Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cami, lasa ca scapati si de muci si gata....
Ne rugam sa iasa bine analizele. Doamne ajuta!
Multumesc si te pup pentru raspuns

Soso, super ca v-ati luat ap. foto.Sa-l stapaniti sanatosi! Ce aparat v-ati luat? Acuma sa pui poze ca altfel....
Cu mancatul nu-ti fa probelme, ca fiecare copil e cu mofturile lui si cu ritmul lui de crestere. Pupam pe d-soara draguta

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Soso, am vazut pozele. Super!
Imi place aia cu scaunul
E bine facuta d-soara si draguta foc, dulcica.Iim vine s-o musc de obrazul ala dulce! Imi place!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

http://www.onetruemedia.com/shared?p=350e12c3612a2d658a9e9b&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url
intai pozele repede si pe urma povestea.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Sa incepem cu partea frumoasa. fi-miu a fost incredibil de cuminte in masina. la dus am facut cam 5 ore ca se lucra intre Sinaia si Predeal pe diferite portiuni si la intoarcere 7 ore din care jumate de la Otopeni pana in Berceni ca era in ziua cu ploaia.
a scris cu creta prin toata masina dar nu a plans de plictiseala si eu de-abia rezistam sa nu urlu.

Hotelul era curat, personalul super dragut, nu se suparau ca se impiedicau de copii prin restaurant. hotelul era ales de multi datorita locului de joaca pttr copii care era safe dc aveai in copil de 4-5 ani il puteai lasa singur, nu avea nude sa plece, cum sa se raneasca.

Mancarea scumpa( ca la mare am inteles) ad fel1+fel2+doua beri=45 lei dar era buuunaaaa.cum va zisei erau multi copii ,vreo 7 din 10 camere.ptr prima data a stat David vreun sfert de ora in balansoar, are si poze cu o fetita, in Buc nu sta nici sa-l ridic de 3 ori. nu stiu dc se cheama balansoar

din pacate am stat doar o noapte ca se udase fi-miu la picioare si nu mai aveam decat sandale de schimb si oricum burnitza intr-una, doar nu era sa ne foim in hotel-restaurant mereu.
ne-am hotarat ca dc mai prindem liber mai mergem. aia aveau si multe jucarii ptr copii, masinute, triciclete, piscinutza ptr vreme calda, mie mi-a placut la nebunie ce mai.si lui fi-miu.

i-am zis lui Sorin . la 20 de ani cautai un pat undeva sa te cazezi aproape de discoteca, la 25-de, cuplat, nu voiai decat apa calda si baie in camera, la 30 cauti confort si loc de joaca ptr copil.
hai ca dau send sa nu se piarda.

Mergi la inceput

Pozele le-am pus pe toate, unele nu sunt clare dar le-am selectat in grup si mi-a fost lene sa le mai sterg.
Si David evolueaza in fiecare zi, acum dc ii repet de mai multe ori ceva, in mai multe zile incepe sa acorde atentie, si se vede. de ex nu-l puteam convinge sa se uite pe cartile cu animale,acum dupa BE se uita mai mult , zice clar oaia, pocu, maca=vaca, si inca cateva, lui tac-su ii zice acum tata nu-i mai zice papa, ma pune sa-i arat poze, mie de abia acum mi se pare ca acumuleaza informatii si reda ce a invatat.
azi ptr prima data cautam impreuna biberonul ptr ceai si l-a scos de unde il ascunsese. naiba il gasea, pana acum zapaceam cautand prin casa.
numara tei pa ci sha mute=multe. a zis odata si unu dar ca sa vad ca stie, in rest invariabil scarile se numara incepand cu 3.

am evoluat la ticatica, spune mai mult din poezie, eu incep, el termin, char dc e o sg silaba din vers.

ca de obicei eu fac pozele si nu apar in nic una.

hai mai scieti si voi ca mi se termina pasta.

Mergi la inceput

Hilde miine ma apuc sa caut chilotii de la Huggies prin Buc. dc nu gasesc imi dai si mie vreo 4-5 buc?eu am pana in 12 kg, D.nu are 12 dar il strang ff tare.
Sambata plecam la bulgari, sper sa nu am ac vreme ca la Tusnad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor,o intrebare pe ultima suta de metri.Ca nu m-am gindit mai devreme.Da de primesc vreun rasp pina maine dupa masa cind plec.
Desigur,norocoasa cum sint o sa am parte de CM exact in perioada de vacanta.Si nu m-as simti prea bine cracanata prin toate WC-urile sau plajele.A incercat vreuna din voi vreo metoda de a-l amina? Daca da sau daca ati auzit ceva, plizzzzzzz zice-ti-mi si mie.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cuscra.... ia vitamina K si clorocalcin.... il poate amana sau macar diminueaza cosiderabil cantitatea....Vacanta placuta si numai bine. Eu l-am scurtat cu vitamina K la nunta finilor nostri si a fost ok.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Gabitaco poti sa intri in detalii?ad de cand incepi sa le iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Leea eu una sunt posesoarea unei metode: Cu anticonceptionale. Eu am procedat asa...: Mi-a venit ciclul si luna vitoare imi venea exact la mare. Asa ca am inceput o folie de ANticoncept. si am intrerupt-o la 2 zile dupa ce mi s-a terminat ciclul...si dupa alte 2 zile mi-a venit iar...deci l-am decalat. Mi-a venit pe 18 si am inceput ANTIC. iat pe 24 am luat ultima iar pe 27 mi-a venit iar...deci...acum il mai astept pe 25 aug iar eu in concediu merg intre 8-22.
Ar mai exista o metoda...cu antic. sa incepi sa iei si sa nu faci pauza decat dupa ce termini concediul....si iiti vine apoi. dar...nu am incercat.
Ar mai fi o metoda cu Clorocalcin care iti stopeaza ciclul dar...la mine a tinut cat eram.tinerica...iar anul trecut nu a functionat...
Si mai stiu una cu vitamina k...dar nu stiu detalii.

In alta ordine de idei...va multumesc mult pt raspunsuri..se pare ca o sa am de lupta cu razgaielile...dar se poate sa fie de la nemancat...ca nu ii mai dau ca inainte desi el ar vrea mititelul. Ne-am reglat la burtica...facm kk o data sau de 2 ori pe zi consistent si legat ...dar nu glont ci...asa ca o balegutza. Mananca orice...dar...eu ii dau asa:
Dimi : bibe cu lapte fara lactoza
10.00 1 banana
intre stiksuri
13.00 - supa (de regim cu orez, morcov piept , ulei de masl si sare si patrunjel)
17.00 alta banana
19.00-20.00 alta banana
in rest baga stiksuri si apa la greu
seara: bibe cu lapte fara lactoza.
E putin fata de cat manca el dar...inca un pic si...sper sa ne redresam de tot. Mine cred ca incerc un iaurt la 17.00 si seara...poate o mancarica de dovlecei cu un pic de pui. Sa vedem cum tolereaza.

Corap ...eu eram aia cu regimul la Stefan care...a slabit mai bine de 1 kg...si e asa...ciudat...nu mai are falcute...offf...sper sa le faca el la loc.Superba poza cu piticii...

Hilde posteaza si tu lista de medicam recomandata de dr. ca ma intereseaza si pe mine sa nu omit ceva.

Gata ca ma duc la nani!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput