Copii din 1996 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
andacos spune:
Buna diminetza!
Iaca dupa citeva zile istovitoare,resusesc si eu sa intru,intii de toate multzumesc pentru urari iar voua SANCA si mQQm sa va traisca sotzii multzi ani si fericitzi!Da chiar asa ce de fecioare pe aici!
SANCA,s-a intors Elliot din tabara?Mey si ce scump Matei,ca lui ii e dor de fratziorul lui!Am reusit si eu si tzi-am vazut pozele,frumoasa vacantza si da poza mentzionata de mQQm e...TARE!Mey eu cred ca e ceva in aercu munca asta,ca si la mine e la fel eu chiar ieri i-am spus sefului ca de o luna jumatate sunt in fiecare zi aproape la munca,inclusiv simbetele si sa ia ceva masuri ca daca voiam o slujba full-time,o faceam in cadru legal si cu o alta salarizare!Acum sunt curioasa sa vad si rezultatul convorbirii!
mQQm,deci "bine ai re- venit in rindul clasei muncitoare!"Hai mey c-o sa invetze fata pina la urma drumul!
ANA,imi pare rau de sora ta,copii sunt mici?(sau ai spus si eu n-am fost pe faza).Mie imi plac toate anotimpurile,fiecare are frumusetze lui!Si de luni incepetzi scoala?Parca te vad de saptamina viitoare si pe tine stresata!
De ziua sotzului,am fost de i-am cumparat cadoul(ma rog am plecat dupa ceva si ne-am intors cu altceva)iar apoi am luat o cina romantica in 3la un restaurant!
Ieri am avut sedintza cu parintzii si am reusit sa-mi fac un termine cu diriginta pe 20 septembrie!Oricum din citeva cuvinte schimbate aseara cu ea,a fost uimita de cit de mult s-a bucurat Andrei de gimnaziu si se pare ca nici la germana nu sunt asa mari probleme!(am intrebat-o daca a observat pina acum ceva lacune,in scopul de a aprofunda problemele respective la pregatire,iar raspunsul a fost"nu").oricum aflu mai multe pe 20!
Cind l-am inscris,mi-a spus ca sunt mai multui copii cu "probleme" la germna si ca va incerca sa faca pregatire in cadrul scolii cu ei!Personal nu prea am crezut-avind experientza scolii generale,dar am primit scrisoare de la ea si de saptamina viitoare incep!
Despre tema la matematica,a fost un dezastru total si un soc pentru mine,au invatzat despre ordinea operatziilor intr-un exercitziu si exercitzii cu paranteza rotunda,se pare ca n-a intzeles in clasa,iar la controlul efectuat de mine,totul era gresit!Ma rog acum se pare ca a intzeles dar trebuie sa aprofundam ca pe 2.10 avem testare la matematica!
M-am intins prea mult(da`ce sa fac daca nu pot intra zilnic)un weekend minunat tuturor!Eu muncesc si miine bineintzeles!
Dana
Ana68 spune:
Eeeeiii,Dana,chestia cu ordinea operatiunilor matematice atunci cand exista si paranteze...e un pic mai ciudatica si daca profesorul n-are fler in a o explica pe intelesul copiilor...apoi poate sta in limba si in buricele degetelor ca tot nu o mai inteleg copiii...Sa sti ca si Alex a avut ceva neintelegeri in privinta asta,cand a studiat chestia asta...si a trebuit sa ii fac un fel de rezumat ca sa priceapa ordinea,exemplificat prin exercitii...
Daaaaa....nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa ma batzai toata luni in 17 septembrie...ca parca am lua-o de la capat,ca intram in a V-a...profi noi,o sa aibe diriga si e profa de mate....ma mai amagesc week endul asta si luni...vai de steaua mea!!!!!
Baietii surorii mele au asa:cel marisor,teroristul,are 3 ani jumate,iar bebelica are 3 luni...
Pai eu nu cred ca e chiar asa grav din ce spui tu ca ti-a zis doamna profesoara si lectiile suplimentare la mate nu cred ca ar putea fi ceva aiurea,din contra...
Cum e ,mah,cina romantica in 3?hehehehehehee....Ca noi,de obicei,o facem in 4 si mai nou in 5,ca si Dunia,fata lui Marius e la noi,ca e in examene de restante....hehehehehehehe...
No,hai ca va pup si va doresc o zi cat mai buna!Si sa nu uit:week end super!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mikimihaescu spune:
Buna fetelor, bine v-am gasit! Chiar imi era dor de voi!
Din pacate compul meu e stricat asa ca scriu de la laptopul mamei, unde nu prea gasesc literele pe taste, ca e setat pe limba ceha.
Marti am revenit in tara din concediul din Turcia. A fost minunat, tircaletii chiar stiu sa faca turism pentru familii cu copii. Zborul a fost placut, mai putin pentru sotul care a stat crispat tinandu-se de scaun.
Transportul la hotel foarte bine organizat, am primit un apartament, desi platisem o camera dubla cu paturi in plus. Asa ca am avut #283; camere comunicante, o frumusete.
Distractie cat cuprinde, ne-am dat cu ski jetul, cu banana, pe toboganele din aqua park, Am mancat bunatatiuri, am baut coctailuri si mai ales am inotat, asa ca nu se vede pe suncile mele. Plus ca o zi am tacut cu insolatie, deci nu am venit cu kile in plus.
Pe scurt o vacanta in care ne-am distrat si ne-am odihnit.
Sanca, sa-ti fie rusine ca tu cauti restaurante la slanic, in loc sa vii la mine la mosie la un gratar.
Si noi incepem scoala luni, azi mergem sa vedem cum au format astia clasele, cu ce colegi vom fi.
poze o sa pun cand ajung pe computerul meu, ca aici nu le pot descarca.
Va pup si revin dupa masa cu amanunte. pup pe toata lumea.
CriPOD spune:
Am intrat sa va doresc un an scolar lejer, iar copiilor un an scolar nou incarcat cu realizari si multe prietenii si amnitiri frumoase!
Miki, bine v-ati intors!
La mine aici e razmerita serioasa, vin eu cu detalii dupa ce m-adun. nu-i de rau, e doar de stresat.
Dedi a venit din excursie azi, a fost superb, si-a facut prietene, totul super!
Va pup! Sa aveti o saptamana frumoasa!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Ana68 spune:
Fetelor,eu abia acum am inceput emotiile....sa aveti o saptamana excelenta si cu realizari si succes tuturor in noul an scolar!Va pup!
andacos spune:
Buna dimineatza!
Mult succes in noul an scolar,realizari multe si o adaptare usoara si rapida in noua forma de invatzamint!(welkome in club)
La noi a fost o duminica linistita cu vreme frumoasa si calda(uimitor!!!)asa ca ne-am purces la o plimbare prin padurile patriei!
MIKI,bine ai venit din concediu,asteptam poze si istorioare!
ANA,lasa bree emotziile,ca le transmitzi si copilului!
mQQm,deci am avut dreptate ca e ceva in aer,nu stiu daca la tine e ceva legat de munca,eu insa tzin sa va anuntz ca mi-am rezolvat problema!Seful a luat masuri,si ca urmare saptamina viitoare sunt libera!
Pe noi se pare ca ne asteapta miine un nou test la engleza(copilul nu-i sigur),am repetat si ieri dar din pacate nu s-a putut concentra deloc,azi am foarte putzin timp ca lucrez dupa-amiaza,dar sper ca va fi bine!
O saptamina minunata tuturor!
Dana
mikimihaescu spune:
Buna, buna!
Am inceput si noi scoala si acum incepe alergatura dupa manualele pe care nu le-a primit sau sunt intr-o stare jalnica (vezi manualul de mate). E in clasa cu toti fostii lui colegi din ciclul primar care au reusit la examenul de engleza, diriginta e tot de engleza, optionalul la fel. Ne-am umplut de engleza, sa vedem la ce ne-o folosi.
Ia hai sa incerc niste poze din concediu:
Turcia 2007
Ana68 spune:
Miki...misto vacanta si pozele sunt faine.Mi-a placut cum se vedea piscina de sus si cele doua hoteluri....Hai ca v-ati balacit cat pentru un an intreg...si cred ca copiii au fost in delir de fericire,asa-i?Frumos!Iar cu engleza...cine stie de unde sare iepurele?Las' ca nu strica...
Dana...pai ce sa fac,am avut emotii...Stai pe pace,ca Alex ,la cata nesimtire are in el...nu simte asta nimic...cum am mai scris:caii lui verzi pluteau nestingheriti pe peretii de peste tot...nu avea omu' nici o treaba,ca si cum tocmai ieri se terminase scoala...
Cum a fost cu testul la engleza?Sau inca nu l-a dat?
Am cunoscut-o si pe diriga lui Alex.Spre mica mea dezamagire nu e profa de mate,cum ne aburise fosta invatatoare...ci e profa de biologie...asa ca iar ne-a pacalit dna invatatoare.Ieri era invatatoarea in clasa cand am ajuns si ma gandeam ce mama naibii mai vrea si mai cauta....se baga si ea in seama ca fetele p-acolo...vorbea neintrebata...de una singura...am zis bograproste cand a plecat...Sa va mai zic:a aranjat in asa fel incat ea are clasa I de dimineata in aceeasi clasa in care vine Alex cu colegii de dupa amiaza...deci banii bagati 4 ani in clasa in care trebuia sa invete Alex 1-4...s-au cam dus p**ii de suflet...ca ea a schimbat clasa si oricum Alex si colegii lui nu au profitat de tot ce am cheltuit cu clasa in a II-a si a III-a...iar ma enervez!
Diriga e tanara,tare frumusica si pare apropiata de copii...Le-a dat ieri si orarul pe saptamana asta si are 2 zile ore de la 13 la 19 si restul de 3 zile de la ora 13 la 18...baga invatatura pe pita fi-miu...Vineri e sedinta cu parintii,o sa aflu noutati ...informatii mai multe si pe parcurs am sa vaz daca matza asta blanda zgarie sau nu rau....eu sper din suflet ca nu....pare o profa de gashca...
Va pup si sa auzim de bine!
Sanca spune:
Miki bine ai venit inapoi. Multumim de poze, m-am uitat cu baietii aseara (de fapt Elliot era curios sa vada el tot). Sa stii ca invitatia la mosie, sa facem un gratar, si o berica rece, o iau in serios, asa ca data viitoare cand venim in tara, la tine facem chef. Sotul meu, e super incantat de Salina, data viitoare cred ca o sa-l las acolo cu cei de la tratamente ... vreo 2-3 zile....
Prima oara cand am fost cu el la Salina a fost acu' 10 ani +... Am batut tot drumul din Bucuresti sa ajungem acolo si sa o gasim inchinsa. Pustiu, nu era nimeni pe acolo... Invartindu-ne pe acolo am gasit o intrare, si am coborat pe niste scari de lemn, tare subrede, si pline de sare... A fost ca in Indiana Jones. Si acuma, cand ma gandesc la aventura noastra, ma intreb cum am gasit atata curaj . ..
Dana, si eu te inteleg perfect cu serviciul. Si eu eram cu ani in urma la 20 de ore pe saptamana, si era bine si frumos, numa ca de la un timp faceam 40 de ore, si vacanta tot ca la 20 de ore o primeam ...
MqqM cum mai e cu transportul in comun. Cum e noul job?
Ana, prima impresie e cea mai importanta. Pacat ca nu a-ti scapat definitiv de nebuna. Lasa ca Elliot a inceput scoala de 2 saptamani si tot in vacanta se simte ...
Sambata am avut petrecere la scoala (sa stranga scoala bani). Tot vorbind la un pahar de bere cu alti parinti, am aflat ca in San Diego exista o scoala publica, care preda in spaniola si franceza. Oricum, acum e tarziu sa mai schimb, ca programul se incepe de la gradinita si nu mai tii primeste nimeni in clasa 3 respectiv a 6.... Dar mi-a fost ciuda, ca eu am cautat o scoala cu limbi straine si nu am gasit - asta era acu 2-3 ani.
Si ca a-ti pomenit de matematica... Eu stau si ma minunez la exercitiile de mate a lui Elliot. Nu au ecuatii, si exercitii cu paranteze inca. Si anul trecut problemele de matematica erau mai grele decat anul asta. In manualul de clasa a 6 a, problema de matematica e mura-n gura... Sa va dau un exemplu. "Mitica are o carte de 356 de pagini. Pana astazi a citit 47 de pagini. cate pagini mai are de citit din carte. Gaseste raspunsul scazand 47 din 356." Mie imi vine sa iau o carioca neagra si sa sterg ultima propozitie, daca n-ar fi cartea scolii as fi facut-o de mult... Dar sant extrem de dezamagita de nivelul de dificultate. Si voi ce credeti ca baiatul meu le face corect pe toate??? Pai cum sa le faca, cand mintea lui zboara la capre si alti cai verzi .. ..
Iara m-am intins la vorba, dar m-ati inspirat ...
CriPOD spune:
Dragelor, noi suntem bine. Am citit tot-tot cu "urechile ciulite", va raportez si eu acusica.
Miki, frumosi sunteti!
Dedi e bine, inca nu are un program clar, dar e foarte incarcat. Fata mea, care pe toate casetele de bebe e filmata dupa 11:30 seara, pe care nici picata n-am culcat-o inainte de 11, care nu mai doarme la panz de la 2 ani, pica la datorie precum musca intre 9:30 - 10 si mai repede daca e gata cu ce trebuie. Teme destule, plus de citit "odiseea" lui Homer, plus proiecte, nu se prea joaca aia bambilici din ce vad. Doar de-o rezista! Drumul pana acasa e floare la ureche, are mama fata de downtown, pupu-i nasul, merge, vine, n-are treaba!
Eu i-am cumparat un al doilea set de manuale, sunt prea mari si grele, asa ca are un set la scoala, unul acasa. Avem manuale la toate materiile, mai putin la matematica. Acolo nu, asa ca n-am habar ce vor face. Deocamdata recapitulare. Ea a primit o problema dragutza ieri, mi-a placut, v-o impartasesc si voua: media aritmetica a 10 numere este 62, iar media aritmetica a 6 din cele 10 numere este 42; care este media aritmetica a celorlalte 4 numere. Dedi n-a stiut s-o rezolve, pt ca n-a stiut s-o puna pe hartie.
In rest, azi am fost invitati la "meet the parents" la scoala, o cafea si-o gustare in biblioteca cu alti parinti (Dedi radea ca eu ziceam ca merg la "meet the fockers", sigur ati vazut filmul), teachers si principal. Nu bere ca la voi Sanca, aia-i LUX! Joi seara avem "curriculum night". Povesti despre programa. Iar luni incep inscrierile in cluburi. Mor de curiozitate sa vad ce-si alege.
In excursie au avut disco seara, n-ama cum timp de detalii, dar sunt haiosi rau!
Eu nu sunt la job nou. Ma iau astia de noua, dar m-a chemat inapoi clientul de la care am plecat si m-am dus. E cam nasol sa muncesc dupa asa pauza lunga.
Eu sunt tare hectica pe-aici mai nou cu toate schimbarile, dar oricum, vad ca inca mai tin pasul cu voi. Si colac peste pupaza, m-am jucat cu o oferta in weekend si m-am ales cu o casa. Acum am tema: s-o vand pe asta, si inca rapid! Si nici macar nu e pregatita. Asa ca, va citesc cu mult, mult drag, sper sa nu ma tina "stresul" departe, dar daca, cumva, trece vreme si eu tac, sa stiti de ce si sa nu ma certati cand revin.
Va pup si noapte buna!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ