Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Steff a papat gris cu lapte.
Voi dati gris la copii? Ca steff papa 1-2/sapt.

Edit: mai pun si vanilie inauntru-n gris

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Da, hilde, ii dau de ceva timp. Mai pun si biscuiti sa fie mai aromata toata treaba.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

A fost dr. pediatra la noi de ne-a facut bilantul, ne-a facut si lista la ce medicamente luam cu noi la mare, deci nu toata farmacia
Avem la 1 an si 9 luni 16.700, 94 cm, fontanela e inchisa,vigantol nu luam decat toamna numai 1 sapt.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Meems , bine a-ti revenit sanatosi acasica la voi, vrem pozeeeee.

Miri , cum a fost la Tusnad? Hai spune-ne mai multe

Noki , sa stapaniti sanatosi Ac-ul. Cum a-ti petrecut azi?

Ela , nu mai spui nimic?

Joy , ce ai facut la dr? Ai ajuns?

Revin mai pe seara,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Catutza in afara de vreme totul era superb. o sa pun pozele putin mai tarziu dupa ce se culca copchilu, ca tati e la o sedinta cu niste furnizori si imi ramane mie calculatorul.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Maine imi ajunge coletul de la cineva din Buc de la MIMSI de pe DC, mai bine zis cu 2 baxuri de chiloti huggies swimmers. Ce femeie de treaba,nu?

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Miri , abia astept sa vad pozele. Am fost si eu la Tusnad acum cativa ani buni si era frumos. Macar v-ati odihnit putin si voi daca tot era ploaie?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Miri, asteptam pozele!

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna! Multumim tuturor celor ce au intrebat de noi! (eu am citit insa am fost prinsa cu pitik toata ziua si nu am apucat sa postez)
Noi suntem mai binisor, adica fara febra, dar tot cu tuse si muci (bine ca avem batista bebelusului!). Am facut de dimi exudat + antibiograma si asteptam rezultatele! Doamne ajuta! O sa incerc pe vreo sambata - duminica! Uitati proba de slabatura dupa spitalizare!

Dordia, sa stii ca si Daria mai are perioade d-astea! Va tinem pumnii sa va reveniti!

Corap, iti multumim pentru ca v-ati gandit la noi! Super tare Anais!

Meems
, bine ati ajuns acasa! Mai asteptam vesti despre voi!

Hilde, pentru trecut copil pe pasaport se plateste o taxa de vreo 6 roni (de fapt doua de cca. 3 roni) la CEC !(eu asa am facut la Buzau!)

Revin ... amu' ma duc la dush!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

buna fetele,

ne-am luat aparat foto ,nu se mai putea fara ,daca pana acum am abuzat de bunatatea prietenilor acum era musai sa ne luam.

am pus cateva pozici pe Photobucket! ,sper sa le puteti vedea ,ca abia am intrat pe situ asta si inca nu prea ma stiu ce si cum.

http://s210.photobucket.com/albums/bb93/soso27/?action=view¤t=DSC00060.jpg

noi suntem bine ,adica la noi sta treaba cam asa ,tata Sory dimineata pleaca la munca vine la pranz la masa 1 ora si mai vine seara ,buni vine la noi in vizita cand vrea iar pe Sorana nu o ingrijeste decat daca o roaga sotu sa o mai duca la ia ,in rest nimic,desi am crezut ca daca a iesit la pensie se v-a schimba ceva ,dar m-am inselat si sincer nus ce face toata ziua ,dar oricum nu-i treaba mea.na ca m-am descarcat un pic.

eu cu treaba de acasa mancare,spalat,calcat,adunat de prin casa,ma joc cu Sorana,mergem afara de doua ori,papica,dusulete ,nu zic ca e usor dar m-am obisniut.

la munca am sa merg peste doua luni si inca nu stiu ce voi face ca la gradi nu as vrea sa o dau iar cu buni ..........mai vedem.

creste pe zi ce trece ,mananca la fel de rau,desi nu arata are cam 12-13 kg nu mai stiu exact ,vorbeste din ce in ce mai multe cuvinte ,ii plac desenele,muzica si sa-i acord cat mai multa atentie.

va pupic.

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput