Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor eu va bat cu mancarea voastra...eu sunt f. pofticiasa ..mama imi zicea..."lasa mama ca daca esti asa de pofticioasa de mica ..ai sa vezi cand ai sa fii insarcinata nu ai sa ai pofte"...babisme...si ce pofte am ..dar nu vi le spun...mananc ceai cu paine si cu branza si cu dulceata peste(unul dintre ele)...se cruceste omul meu cica tu te trezesti la 5 jum sa mamanci...porcarii din astea(caci mai am inventii..dar nu vreau sa....) si eu ii spun:... "-tu zi mersi ca imi satisfac singura poftele si nu te trimit la 12 noaptea prin vecini sa-mi aduci nustiu ce...ca atunci voi rade eu de tine...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Mie sincer mi se pare ok alimentatia vegetariana, nu prea sunt de acord cu veganii (vegetarienii care nu consuma nici oua nici produse din lapte) pentru ca mi se pare tare incompleta dieta lor...

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Na ca ma bag si eu in vorba ... (daca am cu cine, am uitat de frig, m-am incalzit deodata ).

Nu cunosc din punct de vedere medical, al sanatatii, dar mie de 5 ori pe sapt. sa mananci carne mi se pare mult ... eu mananc de 1-2 ori pe sapt. carne ... si e totul ok. Exact cum spunea si flory daca mananci lapte, oua sau alte alimente ... nu numai verdeturi si legume ... cred ca e ok. Si anemia care zici ca ti-a gasit-o nu consta in carne ... aia are treaba cu calciul, cu lactatele ... cred eu. Parerea mea ... sa nu te superi pe mine !!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Multumusc pentru urari, sa va dea si voua Dumnezeu multa sanatate, fericire si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stefania, uite aici un link despre anemie, cauze, ce poti face, etc si tot acolo gasesti si surse de fier, pe linga suplimentele pe care ti le poate prescrie medicul:

http://www.babycenter.com/refcap/pregnancy/pregcomplications/3073.html

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Neata burtici!
Cine serveste cu mine o cana mareeeee de Nesquik?????????

LA MULTI ANI DANNY2007 SI GEO 78!!!!! sANATATE MULTA VOUA SI BEBEILOR!

Ramonella.....o veste extraordinara!!!!!!!!....Felicitari!!!!!!

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Acum tu decizi, insa daca ajungi sa ai o alimentatie echilibrata, cu lactate si brinzeturi si tot ce ziceam mai sus, nu ar trebui sa fie nici o problema din punct de vedere a ceea ce are nevoie organismul.
Nici eu nu am fost de acord cu o dieta fara lactate si oua, dar asa mi se pare solutia ideala pentru mine.
Eu sunt vegetariana de 11 ani deja, asta in ideea ca daca era sa am ceva deficiente de minerale, elemente s-ar fi vazut pina acum.

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DANY SI GEO !!!!
Felicitari pentru vestile bune Ramonell, ma bucur mult !
Stiti voi cum e cu intorsul bebe-ului, pe la cite luni se intoarce cu capul in jos, se mai intoarce inapoi dupa aceea, etc?

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Nu vrea nimeni Nesquik?.....vreti numai bunatati de papa...bine!!

GILL
25+si bebelina SARITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu ce vina am ca odata cu sarcina am devenit vegetariana...

sincer nici oua nu prea mananc dar din alte motive..dar nu le exclud de tot...daca tb sa pun in mancare o fac..in schimb nu le mai mananc ca inainte....

dar nu ma lipsesc de branza, lapte,yogurt(astea nu-s tot proteine...
a zis nu, cica de ce nu vreau sa inteleg ca este o(proteina)sau ceva de genul asta...pe ma'sa'n ca ma enerveaza....care nimic altceva nu inlocuieste carnea..i-am zis ca prefer sa mananc mai des peste...si a zis...NU...tu tb sa mananci carne...m-a facut sa ma simt ca o mama denaturata ca nu-i dau copilului ceea ce-i trebuie..adica daca nu-i dau carne ..nu-i dau ce trebuie..si in plus carnea prea multa e cancerigena... mai ales cum e facuta..umflata cu tzagia(artificial)...
da fasolea boabe au mai multe si mai bune proteine ca carnea..lintea si mai multe...si tot nu-i bun

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput