresionanta poveste.
Madalina, sunt convinsa ca Doamne Doamne o sa ajute o inimioara mica. Trebuie doar sa punem si noi umarul un pic.
Lili sa ne spui tu ce si cum, eventual numarul unui cont sa punem si noi ceva banuti , cat de putin.

Multa putere mami, si fii curajoasa pentru puiul tau mic care are nevoie de tine.

Lili daca mai ai nevoie eu stau cat de cat aproape de Budimex. Acum sau altadata....

Marilena si www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600638802615/" target="_blank">cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL ( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

danutza - am diagnosticul lui Darius scanat si bun de trimis pe mail. Acum am nevoie de ajutorul tau. te contanctez si pe PM, ca nu stiu daca intri azi aici. As vrea sa imi dai adresa de mail sa iti pot trimite hartiile.

Deasemenea o sa trimit hartiile prin mail si ioaneiN ca poate ne ajuta si ea cu tradus termenii astia ciudati (sau doar pt mine ciudati?! )

verific si ce altele imi mai trebuie sa deschid subiectul al umanitare, si poate de sapt viitoare schimbam foaia! Doamne ajuta!

mary(ela)-draga de tine, nu am stiut ca la fix te cautam ieri. Asta e, data viitoare!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Lilicule, am primit pdf-ul cu actele... Doamne, bietul copilas... hai, screme si o poza cumva, sa ma apuc de site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ylilimic, ti-am trimis adresa mea de mail pe pm.
Astept sa-mi trimiti mail cu diagnosticele.

Daca imi trimiti aste-seara iti pot raspunde asa ca maine dimineata sa ai mail de la mine (sunt 10 ore diferenta de fus orar intre noi, eu sunt cu 10 ore in urma)

Am incercat si ieri sa scriu pe forum dar nu am reusit, nu puteam sa inaintez de la o pagina la alta.

Astept mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Ylilimic am vazut ieri la Antena2 o emisiune numita Exercitiu de atitudine in care se discuta cazuri grave...situatii aparent fara iesire...Daca Madalina e de acord eu zic sa incercam sa trimitem mail cu starea lui Darius si rugamintea de a mediatiza cazul pentru a urgenta strangerea de fonduri pentru operatie.Ce parere ai? Eu stiu mail-ul; este exact denumirea emisiunii (legat fara spati sau linii) @antena2.ro.Incearca.Nu e nimic de pierdut.Si musai sa deschida un cont macar in Ron pt inceput...ca sa fie afisezeat pe ecran pentru cei care vor sa ajute.

Mada nu-ti pierde speranta.Pupam pe Darius sa se faca mare si sanatos.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

martutza - multumesc de idee! O sa vb cu Mada.

Deocamdata starea lui Darius nu a fost prea grozava post operator, a fost agitat in ciuda sedativelor si nu am putut lua legatura cu ea. nici la SMS nu mi-a raspuns. Stiu de la mama ei, pe care o asteapta "sa intre in tura".
Si deschiderea de cont ma gandesc sa o rezolv tot cu mama ei, caci ea nu poate parasi spitalul si pe viitor ma gandesc sa nu o incurce mai mult. Dar din pacate a venit WE si ma incurca mult; asta e! tre sa am rabdare inca putin...

Mergi la inceput

Deschiderea de cont presupune mutarea cazului la umanitare, lucru care sper sa fie facut saptamana viitore. Am nevoie de Mada sa faca o descriere a evenimentelor, caci eu stiu prea putin din suferinta lui Darius. Asta e o chestie obligatorie (si de bun simt) pt "umanitare" si deocamdata nu o indeplinesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ylili si Messa am trimis acuma e-mail cu diagnosticele traduse.
Daca exsita un text in romaneste care trebuie tradus sa mi-l trimiteti tot pe mail ca sa pot sa traduc. Am tradus doar diagnosticele, fara descrierea din epicriza ca nu cred ca e necesara dar daca e nevoie o sa traduc mai mult.

Sanatate multa si curaj si putere Madalinei!

Mergi la inceput

danutza - ma tem ca s-a strecurat o eroare. Diagnosticul lui Darius nu este parte din Tetralogia Fallot, am cercetat netul si am vb cu dr cu cartea in mana, plus ca la Tg Mures, seful sectiei de cardio s-a bucurat cand a auzit ca nu este vorba despre T.Fallot (asta era de fapt o paranteza). Am tradus dupa capul meu chestia cu ventriculul, dar si mai bine am gasit pe net o prescurtare DORV de specialitate si se pare ca a fost bine.

am primit primul raspuns afirmativ! A venit de la Bruxelles, il pot prelua ei pentru operatie, costa in jur de 30 mii de euro. Nu va spun ce emotii am simtit cand se deschidea e-mailul...Parca eram la examen. Abia astept sa vb cu mada!

Mergi la inceput