Colectia de toamna iarna 2005(145)
Raspunsuri - Pagina 6
Hildegard spune:
Noki, sa folositi sanatosi Ac!
Stef azi ca niciodata a dormit de la 12 la 13
A papat mandarine si iaurt de caise, ca e constipat si tot nu face nici acum A facut azi dimineata dar tare si putin...nici ieri n-a facut kk decat o bila.
Io am tras 25 minute de stepper si ma simt fresh.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
dordia2000 spune:
Noki sa-l stapaniti sanatosi!!!
Mai fetelor...am si eu o problema. Fi'miu de cand a venit de la Bv dupa ce se trezeste dupaamiaza e foarte marait. Nimic nu-i convine, se maraie, se plange...etc. Am pus-o pe seama disconfortului stomacal dar...prea se prelungeste. Din copilul meu model...a ajuns un razgaiat. Voi ati mai patit asa? E ceva trecator? Sa-l ignor ?
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
madau spune:
Dordia bine ai venit in clubul mamicilor de copii razgaiati . Asa am patit si eu cu Miruna, am plecat in Turcia cu un model de copil si m-am intors cu un mic monstrulet. Asta e, or creste si s-or
calma
Noki sa stapaniti sanatosi AC, sa va faca racoare asa cum trebuie
Leea vacanta placuta, oriunde ati ajunge
Azi iar mi-a fost rau asa ca m-am hotarat ca sapt viitoare musai sa ajung sa-mi fac analizele ptr tiroida, nu de alta dar macar sa elimin una din cauze. Daca nu e tiroida..atunci clar e tacaneala din capul meu...si nush ce-oi face, cred ca ma duc la un psihoterapeut ceva, ca deja a devenit groaznic sa ma apuce panica si sa nu ma pot controla deloc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miri__b spune:
Dordia al meu se trezeste asa cand nu a mancat bine la pranz sau dc a dormit mult si i s-a golit stomacul.
in rest razgaiala(vba lu socrella) la greu.si stiu cine l-a invatat asa. tac-su imediat il ia in brate sau ii da ce vrea sa nu cumva sa se maraie 2 secunde.si noaptea la fel face. eu l-as mai lasa sa maraie putin ca probabil ar adormi dar se trezeste Sorin c-o falca-n cer si una in pamant ca de ce las copilu sa planga? ooofff
n-au vrut sa-mi dea la farmacie amestec de anestezin cu glicerina fara reteta!
Miri si David - 23.12.2005
corap spune:
dordia, asa-s copiii, se mai schimba, mai fac figuri... cine stie ce-l supara, sau poate se trezeste prea brusc... sau poate vrea alintat...eu zic sa-l iei asa cum e si sa astepti un pic, poate trece. a... si VACANTA PLACUTA, ca la cat intru eu pe-aici s-ar putea sa nu mai apuc sa-ti scriu
in alta ordine de idei, io va citesc, dar n-am timp sa raspund pe cat as vrea, si atunci aman sa scriu, si dup-aia se aduna muuuult de spus, si uit cui si n-am timp sa recitesc si nu mai scriu ca sa nu se supere cineva ca nu i-am raspuns. am si fost plecata la munti, la racoare si mergea netu' ca melcu' pe-acolo. acu' mi-am luat si io inima-n dinti
asa...
ripley, frumoasa camera pentru cucuiete
taniuk, sa vezi ce frumu o sa fie cu baiat si fetita. mie imi place muuuuuuuult. sunt tare draguti impreuna - uite un exemplu
cami-mami si dariuca - multa sanatate! am avut niste emotii mai ales cand nu putea nimeni sa ia legatura cu voi
hildegard, io nu stiu ce manacaruri de regim sa dai, dar sper sa se rezolve pb.
io ce sa va zic despre noi, suntem bine in principiu. andrei nu mai doarme la pranz DELOC de vreo 2 saptamani, asa ca-s lejer cheauna. noroc ca dorm amandoi noaptea , asa ca nu-mi vine sa ma plang. in rest, nu facem nimic memorabil, doar ca anais e tare miscacioasa, nu mai sta in bouncer, vrea sa se ridice... daca o pun in fundulet sta (deh, am facut experiente pe copil) asa ca nu-i mai convine pozitia culcat... si andrei haleste aproape numai lapte, baga in el cu litrul, nu stiu ce sa mamai fac, i-am luat 0,1 pe care il indoi cu apa... in rest, niste fructe (pepene galben si struguri). si cam asta-i meniu'
va las, ca m-am placintit... pupici de la
c, scaparici & omidee
aka
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Hildegard spune:
Noki,(sper ca pe tine trebe sa te intreb) spune-mi te rog pentru copil la apsaport 30 mii platesc la cec(taxa consulara) dar cealalta taxa tot de 30 mii unde paltesc(pentru includere in pasaport)?
Multumesc!
de-ale gurii
Veronica si
Hildegard spune:
Corap, noi nu sutnem la regim....
de-ale gurii
Veronica si
meems spune:
Am ajuns si noi acasa! Am aterizat aseara si de-atunci incerc sa ma dezmeticesc. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul in Romania! A fost extraordinar de frumos si ne-am simtit foarte, foarte bine. Sunt bucuroasa in primul rand ca Rianna e linistita si azi-noapte a dormit de la 10 pana la 6 dimineata fara nicio trezire. Sper sa ne intram in normal cat mai curand si abia astept sa intru sa mai citesc noutati despre colectie.
corap spune:
auci, hildegard, mama, iar am incurcat neste borcane . oricum, bine ca nu sunteti la regim
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
pischi2003 spune:
Hilde, noi ne-am facut pasaport cam acum o luna. Am platit 2 taxe, una la trezorerie si una la cec. Una e de 30 ron si una e de 60-64 ron. Ca i-am facut pasaport individual. Cred ca daca ii faci pe pasaportul unuia din parinti nu mai platesti taxa de 30 ron. Am gasit informatiile pe net, chiar programarea tot pe net. La Iasi, cel putin asa a fost.
Uite si pt. Arad http://www.laarad.ro/informatii-utile/acte/pasapoarte-acte-necesare.php
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra