Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 5
Hildegard spune:
Madutza, pai io nu cred sa fie ceva....dar bine ca i-ai dat panadol. Io fi fost somn...moleseala de la vreme. Si steff e marait!
Il urmaresti cu termometru si gata.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
felicia74 spune:
Ionikka sarcina usoara si un bebe sanatos!
Tania felicitari ptr carutul roz Deci vei avea pereche, iar Che o va proteja pe surioara mai mica Frumos!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
pischi2003 spune:
Tania, felicitari pentru mica printesa. Sa fie sanatoasa si sa va aduca multa bucurie. Alaturi de Stafanel, evident.
Maria-Alexia, bravo, aveti cu ce va lauda. Iar la faza cu umbra, m-ai dat gata.
Cami, sa uitati repede de aceasta experienta ingrozitoare si sa va faceti bine. Stii cum se zice, ce nu ne doboara, ne intareste. Pup Dariuca curajoasa.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor...
Sa continuam sa raspundem fetelor...ca aseara imi picau ochii in gura si noroc cu strungareatza ca mai zaream si eu ceva...dar creierasul deja adormise...asa ca...m-am culcat!
Noki felicitari pt AC!!!
Roxi ma bucur ca e ok Alexia!
Anda suuuper aerul de Roma... Iat cu ...biberonul...nu stiu ce sfat sa iti dau ca la mine Stefan a acceptat canita f. bine iar acum bea din cana normala cu succes. Afara folosim canuta cu cioc..iar in casa canutza normala.
Nasol cu armata de "bone" din jurul lui Nik dar...altfel ce sa faci? Mai e un pic si revine acasa...si te vei ocupa mai mult de el. burtica lui sa se faca bine!
Joy ce bine ca i hainute deja...si nu tb sa umblii sa cumperi!!! Si eu cred ca nu are nik daca le speli acuma si le calci atunci!
Madau offf... habar nu am dar...eu stiu ca mie mi-au facut niste analize de sange si o echo pt tiroida. Ceva legat de hormoni. Dar eu sunt prastie in ale analizelor.
Superba Miruna cu "pocu" ei. Vai de tine ...si cu porc pe cap. dar ce nu face mami si tati pt printzesica mica!!!
Camelia offf...prin ce ati mai trecut si voi. Bine ca acum e ok pitica! Sanatate multa !
Ilenutza si sanatate multa!!!
Trimit si mai recuperez mai tarziu ca acu' tb sa muncesc. Abia am terminat scutecelul trecut!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Noki fi'miu numara de-a binelea dar...asa: eu zic 'unu' el zice "doi" eu zic "trei" el zice "patu'....si tot asa pana la 10. De obicei cand coboram treptele le numaram. Dar supertare replica!
Tania felicitari pt fetiza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ambii copilasi mereu!
Siminaf superba povestea...si cred ca ai suferit mult dupa micul animalut. Eu stiu cat am suferit si inca ma mai gandesc la Tarra mea (primul meu copil) dar...alt animalutz deocamdata nu cred ca voi lua...indiferent cat de mult l-ar incanta pe Stefan.
Noki da de ce miniintalneala???? Poate putem sa ne intalnim mai multe intr-un loc desi...eu iar ma bag ca musca ca miercuri pe 8 am fugit la mare pana pe 22 asa ca....distractie placuta la intalneala.
MariaAlexia ms mult de idei...chiar cred ca deseara ii fac o budinca de dovlecei la cuptor dar...fara ou. Ceva dovlecei fierti cu un pic de orez, branza de vaci...desi...cam fermenteaza. Offf.
Mai dati-mi si mie idei de mancaruri de regim si mod de preparere. Ca vreau sa il pun pe picioare pana plecam la mare!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
leea_cv spune:
Ziua buna fetele!
In caz ca v-ati intrebat ce s-o fi-timplat cu noi, sintem bine si sanatosi.Numa ca amu sintem tzarani.De-atita stat la tzara...normal.Pot fi laudata.Stiu sa mulg vaca.
Imi pare rau sa vad ca iar si iar sint pitici bolnavi.Din tolba noastra cu sanatate impart fiecaruia asa ca sa se faca bine si sa apara zimbetele pe chipul tuturor mamicilor.
N-am citit mare lucru,dar vreau sa o felicit pe Tania pt ca va fi mamica de fetitza.
Multe nu am a va spune decit ca maine plec in vacanta.Nu stiu exact unde.Spre Suedia am inteles.Dar nu dau 2 bani pe spusele lu domnu,asa ca s-ar putea sa ma trezesc in Bolintin..
Va pup pe toate si pe toti si sper sa va gasesc sanatosi tun.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Yuuupiiii, am AC!Super-rapida instalarea - o ora jumate - e drept ca erau gaurile date de fostul prorietar si acoperite doar cu gred si fara prea mare jeg! Mai am inca un aparat d einstalat in sufragerie, l-am comandat si pe ala, vine pe 17 august si gata!
Maria - Chichi!
Madutza- tinem pumnii sa nu fie vreun inceput de raceala, Doamne fereste!
Tania- deci tot i-a gasit Che un hatar bunatatii de carutz!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Leea, wooow, bine ca sunteti bine!! Domnu???? Care domnu??? Ai ceva vesti nerelatate?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Neeee, imi mai fac din cind in cind mila pt ta-su.Sau el pt mine?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Leea ,ce bine ca pleci in concediu si nu singura ,credeam ca-i vorba de un domn ,,nou'' dar poate se rezolva ceva si cu tati ,poate va intoarceti in alte relatii :)
Noki ,sa stapiniti sanatosi AC !!
Mei ,fi'miu s-a trezit vioi ,a papat ,e in forma lui initiala ,cine stie ce-o fi fost starea aia de dimineata ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
NISIPURILE DE AUR 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))