Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna ziua si o saptamina minunata tuturor!

Ieri am reusit si ne-am deplasat si noi un pic din "birlog",ca n-o mai facusem de vreo luna de zile!Dar cum ,atit eu cit si sotzul,de cind am venit din concediu(ne-au luat astia de odihnitzi) avem weekend redus,adica muncim in fiecare simbata,chiar nu am avut chef de nimic!Bineintzeles ca nici vremea nu ne-a ajutat!

Dar ieri chiar ca nu mai aveam chef de stat in casa si desi afara era innourat,o vreme mohorita tare si frig pe deasupra am plecat intr-o scurta vizita la fratele meu!Am socializat pe acolo vreo 3 ore,am inghetzat bine si ne-am intors acasa!

SANCA,cum adica spelling test!Eu intzeleg prin asta pronuntzarea cuvintului pe litere!Asta este sau...?Vineri au dat testare la engleza,spune ca a gresit doar cuvintul chair,acum om vedea noi cind le-or aduce testul!

Stitzi cumva vre-un dictzionar on-line romano-englez si englez-roman?Eu am uitat sa-mi aduc dictzionarele din Romania,si ma gindesc ca o sa am nevoie de ele,intr-un viitor apropiat!Trebuie sa urmaresc de asemenea sa-i cumpar si unul german-englez si invers,ca abia acum mi-am dat seama ca va avea nevoie!(ala roman e pentru mine,ca pe el l-as zapaci prea tare daca l-ar folosi)

ANA,am uitat sa-tzi spun ca pe Gabi o "cunosc virtual" desi anul asta ma invitase saraca fata sa-i fac o vizita din pacate timpul nu mi-a ajuns!Ai vazut-o miresuca?

mQQm,inca mai astept impresii despre noua scoala!

Eu vreau sa merg la scoala sa vorbesc cu diriginta sa vedem care e situatzia,ca au trecut de acum 3 saptamini de scoala si o idee si-a facut!pe 13 septembrie avem sedintza cu parintzii dar acolo vom discuta alte probleme,nu situatzia la invatzatura!

Fetelor ma retrag ca ma pregatesc de job(mi-a cam lene drept sa va spun dar asta este!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete...

La noi a fost frig si urat week endul asta si in plus am avut musafiri pe sora mea,cu barba-su si copilasii...au venit joi seara si au plecat sambata dimineata.Nepotelul cel marisor are 3 ani jumate si e un drac si jumatate,Bin Laden ar trebui sa ia lectii de terorism de la el...Va spun ca e asa rau si...n-am cuvinte,pur si simplu o termina psihic pe sora-mea...iar tata-su nici nu se sinchiseste...sau prea putin ia atitudine fata de fi-su...Pe bune am avut senzatia(si senzatia asta o am ori de cate ori vin ei la mine) ca vin hunii si pleaca vandalii....Saraca sora-mea trebuie pana si de barba-su sa se ocupe,ca si ala tot la ea asteapta sa ii faca si lui sandvis...E tare obosita,atat fizic cat si psihic...Of,sa fi fost in locul ei,cred ca dansau pe sarma si al batran si al terorist...I-am mai tinut noi pe copilasi,cand pe al mai maricel,cand pe bebelus...sa mai respire si ea,saracuta,ca nici la pisare n-o lasa astia trei...

Dragelor,vad ca voi va tot prapaditi cu scoala asta,bat-o vina!Noi inca nu am cumparat absolut nimic...nici macar creioane simple...asteptam,ca si anii trecuti ne-am agitat inainte de vreme si am luat plasa ca ce cumparasem era bun,dar nu era necesar si a trebuit sa suplimentam cheltuiala...asa ca astept 17 septembrie si probabil ca atunci vom merge la cumparaturi...Inca o saptamana...

Duminica am tras o fuga la Caransebes,cale de 100km dus si inca 100 intors ,ca sa o luam pe Dunia la Timisoara...azi a dat prima boaba,are 3 restante saraca de ea si are niste emotii....si ,de fapt asta vroiam sa zic,am sofat-o pe Toyo cu 165m/h...o senzatie de betie,adrenalina pura...Ma intrebam cum o fi pe la 180km/h...hehehehehe...

Dana,si eu tot virtual am cunoscut-o pe Gabi...Partea haioasa este ca,pe vremea cand lucra in parteneriat la magazinul ala de pantofi,i-am facut comanda de vreo 2 perechi pentru mine si cum Marius avea drum la Sibiu,l-am trimis pe el sa-i ia si sa-i si achite,asa ca primul care a cunoscut-o a fost Marius,culmea,nu?,si nu eu si asta se intampla acum vreo 2 ani in urma...Ei bine,eu abia anul asta am reusit sa ma intalnesc cu ea in carne si oase,cum se spune...ca de vorbit ...am inrosit Vodafonul cat am vorbit cu ea la telefon si pe mesenger...Miresica nu am avut ocazia s-o vad decat in poze.Am fost invitata la nunta,insa nu am putut merge si imi pare tare rau...

Ei,dragelor,va doresc o saptamana cu multiple realizari si bucurii si sa auzim de bine.Va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Sanca, are personalitate Elliot, mai! Ma distrez de ce povestesti, desi, ca detinatoare a unui exemplar asemanator cumva, parca nu ma trece rasul chiar asa tare! Iti inteleg frustrarea.

Dana, eu foloseam www.dictionare.com/english/dictionary.htm" target="_blank">dictionarul asta demult, vad ca inca e disponibil. Cat despre "spelling", da, este memorarea literelor din cuvant. Ceea ce zicea si Sanca: ii dai o lista de cuvinte de invatat si il testezi din ele. Fie-mea n-a mai avut spelling de vreo 3 ani la scoala, dar asa merge cu scrisul: invata cuvantul pe de rost.

Ana, vai biata sora ta, imi imaginez cum te transpira situatia... mai ales daca tu nu te lasi calcata in picioare. Doar ca, parerea mea e ca daca nu ia ea masuri, nu se va schimba nimic.
Bucurati-va de vacanta care v-a ramas. Nici noi nu am cumparat pt scoala inainte decat cartile ca ne-a dat lista in vara. Ieri am luat exact ce au mai cerut.

Eu inca n-am cine stie ce impresii, au fost 2 zile jumate doar. Fata a mers deja singura de 2 ori si a ajuns cu bine. De intors, inca mai merg eu (este ruta cu 2 metrouri si un bus). Astazi ultima data, sper. Trebuia vineri, dar am lasat-o de capul ei si era sa nu coboare
la statia care trebuia. I-am facut morala, sa vedem azi...
Ea zice ca e bine si frumos, daaarrr... ora are 75 de minute si i se pare luunga... pauze intre ore doar 4 minute cat sa ajunga sa-si ia lucrurile pt "ora" urmatoare, iar pauza de masa e doar 35 de minute (pana s-a obisnuit sa deschida lacatul de la dulap a ramas nemancata). Ah, da si scoala e intre 8:39 si 15:49. O gramada. Academic, inca n-am ce comenta altceva decat ca i se par extra-super-faini profesorii. Si are niste carti greeeleeee...

Mai viu, acu' astept telefon de la sefu' (dupa mai mult de 4 luni, azi e prima zi de munca si la mine, imi vine sa plang, da' mai trebuie platite si facturile, mamarutza lor).

Common sense is not so common...        [Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Sunt pe fuga,ca trebuie "sa ma apuc de teme",dar am intrat repede sa va servesc cu o sampanie sau ma rog ce doreste fiecare,ca azi imi sarbatoresc sotzul!

Si ca tacimul sa fie complet,mi-a luat copilul 2 la testare la engleza(adica 9 in Romania),a avut 2 greseli la chair si letter(a scris cu un singur l)se putea si mai bine dar ma declar multzumita fiind prima nota la gimnaziu!

Miine va dau detalii despre patzania la matematica de ieri(la tema9 ca azi nu vreau sa ma enervez)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am revenit si eu. Trag de mine astia de la servici ca de guma .. . Ei nu stiu ca am fost in vacanta si trebe sa ma ia mai cu usurelul??
Astazi a plecat Elliot in tabara. Si asta e tabara adevarata, ca stau 3 nopti acolo si e un orasel super, arata ca in filemele western. Oare sa ma ingrijorez ca de data asta nu am avut nici un fel de emotii.... Ce o fi cu mine? Si-a facut bagajul singur ieri, si-a luat sacul de dormit, schimburi, si azi l-am varsat la scoala. O sa-i invata sa calareasca si sa aibe grija de cai, il si vad dand cu lopata la balega ... si el vomand la fundul calului .. ..
Am reusit si am pus ceva poze din Grecia in album. Mai am multe de pus, astea nu a fost decat asa, de aperitiv .. . vacanta din Grecia

Ana, ce pacat de sora ta ca se complace in situatia asta, dar poate asa ii e felul si s-a obisnuit.

Dana, felicitari copilului pentru rezultatele bune. La multi ani sotului. Si noi l-am sarbatorim pe al meu week-end-ul asta. Nu stiam ca ai fecioara.

MqqM parca si tu ai o fecioara la casa. Cand e ziua sotului tau, nu se apropie? Vad ca ai copil mare, lasa ca se invata Dedi cu transportul in comun. Merge o statie mai mult, vine pe jos inapoi, mai face si ea exercitiu...

va pup

Mergi la inceput

Dana, bravo lui Andrei, a inceput frumos. Eu nici n-am curaj sa ma gandesc inca la note... La multi ani sotului!
Astept povestioara cu matematica...

Sanca, da a fost si ziua alui meu joia trecuta, ce ne-am tras toate feciori, mai, mai! La multi ani fericiti si d-lui Sanca!!!

Hai sa punem de-un chef!!!

Apai, Grecia voastra e ca un vis. Faina maaaai, ca-n vederi! Iar tu esti tziptzera si tinerica, fara de pereche.
Cine si-a dus ursuletul?
Asa a facut si Dedi la camp la calarie: a curatat dupa si calul o saptamana intreaga. Era obsedata, cica orice mirosea a urina de horse, pana si bucataria mea. Se va distra si Elliot grozav, sa vezi. Mai ales daca si-a facut bagajul singur.

Eu sunt cam asa acum: . Ieri am mai mers dupa d-soara odata, dar m-am dus degeaba. La ambele metrouri a trebuit sa-i dau cate un picior sa coboare in statii. Nicio treaba n-avea, visa cu ochii deschisi. Asa ca am decis ca mi-am pierdut vremea si ca va invata doar din greseli. Si azi nu m-am mai dus. Ei, si cascata mea nu ne-a sunat nici dimineata ca a ajuns cu bine, nici in pauza si nici inainte de a pleca, asa cum ar fi trebuit. A aparut acasa intr-un tarziu (thanks god) senina. A uitat sa sune!!! Dar macar reusit sa ajunga acasa. Cred ca va plictisesc deja cu drumurile noastre scolare.

Sa vedem ce ne mai asteapta maine... Ma duc acum ca mai am cateva poze de vazut.

Mergi la inceput

Scuze, n-am putut sa ma abtin:

Mergi la inceput

Salutare,
Dana,felicitari pentru nota la engleza si bravo lui Andrei!Iar sotului tau,cu intarziere,un calduros LA MULTI ANI!cu sanatate!Cum v-ati distrat?
Mqqm...am o banuiala ca fata ta ar trebui sa se ia de mana cu fi-miu...ar face echipa buna la uituceala,ca si Alex e visator de cai verzi pe pereti...
Anca,chiar ca a fost frumoasa vacanta voastra la greci....faine poze!Iar daca Elliot si-a facut singur bagajele si s-a organizat singur...ma gandesc eu ca deja ai baiat mare si azi-maine isi ia zborul din cuib,pai nu?

Dragelor...io mi-s oleaca cu biscuitele pe conducta de apa calda...am un somn de o tona in mine si nici un chef de nimic...si s-a mai inseninat afara...as dormi vo' 36 de ore neintrerupt...cred ca asa se manifesta batranetea...

Va pup si sa aveti o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

MqqM - sotul tau, si sotul meu sant nascuti in aceiasi zi.
Imi pare bine ca te-a amuzat masinutza noastra de pe insula, ca eu nu stiu cum am intrat toti 4 in ea, plus bagaje. Si inca nu am avut bagaje multe, ca am impachetat "light" . . . Dar pe urma a fost perfecta pentru mers la plaje.
Animalele erau a lui Matei si a lui Elliot, ca nu am putut sa-i conving sa calatoreasca fara. Dar acuma sant amandoi fara nici un animal in plus in casa, ca au fost transferate in garaj week end-ul asta. Intr-o joaca idioata cu toate animalele de plus, Elliot a reusit sa-si rupa ochelarii. O rama noua ne costa 170 de dollari, iar asigurarea medicala nu plateste inca o pereche de ochelari pana la anu'. Acu o sa merg cu Elliot vineri, dupa camp, sa vedem ce gasim. La JC Penny si Lens Craft au ochelari cu reducere de 50 %... I-am zis ca o sa plateasca din banii lui, dar mi se rupe inima cand ma gandesc ca o sa-si dea si ultimul cent pe ochelari. Dar altfel cum sa-l invat sa aibe grije de lucruri importante???
De Elliot nu am nici o veste de la camp, dar in schimb azi dimineata am constatat ca si-a uitat sapca acasa, si nici sunblock nu si-a luat cu el... Nu stiu daca o sa aibe tupeul sa imprumute sunblock de alti colegi... Acu, sa vedem... ce o fi, o fi.
Frati'su s-a culcat aseara in patul lui Elliot, dar nu inanite de a-mi spune oftand cat de dor ii e de el...

Ana, tu poate ai jetlag - stii tu cu fusul orar... Poate te-a terminat si schimbarea brusca in vreme. Astazi eu bagam de seama ca pomii au inceput sa ingalbeneasca, si sa-si schimbe culoarea... Nu sant pregatita sa vina toamna, iarna...Eu inca nu concep ca s-a dus vara.

Mergi la inceput

Hehehehehe...Anca draga,se vede treaba ca si tu si Mqqm faceti party sotiorilor in acelasi timp...ce fain!Daca stateati mai aproape una de alta poate ca ati fi imbinat utilul cu placutul si faceati impreuna...hehehehehe.
Ma gandeam ce scriai ca Elliot trebuie sa plateasca ramele de ochelari...chit ca e cam dura pedeapsa sa sti ca sunt de principiul ca pana copiii astia nu se lovesc cu fruntea de pragul de sus,nu se uita sa il vada p-ala de jos.....asa ca...chiar de sufera putin,isi aduna el banii inapoi...macar o sa inteleaga ce are de facut de viitor...
Sa sti ca mie nu-mi place toamna si primavara...sunt anotimpuri urate,din punctul meu de vedere,pisacioase rau....cu ploaie multa...niste anotimpuri care nu stiu ce vor de la ele si nici de la noi....Iar oboseala,nu stiu zau...nu mi-a ajuns vacanta si de o vreme deschid zilnic albumul cu pozele de vacanta si retraiesc cu ochii mintii excursiile...asa cu nostalgie...ca mai vreau excursie...Is mai rau ca virgula copiii mei...

Sa aveti fiecare o zi buna!

Mergi la inceput