Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Neatza!

Inainte de a ma duce la librarie sa mai iau caiete studentesti, ca deh, am baiat mare si nu mai scrie pe din alea mici, vreau sa va salut pe toate.

Sanca sa stii ca nu am glumit deloc. Asa ca te astept la vara.

MqqM, nici io nu am stiut sa fac problema aia, brr, inseamna ca ma opresc in clasa 6 cu ajutorul. Andrei inca nu a facut media aritmetica, acum sta si insira numere kilometrice, invata cu milioane si cu sute de mii.

Imi plac intalnirile voastre cu profesorii. In tara se face clasica sedinta cu parintii, ne asaza in banci, ne spune cat avem de platit, noi ne notam, ne intreaba daca avem ceva nelamuriri, noi nu zicem nimic si plecam repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, va pierdem in mutarii de domiciliu. Intai Mihaela, acuma tu MQQM??? Este ceva in aer la subiectul asta...
Succes cu vanzarea casei, si cu mutatul cand o sa vina vremea. Cam multe ai in carca - servici nou, mutat .. . .

MqqM - m-ai inspirat. Am inceput sa citesc postarea ta, si am luat tel si am sunat la scoala si am comandat si eu o carte de matematica si una de spelling, ca sa le am acasa. Asa ca sa pot face modificari pe cartea de mate, si sa am mai mult control... Sa nu mai aud, ca are cartea la scoala si nu poate face in plus in week end. Vai ce bine imi pare de ideia ce mi-ai dat-o.

La sedinta cu parintii a fost tare fain. Mai ales la clasa lui Matei, ca eram mai odihnita si am putut sa beau. Au venit parinti cu aperitive, dulciuri, bere si vin. Noi am dus vin. O mamica a facut niste aperitive braziliene, cum n-am mai mancat pana acuma, si au mers tare bine cu Merlot... Desert nu am mancat, dar ne-au dat in schimb la pachet sa luam acasa....

Am uitat sa va povestesc de tabara lui Elliot. Vineri mi-am luat liber de la servici sa merg sa am lunch cu baiatul. Tabara a fost la o ora de condus, la o ferma imensa, care arata a oras western... Asteptam sa apara si John Wayne sau Clint Eastwood pe acolo. O mai trai John Wayne??? Oricum, Elliot era asa de entuziasmat, ca avea diaree verbala. Ne-au facut un show cand am ajuns, Elliot a fost calare si ne-a demonstrat cum se merge la pas, cum intoarce calul, cum da cu spatele, si cum il roteste in cerc. Alti copii au facut prezentare de poney si fel de fel de figuri in sa / pe cal. Baietii au dormit separat de fete. Nici o aventura prin fan... Nici macar nu aveau hambare cu fan, ca in Romania... Elliot a fost cel mai entuziasmat de niste capre....

Acu sa va spun de un fapt divers. Din 1,582 de raspunsuri primite de la CEO de companii, 43 la suta - au fost primii nascuti, 23 la suta nascuti ultimii si 33 la suta, undeva pe la mijloc. Deci, Elliot ar avea sanse mai mari a fi CEO decat Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Da' unde ati disparut asa? Aproape alunecasem pe pagina a 2-a! Pai asa ceva nu pot sa accept!

Am intrat sa va spun ca am fost la "curriculum night" si sunt cam "high" si "pumped up"! Uite, cate semne de exclamare!!!

Asa... Am cunoscut teacherii, am aflat programa si sunt foarte incantata. Sper doar sa reziste Dedi eroic oboselii,macar anul asta, pana mai creste un pic. Am fost pana acum la "curriculum nigh" in fiecare an si de 2 ori, si aproape adormeam acolo de atata "bla, bla". Dragelor, ce rau imi pare ca n-avu mama scoala de-asta sa ma trimita si pe mine... In fine, a fost o experienta deosebita! Am cunscut vreo alte 4-5 mame romance, cu copii in toate gradele, dintr-a 7-a intr-a 12 si am decis ca ar trebui sa ne intalnim la un bbq. Sper...

Asadar m-am reavrsat pe-aici de incantare, ma retrag acum ca melcul in cochilie la ale mele! Va rog io frumos, mai scrieti, nu dezertati. Voi ce impresii mai aveti? Ce fac puii?

Sanca, ma bucur ca ti-a folosit ideea!

Miki, aici nu avem sedinte de-alea deloc. Da' mi le amintesc pe ale lui Paul de la gradi, deci stiu ce spui tu. Crezi ca eu n-am facut perdele? Shhht, le-am dat la facut gresit la croitoreasa, moama ce stres am bagat pana am gasit material identic sa le refac...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Neatza!

Noi incepem un we mai agitat. 3 membri ai familiei (adica fara Andreiu) plecam diseara la Slanic la o aniversare care are loc sambata. Venim repede duminica la 11 inapoi, ca avem alta aniversare.
Dar copilu cel mare a refuzat, ca are baschet si nu vrea sa mearga la petreceri de pici (sambata e ziua finului nostru, implineste 6 ani). Asa ca ramane cu mama.

Mai fetelor, ati inteles ceva? Ca eu inca dorm pe mine.

Fi-miu asta mare cauta acum definitia cartii, cica e tema pentru acasa sa o gaseasca in dictionare.
La mate au facut axa numerelor.
La engleza i-a intrebat ce zodie sunt, al meu s-a scos ca Leu stie sa zica.

Mergi la inceput

Miki, ce program incarcat... Petrecere frumoasa.

MqqM - deci asa te-ai imprietenit cu alte mamici romance. Super. Si eu as vrea sa am cateva mamici romane cu cine sa schimb o vorba la scoala baietilor...

Ce o fi cu Ana? Repaus total?

Dana, am crezut ca l-ai pus la punct pe sefu cu lucratul full time. Atunci cum de nu semnezi condica si la noi?

ca imediat va schimb culoarea de pe lista de pe prima pagina, va trec la membri nu asa de activi. ..

Un week end bun la toti. Eu nu am aflat cat o sa ma coste manualul de matematica, dar speram sa primesc vesti cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

SANCA,nu ma pedepsi si tu ,ca destul ca-s vai de capul meu!Nu pot sa scriu ca nu pot sta in sezut,nici in picioare ci doar pozitzia culcat imi mai alina durerile groaznice pe care le-am avut!Acum imi este putzin mai bine,dar pina la vndecare mai este drum lung!

Am ajuns si la urgentza,dar nu va spun de ce sufar ca ma jenez!

Deci acum ca stitzi motivul nu ma trecetzi absenta!

Sper sa revin cit de curind pe baricade,mai ales ca saptamina viitoare sunt libera!

wekend minunat tuturor!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor,
Si io absentez motivat...ca mi-s oleaca suparici...dar revin io in forta.Pana una alta va doresc la toate o saptamana cu multe realizari si bafta la scoala!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ufff . .. . Nu-mi place cand aveti problemele fetelor.
Dana, insanatosire grabnica, si sa te pui pe picioare cat mai repede. Dar tie ti-ar trebuii un laptop, sa poti sa stai intinsa pe spate si sa fii aici cu noi.

Ana, lasa ca raul trece, si o sa fie bine. Sigur. OK, noi te astepatam, dar sa stii ca-ti simtim lipsa.

Miki cum a fost la petrecere?

MqqM cum merge cu vanzarea casei? Ca vad ca si tu muncesti cu sarg si nu mai dai nici un semn de viata.

Sper ca nu vorbesc de una singura. Baietii mei nu au scoala astazi. Sambata ne-am urcat pe biciclete si am mers la plimbare, ca sa dam din intamplare de un AirShow, un concurs de avioane chiar langa casa noastra. Asa ca am stat si am cascat ochii cum faceau figuri cu avioanele. Aglomeratie cat cuprinde, dar a fost frumos. Eu mai luasem si cainele dupa noi, ca plangea cand i-am zis ca el sta acasa... Am facut si poze, si poate ma organizez anul asta sa fac un album cu San Diego.
Sambata dimineata l-am gasit pe Elliot invatand. Isi facuse un cort la el in camera si statea sub o patura, si studia cuvintele de la spelling. M-a uns pe suflet. Sper sa-l tina...

Sa auzim de bine fetelor, o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna seara!

Astazi e a doua zi fara calmante,sper sa fiu pe drumul cel bun!Inca nu pot sta prea mult in picioare sau in sezut dar totusi e ceva fatza de cosmarul de acum citeva zile!

ANA,eu am "simtzit" ca ai ceva,ceva care sper sa-si gaseasca rezolvarea cit mai repede si sa te avem printre noi asa cum te stim:optimista,vesela,ce mai ANA a noastra!

SANCA,uite ca nu vorbesti singura!Si la noi saptamina tracuta a fost asa mai lejera,copii au avut intreceri sportive joi iar vineri dupa amiaza petrecere de "cunoastere"cu totzi copii de clasa a V a.Andrei s-a simtzit bine,s-au jucat au dansat,dat faptul ca a vut doar o jumatate de chihla l-a nemultzumit!(am platit pentru o bautura racoritoare si o chifla)

mQQm,deci tu te chini sa vinzi si sa cumperi case!Si noi suntem interesatzi de subiectul asta,sa vedem cind trecem efectiv la cercetari!Sper sa nu mai avem un program de munca asa haotic-atit eu cit si sotzul,ca sa avem timpul necesar vizitatului!

Cum nu vreau sa abuzeze prea mult de statul in sezut(SANCA,la durerile care le-am avut nu ma interesa nici leptop nici nimic)va mai spun doar ca vineri -desi abia m-am "tiriit" pina la scoala,am reusit sa vorbesc cu diriginta care mi-a placut tare de tot,imi place tare mult interesul pe care il acorda copiilor straini,deci inclusiv lui Andrei,sper ca totul sa se desfasoare asa cum am vorbit si sa nu fiu dezamagita mai tirziu!Oricum mult mai mult interes ca la cealalta scoala!

O saptamina minunata tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Of,fetelor,va multumesc ca sunteti cu gandul bun alaturi de mine...adevarate prietene!
Problema e cam asa:Dunia,fata lui Marius,a avut restante ...Stiti ca a fost anul I la medicina.Problema este ca nu a luat un examen,nu a facut numarul de credite necesar pentru promovare si uite ca a picat anul,adica a ramas repetenta.Ca sa repete anul se poate inscrie la "cu taxa",iar taxa de scolarizare pe an este de 1200 euro...de unde atatia bani?Sa se transfere la alta facultate...iar nu se poate decat daca intra la cu taxa...Ieri am fost la secretara anului I de la facultate,impreuna cu Dunia,am zis ca facem o gaura in cer si dam ceva si se poate modifica nota...nimic.Am mers la profesorul respectiv,cu buzunarul plin...am discutat cu el,am insistat,am plansa acolo...m-a dat la modul cel mai elegant pe usa afara cu tot cu Dunia.Copila asta a invatat,mai fetelor...nu zic ca este Einstein,insa atata timp cat si-a luat examenele cu note intre 7 si 10...ca a avut 3 restante...nu o condamn,ca rar gasesti studenti integralisti...dar cum va explicati voi faptul ca,stand de vorba cu profesorul respectiv,ieri,in biroului lui din facultate,imi spune proful ca el stie ca domnisoara are potential,ca invata...ca isi aminteste ca a mai avut un examen cu el la care i-a dat nota 9...pai omul asta ori era cu ea sculata si chitit sa f**a cativa studenti,ori nu-i sanatos la cap.Vreau sa va zic ca a picat jumatate din anul I,adica insemnand cam 70 de studenti...Dunia nu e singura...N-am rezolvat nimic,Dunia e cu sufletul franjuri,noi la fel...mama ei e la munca in Germania si e si ea suparata rau...au discutat aseara telefonic...concluzia luata de comun acord toti 3,Dunia,Marius si mama Duniei,ca fata sa stea anul asta acasa,nu ne permitem sa o inscriem anul II la cu taxa ,se angajeaza si anul viitor sa incerce din nou sau la alta facultate,unde va vrea ea.
Asta a fost necazul meu cel mare!
Alex incepe sa se obisnuiasca cu scoala...invata dupa-amiaza,are ore de la 13...doua zile pe saptamana invata pana la ora 19,in rest pana la 18.Nu va mai avea optional de informatica...am facut criza de nervi cand am auzit aseara si Alex era atat de suparat...nu va imaginati.Cica directiunea scolii a hotarat ca ei tebuie sa aiba o vasta cultura generala,asa ca optionalul la clasa lor este muzica,desen,romana...Sa mori,nu alta.Cum pusca mea sa participe cu brio fi-miu la muzica,cand e total afon sau la desen,unde este anti talent...Am zis ca vorbesc cu diriga lui,nu se poate asa.Pai sa va spun ca orarul lui e varza.Are 5 ore de romana pe saptamana,4 ore de matematica saptamanal,2 ore de engleza,2 de franceza(si la franceza e abia la abecedarul francez,ca n-a facut in viata lui 5 minute de franceza,dar are 2 ore saptamanal),2 ore de sport,2 ore de desen,2 ore de muzica,o ora geografie,o ora biologie,o ora istorie,o ora educatie tehnologica,o ora dezvoltarea personalitatii(habar n-am ce-i asta si nici Alex nu stie) si cam atat...toate saptamanal.Ce scoala e asta?
Clar...la prima sedinta cu parintii ridic problema...ma bate gandul sa-l mut,frate,la alta scoala,ca la asta vad ca nu se mai face scoala,se face muzica...Pai de vroiam sa-l fac pe Alex artist il duceam,in puii mei,la scoala de arte...
Iaca fetelor,d-aia mi-s nacajita si intoarsa de la tzatza...
Va pup si sa ma iertati ca m-am varsat asa la voi...Sa aveti o zi cat mai buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput