Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmin012 spune:
Roxxy, La multi ani, chiar daca iti spun cu intirziere, sper ca ai petrecut frumos cu familia si cu bebe.
Cami, ce faina paturica! Am luat si eu doua, una cu capse si alta cu fermoar (asta se face port-bebe si Lucas se va simti grozav la iarna in carucior si incotosmanat cu port-bebele) dar intr-adevar paturica ta e grozava...imi place...Stefania o sa se simta ca o regina...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
pet.cost2005 spune:
adina - daaa se mai zice si innabusit ...
hahhahahaaa ... am pus fetele calare pe frigidere, magazine cu poftele noastre ...
roxana - pai te asteptam si pe tine la tastarnita noastra . Cred ca e printre putinele dati cand ma nimeresc si eu pe faza cu voi ... de obicei apaream la spartul targului si vorbeam singura ca televizorul ...
Gata mazarea ... acu' tre' sa calc vreo doua tricoaie
Petronela
bex spune:
adalia, uite citeste aici...
http://www.reclama/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16950&postdays=0&postorder=asc&start=0
eu dupa ce am citit toate astea...prin luna 2-3 cand eram hotarata sa merg la el, m-am razgandit,acum parerile sunt subiective evident, dar cred ca poti sa incerci sa mergi o data sa vezi cum e si apoi te mai gandesti...dintre cunostintele mele, una a fost multunita, una nu...asa ca scorul ramane 50-50...am inteles ca aparatura e destul de veche(cel putin acum ceva vreme), si ca nu au de ex neonatologul lor,ca moasa e cam irascibila...dar cum am spus, pareri subiective. de ex eu prefer sa merg la un medic bun sau cel putin cu review-uri predominant pozitive, la cabinetul particular are 3d/4d, deci nu umblu la altii separat si pt asta la costuri exorbitante, pt ca eco intra oricum in controlul p-zis care e 60-70.
26 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
pussi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
hahhahahaaa ... am pus fetele calare pe frigidere, magazine cu poftele noastre ...
Petronela
vezi ca la noi.. in Banat.. innabusitul e cu capac... adica sa fiarba in aburi
PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Petronela
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
daaa ... ai dreptate ... da' de unde stiu eu ca bb nu a pus capacul??? Ca nu ne-a zis amanuntul asta ...
Petronela
Jasmin012 spune:
Doamne, cit am de lucru cu voi, sunteti tare harnicute, nu poate omul sa lipseasca jumatate de zi ca nu mai poate tine pasul cu voi.
Stefania, tot ziceai azi dimineata Adelei ca avem loc si pt a 101-a gravidutza si chiar pt a 102-a...si iata, acum ii uram bun venit si lui Bex
Bex, iti uram si tie sarcina usoara, alaturi de noi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005quote:
Originally posted by pussiquote:
Petronela
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
daaa ... ai dreptate ... da' de unde stiu eu ca bb nu a pus capacul??? Ca nu ne-a zis amanuntul asta ...
Petronela
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
plec din nou....ma scot parintii la o pizza....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik