Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!

Azi sunt ff matinala ...

stefi - felicitari pt. vestile bune !!!

LA MULTI ANI, dany2007 !!!!!!!! Toate cele bune !!!!!

LA MULTI ANI, geo78 !!!!!!!!! Sanatate si numai bine !!!!!!

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fetelor!!!!
Am fost ieri la eco,Bea e super bine dezvoltata,s-a intors cu capul in jos,si surpriza,colul de la 2.65 a ajuns la 4.75..Super,nu????
A zis ca a contat foarte mult faptul ca m-am odihnit la munte.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel26+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

'mneatza fetele !

La mine s-a inceput curatenia de dimineata, dar sunt inca un pic chiauna de somn. Azi noapte chiar mi-a fost frig, parca nu ma mai satur...

Ziua incepuse asa de bine, dar nu stiu ce mi-a venit sa ma sui pe cantar. Am intrecut cele mai naspa previziuni...12 kile

Si ieri am mancat jumatate de ciocolata ca v-am auzit pe voi... Si sambata am manat zacusca din cauza Adinei....Si am citit cu ce tristete povestea ea ieri cum a mancat cele 4 patiserii dulci pe care le cumparase pentru astazi, si nu m-am gandit decat "ori fi fost bune ?" "sa ma duc sa-mi iau si eu "...Si cu toata tristetea chiar asta am sa fac, am sa ma duc la patiseria de jos sa vad ce au...

24s + Sophia

Mergi la inceput

La multi ani geo78 si dany2007 !

Stefania , parca Pufu era vegetariana, vezi ca poate stie ea ce poti sa mananci in sarcina ca sa suplimentezi lipsa proteinei animale.

24s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

da ce harnicute sunteti fetelor !!! nu ma asteptam deja sa primesc si raspunsuri.... si numai bine...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

mihuta - incepem sa vorbim deja de mancare asa devreme . Pai de aia m-am trezit si eu asa cu noaptea in cap ... de foame ... am mancat un ou ochi cu branzica si salata de rosii ... deocamdata . Mai tarziu am sa beau o cana de lapte cu cafea ... mai mult lapte ...

Petronela

Mergi la inceput

Azi voi fi tare ca o stanca (dupa ce ma intorc de la patiserie )cand am sa va citesc cand vorbiti despre mancaruri delicioase, bucate aburinde, sosuri cremoase, dulciuri care se topesc in gura ....

24s + Sophia

Mergi la inceput

Da cred ca ma duc inapoi in pat, la caldurica ... m-a cam luat frigul ... e racoare, dar se sta bine !!!

Ne auzim mai tarziu !!!!!! Ciaooooooooooo !!!!

Petronela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Azi voi fi tare ca o stanca (dupa ce ma intorc de la patiserie )cand am sa va citesc cand vorbiti despre mancaruri delicioase, bucate aburinde, sosuri cremoase, dulciuri care se topesc in gura ....
24s + Sophia

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Da, eu sunt vegetariana, de fapt ovo-lacto-vegetariana, pentru ca maninc lactate, brinzeturi si oua.
Eu nu am absolut nici o problema cu analizele iar medicul meu mi-a spus ca totul e absolut ok, atita timp cit maninc lactate si oua, acolo gasesti proteinele de care ai nevoie. De asemenea poti sa maninci soia, lapte de soia, mazare sau fasole pentru proteine.
Am cautat si eu pe net la inceput si am gasit ca e ok, insa eu cred ca orientarea actuala a societatii e spre consum de carne, de aceea de obicei nici nu se pune problema sa nu maninci.

------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput