Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmin012 spune:
Pussi, caruciorul ala e frumos, daca as fi avut gemeni si eu i-as fi pus totin carucior din ala. Dr trebuie sa le pui pe rind in fata, cind pe Sabina, cind pe Nicoleta, ca sa nu se supere si sa nu se simta niiuna nedreptatita...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Bex, nu ai de ce, cu multa placere. Ne bucuram sa primim noi gravidutze .
Petro, cu piata din Italia le-ai dat de lucru fetelor sa vorbeasca despre masline...mi-am adus aminte de maslinele in gazpacha din Spania...sunt mortale. Poate se gasesc si in Italia, sunt masline cu citiva castraveciori micuti si ceapa micuta, intr-o zeama portocalie, cred ca e facuta cu boia de ardei. Doamne, imi lasa gura apa...nu mai vorbesc cu voi...
Roxana, ma bucur ca ti-a trecut supararea si indignarea de ieri , vad ca si Adina e ok, , ma bucur pt amindoua...Nimic nu merita sa fiti voi suparate...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
BB, pofta buna...mi-ai fi facut pofta cu pizza, dar din fericire am mincat si noi de curind...simbata, si ne-am facut plinul deocamdata.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
adinag spune:
Buna fetele,
m-am intors de la parc si joaca. Mi s-a facut si frig acolo. Si am facut-i si lata... cumparasem inainte de a merge niste copturi, ca din aluat de cozonac, dulce, si erau 4 bucati, deci in principiu 4 portii. Pentru maine. Le-am dat gata stand pe banca, de plictiseala. Tot mai luat numai o bucatica, sa mai gust... pana nu mai era decat asa de putin, incat mi-am zis ca de acuma chiar nu mai conteaza si am mancat totul. Mi-e si rusine de mine!
Eu ma ingras fff usor, asta la mine inseamna pe putin 1 kg in plus, si e deja prea mult. Maine ma voi stapani...
Chiar, Bex bun venit si tie!!!
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Jasmin012 spune:
Lasa, Adina, tu sa fii sanatoasa...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
am revenit. mai e cineva????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Pai da, Jasmin, dar nu ma simt sanatoasa asa...
Da BB, mai sunt eu, dar trebuie indata s-o culc pe Jasmina mea :-))
Adina 19+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
adina, somnic usor jasminei tale!!
ma bag si eu in pat (in asteptarea sotului ) , ca ma o noua carte de citit: "Mama si copilul" manual pt ingrijirea copilului, de la conceptie pana la varsta de 3 ani de Elizabeth Fenwick.
NOAPTE BUNA !!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
slimatei spune:
Buna dimineata![flo]
vin cu vesti bune...ieri dr gine...mi-a zis ca stau f. bine si desi nu vrea sa-mi zica lungimea colului..a zis ca e f. bine pt. perioada asta...dar si eu am stat mai mult in patut...am fost cumincioara....analizele mi-a iesit un pic de anemie...pt.ca au fost zile cand nu puteam sa mananc aproape nimic de la caldura..si daca mancam fortat, dupa...dar a zis ca nu e grav...si sa iau fer+ acid folic incontinuare...de la care imi dau si alea niste stari de...mai multe feluri...dar n-am ce face...si a zis ca fortat chiar dac nu-mi place prea mult carnea, fortat pe saptamana, tb sa mananc de 5 ori carne...cica contine o proteina care este indispensabila pt.bb si ca degeaba mananc eu verdeturi si legume ca nu au ce are carnea...da pe mine asa ma mira si in plus i-am spus ca decand am ramas insarcinata.. nici nu pot sa vad carne..a zis sa inchid ochii si sa o mananc fortat
cat despre vacanta mi-a urat drum bun si distractie placuta(bineinteles fara p. mult efort)...ca nu sunt probleme!au mai ramas 3 zile...
sa avem o zi buna!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
pufulet74 spune:
Buna dimineata Stefania :)
Vezi ca totul e bine pina la urma ? :) Mai mare stresul decit toate celelalte de fapt
Dar tu de ce erai asa de stresata sa nu faci efort, sa nu se intomple ceva, ai avut probleme la inceput cu sarcina sau ti-a pus un diagnostic mai dificil?
Am vazut si eu pozele cu tine, esti tare draguta, iar cele cu pisoiul sunt foarte simpatice, am ris de numa :)
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk