Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Asa e Stefania...sunt produse mai bogate in proteine decat carnea....si mai sanatoase.......ce contine in plus ccarnea sunt niste enzime speciale pentru metabolism.....dar...daca organismul s-a obisnuit sa ia proteine din alte surse.....nu vad care ar fi problema!!!!!!!!!!

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineata!:)

eu nu pap inca, sunt cuminte, aseara am fusarit la citit posturile cu mancare...asa ca acum ness cu lapte si mai incolo un iaurt...si cum necum deja am aproape 10 in plus:(

pufulet, f bine pt tine ca nu papi carne, , oricum ce am observat ca nicium nu arati de mai mult de 25 de ani, dar din cate retin ai peste 30???..am o cunostinta care nu a mancat carne deloc vreo 12 ani si la un moment dat s-a reapucat, ea manca si peste pe perioada respectiva si brusc a simtit nevoia ssa schimbe regimul. e ok, nu a intervenit nici o problema de sanatate intre timp, deci cred ca se mai intampla si din astea..

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ei, nu te nacaji ...
Acuma fiecare medic are propriile lui opinii pe care si le sustine si impune pacientilor.
Ce poti sa faci tu este sa te documentezi, poti sa vezi chiar si un alt medic atunci cind ai o problema si poti sa ai surprinderea sa aiba o alta opinie.
Insa eu cred ca de multe ori sustin niste lucruri fara sa se informeze de ultimele studii si descoperiri, doar pe baza a ceea ce stiau ei odata ...
Iar tu nu trebuie sa te lasi influentata atit de usor de reactiile lui, o iei ca pe opinia unui medic, ti-am zis, te informezi, treci prin filtrul propriei gindiri si dupa aceea ajungi tu insati la o concluzie ...
Cum iti spuneam, medicul meu din Ro (eu ma gindeam ca poate o sa zica ceva de asta, ca oamenii is mai reticenti aici fata de alimentatia ovo-lacto-vegetariana) mi-a spus ca nu e nici o problema, atita timp cit maninc lactate, oua si soia.
Si eu maninc in fiecare zi lactate, imi si plac la nebunie, asa ca ...

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by gill

Nu vrea nimeni Nesquik?.....vreti numai bunatati de papa...bine!!

GILL
25+si bebelina SARITA

chiar acum papam cu lapte si cu biscuiti!
fetele mie imi merge asa de greu netu' in dim asta...nustiu ce are

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Bex...in sfarsit nu sunt singura cu Nesquik -ul meu....tu cu ness cu lapte esti pe aproape........
Hai ca v-am innebunit cu Nesquik......gata...m-am potolit!!!!!!!

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Bex, am 33 imediat :)

Fetelor, am o idee da sa nu dati cu rosii :)
Cum tot ne plingeam noi ca avem pofte si mincam chestii care mai mult ingrasa decit altceva, si eu ma includ in categorie, ce ziceti sa venim cu idei de retete care sunt sanatoase, hranitoare si ne ajuta sa controlam un pic greutatea?
Cum am zis, sa nu dati cu rosii .... :)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

la multi ani geo

la multi ani dany

multa fericire si sanatate!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata si de la noi!
La munca, evident… Mey, zapacitelor, mey, da’ cum sa tina omu’ pasu’ cu voi???…De dimineata nici nu stiam unde sa citesc…Oricum, super discutia despre papa…Curios lucru, si eu am inceput sa poftesc la dulciuri de vreo saptamana, dupa ce pana acum nici nu voiam sa le vad! Incerc sa ma abtin, pap doar dimineata un corn sau un baton dulce de cereale (sau cativa biscuiti) si daca am noroc pe la 4 dupa-amiaza ma pacalesc cu ceva fructe…Daca am noroc…uneori n-am…
Stefania, nici eu n-am putut sa vad carnea in ochi pana de curand! Sub nicio forma! Acum vad ca am mai inghitit-o, fiarta, in mancarica…Dar eu stiu ca proteine poti sa iei si din oua, fasole, de exemplu…Eu nu mi-as face griji in locul tau. Uneori trebuie sa mai avem incredere si in instinctele noastre, si in ce ne spune organismul nostru…Nu cred ca e bine sa te fortezi…Felicitari pentru vestile bune de la dr.!
Ramo, pe tine te stiu de la Aspirante…Cred ca e super linistitor sa auzi ca bebe e bine dezvoltata…Eu ma cam intristez cand imi zice dr. ca a mea e mai micutza…Si despre col…wow!!!! 4.75???!!! Si eu am avut 4.1 la un moment dat, dar m-ai luat de departe! Bravo!…
Yasmi, sa-mi spui si mie cum e cartea pe care-o citesti…daca ti se pare ok, as vrea s-o cumpar si eu…Mi-am luat si eu 2 cartulii, una scrisa de Robert Needleman (parca) si alta….de o femeie…(am un lapsus teribil acum!) Sunt bunicele amandoua, fara prea multe informatii stiintifice, insa, mai mult pe regulile bunului simt in ceea ce priveste cresterea si ingrijirea copilului. Oricum, se pune mare accent pe instinctul mamei…Asta nu inseamna sa nu accepti informatii/pareri din exterior, ci doar sa le adaptezi la situatia ta, fara sa intri in panica...Uff...usor de zis...nu-i asa, Cami? Hai, ca tu ai experienta, zi-ne cum functioneaza....Teoria e grozava, practica....cel putin la mine! Ah, si tare mi-as fi dorit si eu o paturica din aia ca a ta...banuiesc ca nu mai gasesc acum, daca au fost reducerile astea...Si nu cred ca am niciun Miniblu prin drum....Oare oi gasi si in alte magazine? Ca e prima data cand am vazut modelul asta si m-am indragostit pe loc...
In alta ordine de idei, inutil sa spun ca deja mi-am salvat reteta de ghiveci a lui Yasmi...la care o sa mai adaug si eu ceva vinete, ca-mi plac...
Ce mai era? A, da, arsurile! Victo, incearca cu ceva coaja de paine sau saratele sau biscuiti nu f. dulci...poate functioneaza...Eu n-am avut parte de arsuri pana acum, dar un remediu tre sa existe! Si mai ales nu lasa beleaua asta sa-ti strice cheful de concediu! Ar fi pacat! Eu asa mi-as dori sa plec in concediu....Mai bine incearca sa eviti ceea ce iti declanseaza starea de rau...chestiile mai picante sau poate mai prajite....incearca sa papi mai mult fiert, la aburi...Bine, stiu ca arsurile sunt determinate de sarcina, dar poate o alimentatie mai usoara te ajuta...zic si eu...Si concediu placut!
Pufulet, eu sunt pro-retete sanatoase, mie imi place ideea ta...Dar sa ne zica si fetele daca nu le face rau a citeasca despre asta...Eu deocamdata stau bine cu poftele, plus ca soacra-mea abia asteapta sa-i dau idei de papa...pentru asta traieste, practic!

Hai ca trimit mesajul asta kilometric si mai revin...altfel nu mai termin niciodata, ca voi tot scrieti si scrieti....

Ade, 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

ha ha ha, pufulet, 33 zici...ok, daca sustii, asa o fi, dar cu mocutza aia de fetita cred ca nu te prea crede nimeni:)))

ok, io zic buna idee...eu gatesc zilnic, sunt in vacanta, asa ca nu e nici o problema...decat faptul ca pap singura la pranz de cele mai multe ori pt ca sotul meu ajuge evident pe seara...

sa va zic ce pap de regula:
in fiecare zi dimineata o cana mare de lapte cu o lin=gurita de ness, pe la 1-11 un iaurt si uneori un fruct
la pranz: branzica de vaci cu rosii si o felie de panine integrala de secara (din aia neagra, umeda, o iau de la Kaufland vita whatever se numeste)...si un fruct, de multe ori ininte cu o ra-2 de masa asta pt ca am tinut montignac si am ramas cu regulile astea apropos de fructe...

in alte zile salata caprese cu telemea/mozzarela sau salate-cu-ce-am-in-frigider
seara gatesc, aseara de ex, gratar de pui, cartofi taranesti (exceptie, cartofi facem f rar), salata de ardei copti..

26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Adela, pai eu ma gindeam ca oricum tot la mincare ajungem, ca doar vezi cit suntem de pofticioase, si atunci am zis ca macar sa avem si niste retete bune si sanatoase, nu finetti cu pufuleti cum mincam eu alaltaieri :))

Stefania, apropo de ou, incearca sa vezi cum e daca pui ou fiert in salate sau in alte mincaruri, atunci ai si alte gusturi si nu ar trebui sa fie problema asa mare :)

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput