Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ana, te pup, fii tare!
Dana, insanatosire grabnica!
Sanca,!
Fetelor, va citesc!!!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Chiar ma miram unde disparusera-ti eu va citesc mereu.

Ana uite de la mine o poate te mai veselesti.

Dana insanatosire grabnica si indiferent care e problema nu cred ca ai de ce sa te jenezi de noi,doar suntem prietene,nu?

Si noi ne luptam cu sirul numerelor .
Robert intra ba la 11 ba la 12 ba la 13 asa ca are ziua fragmentata rau.Manualele sunt niste gunoaie asa ca am alergat dupa altele noi ca deh nu pot lasa odrasla sa invete o pagina da alta ba.
Oricum mi s-a ridicat parul cand am stat si am adunat cati bani am dat plus caiete speciale ,atlase,etc, asa ca de acum incolo nu mai adun.
S-a lasat de baschet si s-a apucat de rugby de vreo luna,vad ca-i place,vrea sa calce pe urmele lui ta-su.
Maria e nazbatoasa ca deobicei,imi face zile fripte ca nu vrea sa manance in schimb Edy compenseaza ca baga la greu insa acum ii dau dintisorii si are diaree,asa ca nu am nici o sansa sa ma plictisesc.
Maine poate imi fac timp sa mai pun poze.
Va pup si haideti fetelor sa revigoram subiectul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mqqm,saru-mana!Cumva s-au mai asezat problemele si m-am mai linistit,oarecum...Acum sunt altele,inevitabile,ca o problema nu vine niciodata singura si cara dupa ea codita...
Andra,ajung,incet-incet,sa nu ma mai uimesc de nimic in tara asta...acum vezi si afli ceva si in 4-6 luni afli altceva...invatamantul romanesc este de tot rahatul,pacat de copiii astia care se chinuie sa faca fata aberatiilor unor schizofrenici nerefulati,care au cosmaruri noaptea sau ,eventual,atacuri de panica si a doua zi se trezesc sa mai dea o hotarare sau vreo lege...Iar cu manualele...ce sa mai zic?!Alex deja a schimbat manualul de engleza si romana.Ma bucur ca ai copilasii sanatosi!

Pupici si sa aveti o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Salutare!

Pot intra si eu la clubul vostru? Traiasca invatamantul romanesc. Si eu am alergat azi pana la Bucur sa ii iau manualul de istorie, ca profu vrea de la Teora si ei au primit la scoala de la All. Am luat si caietul elevului la engleza, am cumparat si manualele de mate si romana ca erau niste foi volante ce a primit el la scoala.
Inca nu are manual la muzica, tehnologie si religie. Cred ca restul le are in sfarsit. Profii cica au zis ca la istorie, geografie si biologie ajunge un manual la o banca. Hehe, parca suntem la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna ziua!

Eu nu mai iau calmante,ma simt un pic mai bine dar inca nu sunt in stare perfecta de functzionare!Ca urmare mi-am anuntzat seful ca nici saptamina viitoare nu-l pot onora cu prezentza!Sper totusi ca starea mea sa se imbunatatzeasca si sa-mi pot relua activitatea!Acum sunt inca in stadiul in care spal 2 farfurii si apoi ma intind in pat!

ANA,draga mea stii tu cum e ca un necaz nu vine niciodata singur!Lasa ca trecetzi voi cu bine peste aceasta perioada neplacuta!Cum nu functzionez bine,eu nu am intzeles de ce esti nemultzumita cu scoala,orarul?

ANDRA,bine ca mai apari din cind in cind si ne dai vesti!Eu tare te admir,nu stiu cum ai putere sa faci fatza la 3 copii!Sirul numerelor???Noi am trecut la cifre romane dupa ce ne-am luptat un pic cu ordinea operatziilor!Despre problema mea de sanatate ce sa-tzi spun,am o fisura(va las pe voi sa ghicitzi unde)si datorita careia am suferit ca un ciine!(fara nici o exagerare)Acum fac un tratament,care da rezultate totusi si peste vreo 2 saptamini merg sa fac o endoscopie!Ma rog din tot sufletul sa treaca mai repede,ca ma simt extrem de sfirsita!!!!

mQQm,la tine cum e cu scoala?

SANCA,ne-a dat adunarea si a disparut!

Noi am dat ieri inca o testare la engleza,asteptam acum rezultatul(crede ca are 2 sau 3 greseli),vineri au dat asa o lucrare surpria la biologie(cel putzin asa mi-a spus copilul ca nu ii anuntzasera inainte) iar pe 2 avem testare la matematica!matematica unde dupa o perioada cam tulbure vad ca si-a intrat din nou in mina!

Pe copilul meu l-a pocnit asa dintr-odata o "dragoste" de citit(vrea sa mearga si la biblioteca),care sper sa-l si tzina!

Gata nu ai pot sta!

Dana

Mergi la inceput

Dana, sanatate maxima, sa ti se sudeze fisura, oriunde ar fi ea. Si sa-l tie Doamne Doamne pe copil cu chef de citit..

Andreiu a avut de facut o compunere la engleza cu titlul My story. Mai intai a stat o juma de ora cu ochii in tavan gandindu-se despre ce trebuie sa scrie ca nu intelesese tema. Apoi a scris fix 75 de cuvinte, Doamne fereste sa scrie cu unul mai mult Propozitii cat mai scurte ca de copil handicapat, offf. deci scriitor nu il fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Fetelor, fetelor, eu cazui in melancolie...

Dana, sanatate, si-mi pare rau sa aud ca te chinui cu durerile. Presupun ca din cauza ulcerului tau, nici nu poti sa iei medicamente prea multe. Sanatate, si sa-ti revii cat mai repede.

Ana, fruntea sus, ca tu te stresezi, si fata invata cum e viata.
Cu invatamantul romanesc, nu prea pot comenta prea multe, ca nu stiu. Dar nu e bine sa-i incarce pe copii atata, si sa-i ametzeasca de cap cu programe noi.

MqqM - iti duc lipsa pe aici.

Miki, lasa ca o sa-i vina copilului inspiratie... O sa-si dea el drumul. Ce ai facut cu manualele?

Andra, chiar ca esti eroina. Eu nu as mai avea rabdarea si energia sa stau dupa un bb, mai ales cand il am pe Elliot care suge toata energia din mine. . . Aseara, dupa tema de la matematica, tremuram de nervi. Eu nu inteleg cum copilul asta poate sa adune gresit 3 numere si sa-i dea acelas rezultat gresit de 5 ori...

Acu 2 zile imi faceam ceaiul la servici, si meditam. Am realizat ca din vacanta asta nu am venit cu "culture shock." De obicei cand vin din Romania, nu prea inghit multe pe aici, si sant cu tafna pusa vreo luna de zile, pana cand ma re-adaptez. Acu, nu am trecut prin asa ceva. Si atunci mi-a dat de gandit, daca chiar m-am "desconectat" complect vacanta asta.... Astazi am ajuns la concluzia ca am nevoie de o vacanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Miki cred ca asta e obicei la toate bordeile,n-ar face mai mult decat li se spune Doamne fereste!

Dana mi-am dat seama despre ce vorbesti ,am avut si eu si d-astea si d-ailalti si nu mai vreau, insa in afara de operatie se pare ca nu ma repara nimic asa ca ma multumesc sa ma tratez cand apar si in rest cu Dumnezeu inainte ca de operatii n-am timp.
Iti doresc insanatosire grabnica.

Ana bine spus:niste dobitoci.

Sanca rabdare si tutun!

Despre aseara am si eu multe de spus:aveau teme la fiecare din cele 5 materii de astazi si trebuia sa si le faca pt ca azi dimineata avea antrenament si cum conditia e scoala pe primul loc ne-am apucat aseara sa vedem ce e de scri.Mai fetelor am facut spume efectiv cand am citit cum li s-au predat lectiile la franceza si istorie.
La franceza e anul intai si au fost pusi SA COPIEZE cuvinte si propozitii fara ca ei sa stie ce inseamna si la istorie era un haos de cuvinte din care nu se desprindea mai mult de o idee si cicca era conspectul celor 3 lectii.Mai intai l-am luat pe Robert la intrebari daca el a scris tot in clasa:Too mami am scris tot.
Asa ca m-am apucat aseara sa conspectez lectiile la istorie sa inteleaga si copchilu ce are de invatat.Apoi ora de franceza cu pronuntie si traduceri....a fost crunt ce sa mai ,asa ca azi noapte am dormit foarte putin ca dupa ce am terminat cu Robert m-am apucat de treburile casei.
Astazi ma anunta senin ca pt maine are de citit 2 nuvele dar ca nu le stie titlul si nici autorul POFTIIIIIM?adica abia seara cand vine el acasa eu aflu dupa ce nuvele sa alerg toata noaptea sau ce?
Mammmaaaaa ce ma manca palma!
Mi-a dat pana la urma telefon de la scoala si mi-a spus despre ce e vorba si TRAISCA INTERNETU" ca le-am gasit.
Cam asa arata o zi din viata mea.

Va pup pe toate si cum am mai spus RABDARE SI TUTUN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetelor....sa va spun:m-am intalnit cu inca 3 parinti azi dimineata si am mers la directoare,i-am spus necazul cu optionalul de muzica,a facut pe minunata(nici usturoi nu mancase si nici gura nu-i mirosea,probabil ca nu ea aprobase...sanchi!)cum de tocmai la clasa noastra e muzica si nu mate si a promis suspect de usor si repede ca va rezolva problema in cel mai scrut timp,adica sa scoata din orarul clasei optional muzica si sa bage optional matematica....Sa vedem.I-am zis si la diriga,era incantata si sper sa ne sustina si ea....

Va pup si va doresc weekend excelent...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Ana, si la noi optionalul e obligatoriu, hehe. In semestrul 1 al calsei a 4-a ne-au dat sa optam pentru optionale, asaca am bifat literatura (in speranta ca va citi ceva), ca mai era muzica, desen si igiena. Apoi ne-am chinuit cu examenul de engleza si acum in clasa de engleza intensiv ne-am trezit ca avem optional de engleza obligatoriu. Asa ca am rezolvat-o.

M-am autopropus in comitetul de parinti ca sa scap clasa de momentele penibile cand stau toti cu capul in jos la sedinta si nu vrea nimeni sa se implice. Asa ca mi-am facut de lucru, sper sa nu ma solicite prea des.
Diriga lui Andrei imi place, pare organizata, stie ce vrea de la noi, nu stam sa facem conversatie la sedinta, nu face din tantar armasar (ca iar au inceput baietii sa se cam cafteasca si ghiciti cine a fost in grupul certaretilor? Offf). Sper sa fie bine, ea vrea un colectiv inchegat (ce cuvant urat si de lemn) si colaborare cu parintii, or in cazul clasei noastre nu prea cred, din cate ii stiu pe taticii si mamicile din ciclul primar.

Mergi la inceput